Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
carl18
üzenetére
ha nincs Ego akkud, akkor az eleve borzasztóan magas ár tovább emelkedik, ahogy Adam is írja. ha van akkud, tehát eleve ilyen termékeket használsz - ugye többet, mert ha csak egy van, akkor vagy dolgozol, vagy zenélsz - akkor
1. úgy kell megfizetned ezt a durva felárat, hogy közben bármilyen más egyéb terméket is válaszhatnál, tehát ennek tudnia kell valami extrát
2. ha hangerőben nyújt sokkal többet a piac egyéb termékeinél, akkor annak jó, aki egy egész mezőt akar "megzenésíteni", mert a szomszédokat szerintem egy harmadába kerülő hangszóróval is fel lehet hergelni.én úgy gondolom, hogy le is szűkült a piaca az országban max. 50 potenciális vásárlóra, de lehet, hogy sokat mondtam.
A legkisebb Ego akku 60k, a legnagyobb meg 270k.
A gyakorlatban (az én fejemben) úgy tud működni ez a termék, hogy valaki bemegy az Ego szaküzletbe, bepakol a kosarába egy robotfűnyírót, egy multitoolt, egy szegélynyírót, 3 akksit, stb, és a 3 millió Ft-os cechhez akkor már nyugodtan tegyük oda még ezt a speakert is, hiszen csak 5%-kal növeli meg a végösszeget. Vagy ahogy korábban írtam, ez így már akkor mehet grátiszba, köszönjük kedves törzsvásárló!
Magyarán: nem hiszem, hogy a kíváncsiságot leszámítva van értelme összehasonlítgatni a konzumer termékekkel, mert ez nagyon nem az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Háztartási gépek
- SörcsaPH!
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest