- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
francz'70 #19700 üzenetére
A két linkelt felvétel nem használható összevetésre, mert mély/mély-középhiányos. Szinte csak a magas hangok jönnek át. Szerintem még úgy használhatatlan, hogy ismerjük referenciaként a charge 5 képességeit.
Nem gondolom, hogy túllihegjük. Csak ha már itt párunknak volt és van több hangszórója és még többet hallottunk már élőben, akkor másnak legalább segítség ha valamilyen véleményt adunk róla, akinek csak pár élménye van BT hangszóróval vagy nincs lehetősége bármikor, bármit meghallgatni, mert ugye nem mindenki él egy elektrotechnikai üzlet szomszédságában. Sokunk (mint pl én is) meg kifejezetten messze lakik egy olyan üzlettől, ahol ki van téve több és tesztelhető, mindenfajta nyűg nélkül. És biztos sokunk vagyunk így ezzel.
Én 20-t biztos nem adnék a mirtune S100-ért, csak ha 14 napon belül visszaküldhetem, mindenféle magyarázkodás nélkül, ha mégis beigazolódik élőben az álláspontom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó PC - GTX 1070 OC i5 6600
- HP Elitebook 850 G8 FHD, i5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Eladó teljesen felújított Apple iPhone Xr 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest