- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- Amazon Kindle
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Mini PC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
Janusz001 #20251 üzenetére
Én ezeket az 5w -os cincogókat kerülném. Akkor már inkább egy Tronsmart Groove vagy Groove 2 ...kb. hasonló méret és talán 15-20 dekával ha nehezebb de olyat szól, hogy letépi a fejed
Méretéhez képest van mély is és nagyon tisztán szól, az akku idő meg parádés
Ezeket a Go, Pocket, Select 4 Go, Trip, Mirtune H1 stb. földbe döngöli és mindezt kb. 9985.-ért itthonról [link] de Geekbuyinról akár 8560.- ingyen kiszállításal
..de nyilván csak akkor ha még befér a töltő mellé.. -
Aprósólyom
addikt
válasz
Janusz001 #20253 üzenetére
https://www.emag.hu/anker-soundcore-select-4-go-hordozhato-hangszoro-5w-ip67-20-oras-autonomia-lila-a31x10q1/pd/DM6P2QYBM/
De, ha nem eredeti? Nem bízom annyira az emagban se már, a hülye marketplace fságuk miatt. Bár ezt a lilát az emag forgalmazza, ha esetleg szar valami vagy gyanús, hogy nem eredeti, akkor el kell állni a vásárlástól?!
-
Aprósólyom
addikt
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Janusz001 #20246 üzenetére
Kicsit konkrétabban az árral, mert a Flip 2-3x annyiba kerül mint a egyik-másik GO.
#prioritási rendben:
Ha kicsi kell, én a #1 Soundcore Select 4 Go-t választanám. (Egyébként laposabb mint egy JBL GO, ami laptop táskánál számíthat) Ha kicsi és az ár is szorít, akkor #2 Xiaomi Sound Pocket.
Flip méretben #1 Uboom L (~19k myearfun.com/eu oldalon akciós) vagy #2 Xiaomi Sound outdoor (15K). Ha még jobban számít az ár Flip méretben: #3 HiFuture Alpha 11K (Sound Outdoor és az Alpha ugyan úgy 2-utas mint a Flip 6 & 7. Uboom meg stereo)ui.: Látom HiFuture Alpha-ból listáznak a kereskedők 20W és 15W "változatot". Hülyék! Alpha csak egy fajta létezik, 2-utas: 1db 20W mély-közép és 1db 15W magas hangszórós kiépítés.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Janusz001 #17641 üzenetére
"A régi 2023.07 -én vásároltban is ez volt ... "
Hmm... ezek szerint Alan is mellé lőtt, és már sokkal korábban hozzányúltak a típushoz." ... a tronsmart/blitzwolf és társai után mag a csoda volt ez is."
Elhiszem, ill. azért nem ég és föld a különbség a régi és az új között, de – főleg A-B összehasonlítás esetén – azért hallani. -
Janusz001
őstag
válasz
Janusz001 #17141 üzenetére
Ma megérkezett ide is a refurb motion+, ups továbbra is botrányos, csütörtökön kaptam értesítést, hogy feladták, pénteken meg az ups -től, hogy sikertelen kézbesítés. Üf. -el már nem harcászkodom, szerencsére a futár hagy telefonszámot, értelmesen le tudtam vele beszélni a mai napot és rendben ment a kézbesítés.
Hangszóró makulátlan állapotban, eq. -val még próbálkozok, gyári beállítások közül egyik sem bejövős, valami egyéni ajánlás? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Janusz001 #17096 üzenetére
FYI: most épp akciós a Motion+.
Én bedobta a kosárba, és €63.17 + €1.00 (shipping) = ~25e Ft
... és ezért jár a 18 hónap gari (szemben a renewed-al, mire szerintem csak 90 nap visszaküldési van)Egyébkét "élelmesék" már bevásárolták magukat Motion+ -ból és most árulják itt-ott
... valszeg ezért nem érkezik a tiéd sem. -
-
pamesz
tag
válasz
Janusz001 #16654 üzenetére
Az UPS most is alkotott egyébként. Múlthéten csütörtökön rendeltem meg a boom2-t. Vele párhuzamosan egy liberty4-et is. Sőt, ha úgy nézzük, azt hamarabb pár perccel. Külön kellett rendelnem, mert úgy jött ki jobban a kupon. A boom2 meg is érkezett hamar. Rá következő hét kedden. A kis fülest valahol elkavarták, mert jött az e-mail a soundcoretól, hogy nem vettem át. Hiába hívtam a UPS-t, semmit nem tudtak mondani. Aztán csütörtökön hazafele munkából, belebotlottam a lépcsőre ledobva. Se értesítés, se telefon, se semmi. Vicc a UPS. Szerencsére megérkezett, sértetlenül és másnak sem tetszett meg a doboz az utcából
Hogy a Boom2-ről is mondjak valamit, péntek óta hallgatom folyamatosan, és egyre szebben szól. Biztos kell neki pár óra, mire bejáratódik. Mint múltkor említettem, nincs sima Boom-om összehasonlítani, csak egy motion plus. A motion plusom száműzve lett a dolgozóba monitor alá, ez lesz a mostani hurcolós, mindenhol hallgatós. Ismerősnek van xtreme 4, és ő csodálja a hangját. Mondta is, inkább ilyet vett volna kettőt, és még maradt is volna neki sörre való
-
-
-
-
Peaceliker
addikt
válasz
Janusz001 #15625 üzenetére
Nekem lassan egy 1 hét után jött meg a tracking, de tán fel még nem adták
Na nem mintha sos lenne
Nekem tronsmart bang van, volt mellette boom is. Ritkán hallgatom maxon, de agymenésem, hogy ha tudom, hogy valami nem jó valahogy az bosszantbeteg dolog, de ez van.
És boomnál meg állítgatni kellett volna eq-t mély kimélést stb. Band 1 beállítással végig hangosítható. Illetve még fájóbb volt boom-al, hogy Boris Brejcha (és ilyesmi minimal zenék) hajlamosak voltak csúnyán torzítani már kisebb (fél körüli) hangerőn is. Nem is értettem miért.
Na de kíváncsi leszek boom plus mit mutat majd
Új hozzászólás Aktív témák
- Painkiller - Fókuszban a kooperatív mód
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jövedelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- Amazon Kindle
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Tesla topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest