- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
hkari
őstag
válasz
Janusz001 #19375 üzenetére
Sajnos eleve ilyen hitvàny cég. Nekem egyszer nem adta át a csomagom, mert nem volt mind a 2 keresztnevem a csomagon, de a személyimben úgy van
Én is ma várom a futàrt de csoda lenne ha sikeres lenne elsőre UPS-el az átvétel..
Ezt a oluv féle firmware-t érdemes egyébként megvenni, és ferakni?
-
Peaceliker
addikt
válasz
Janusz001 #19375 üzenetére
Maga az amazon nem adta át az adatot (telszám). Amikor anker cuccom jött ott címet is szarul adták meg (csak város ment át). Erről nem ők tehetnek. Azt hogy most nem tudok számot megadni nekik, az gáz. Magyarázat is sántít, miszerint a megbízójuk az amazon... De hát valójában én rendeltem magamnak a szállítást... Na de mindegy is. Részben azért nem ők a hülyék, de saját életük sem akarják megkönnyíteni az látszik
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Janusz001 #17641 üzenetére
"A régi 2023.07 -én vásároltban is ez volt ... "
Hmm... ezek szerint Alan is mellé lőtt, és már sokkal korábban hozzányúltak a típushoz." ... a tronsmart/blitzwolf és társai után mag a csoda volt ez is."
Elhiszem, ill. azért nem ég és föld a különbség a régi és az új között, de – főleg A-B összehasonlítás esetén – azért hallani. -
Janusz001
őstag
válasz
Janusz001 #17141 üzenetére
Ma megérkezett ide is a refurb motion+, ups továbbra is botrányos, csütörtökön kaptam értesítést, hogy feladták, pénteken meg az ups -től, hogy sikertelen kézbesítés. Üf. -el már nem harcászkodom, szerencsére a futár hagy telefonszámot, értelmesen le tudtam vele beszélni a mai napot és rendben ment a kézbesítés.
Hangszóró makulátlan állapotban, eq. -val még próbálkozok, gyári beállítások közül egyik sem bejövős, valami egyéni ajánlás? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Janusz001 #17096 üzenetére
FYI: most épp akciós a Motion+.
Én bedobta a kosárba, és €63.17 + €1.00 (shipping) = ~25e Ft
... és ezért jár a 18 hónap gari (szemben a renewed-al, mire szerintem csak 90 nap visszaküldési van)Egyébkét "élelmesék" már bevásárolták magukat Motion+ -ból és most árulják itt-ott
... valszeg ezért nem érkezik a tiéd sem. -
-
pamesz
tag
válasz
Janusz001 #16654 üzenetére
Az UPS most is alkotott egyébként. Múlthéten csütörtökön rendeltem meg a boom2-t. Vele párhuzamosan egy liberty4-et is. Sőt, ha úgy nézzük, azt hamarabb pár perccel. Külön kellett rendelnem, mert úgy jött ki jobban a kupon. A boom2 meg is érkezett hamar. Rá következő hét kedden. A kis fülest valahol elkavarták, mert jött az e-mail a soundcoretól, hogy nem vettem át. Hiába hívtam a UPS-t, semmit nem tudtak mondani. Aztán csütörtökön hazafele munkából, belebotlottam a lépcsőre ledobva. Se értesítés, se telefon, se semmi. Vicc a UPS. Szerencsére megérkezett, sértetlenül és másnak sem tetszett meg a doboz az utcából
Hogy a Boom2-ről is mondjak valamit, péntek óta hallgatom folyamatosan, és egyre szebben szól. Biztos kell neki pár óra, mire bejáratódik. Mint múltkor említettem, nincs sima Boom-om összehasonlítani, csak egy motion plus. A motion plusom száműzve lett a dolgozóba monitor alá, ez lesz a mostani hurcolós, mindenhol hallgatós. Ismerősnek van xtreme 4, és ő csodálja a hangját. Mondta is, inkább ilyet vett volna kettőt, és még maradt is volna neki sörre való
-
-
Peaceliker
addikt
válasz
Janusz001 #15625 üzenetére
Nekem lassan egy 1 hét után jött meg a tracking, de tán fel még nem adták
Na nem mintha sos lenne
Nekem tronsmart bang van, volt mellette boom is. Ritkán hallgatom maxon, de agymenésem, hogy ha tudom, hogy valami nem jó valahogy az bosszantbeteg dolog, de ez van.
És boomnál meg állítgatni kellett volna eq-t mély kimélést stb. Band 1 beállítással végig hangosítható. Illetve még fájóbb volt boom-al, hogy Boris Brejcha (és ilyesmi minimal zenék) hajlamosak voltak csúnyán torzítani már kisebb (fél körüli) hangerőn is. Nem is értettem miért.
Na de kíváncsi leszek boom plus mit mutat majd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged