- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
- Több memóriát kapott az RTX PRO 5000 új kiadása
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- SSD kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Notebook hibák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
carl18 #19721 üzenetére
Alvási apnoe? Ki kell vizsgálni, mert az egész életminőségünk, egyik legmeghatározóbb alapja.
Családnak van egy ismerőse, aki leélte az "egész életét" úgy, hogy nem volt kezelve. Most kb. 60 évesen végre jól alszik esténként és napközben sem kell lefeküdnie, mert kapott maszkot éjszakára.
Ki kell vizsgáltatni.#19722 bwoay: Szintúgy. Ha én ezzel foglalkoznék nekem az az jutott eszembe, hogy legfeljebb ajándékba adnám. Ahhoz viszont bitang mód lealkudnám az árát a gyártónál.
UI.: Én nem láttam még kertészt, aki kidobta volna a hangfalját, mert neki nem kell hallásvédő fültok és közben unja magát. Az a piaci rés, aki ezért külön pénzt adna, lehet annyira szűk, hogy valójában nem is létezik, ahogy erre te is utaltál. Ajándék kategória. PR promócia, hogy ilyen is van. Ki kell tenni az EGO transzparens elé és valamilyen megnyerő zenét szólaltatni rajta.#19723 <Adamsky>: "Csak" IP54? Egy sima kültéri villany konnektornak IP44 védelme van. Hidd el jó az, kültérre.
Anno nem véletlen "kötekedtem" carl18-lal sem, hogy valójában semmi értelme ezeknek a hangszóróknál az IP védelemnek. Ki az a hülye, aki medencébe dobálja a hangfalakat vagy zivatarban bulizik a szabad ég alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Suzuki topik
- Battlefield 6
- Nyaralás topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest