- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
carl18 #19721 üzenetére
Alvási apnoe? Ki kell vizsgálni, mert az egész életminőségünk, egyik legmeghatározóbb alapja.
Családnak van egy ismerőse, aki leélte az "egész életét" úgy, hogy nem volt kezelve. Most kb. 60 évesen végre jól alszik esténként és napközben sem kell lefeküdnie, mert kapott maszkot éjszakára.
Ki kell vizsgáltatni.#19722 bwoay: Szintúgy. Ha én ezzel foglalkoznék nekem az az jutott eszembe, hogy legfeljebb ajándékba adnám. Ahhoz viszont bitang mód lealkudnám az árát a gyártónál.
UI.: Én nem láttam még kertészt, aki kidobta volna a hangfalját, mert neki nem kell hallásvédő fültok és közben unja magát. Az a piaci rés, aki ezért külön pénzt adna, lehet annyira szűk, hogy valójában nem is létezik, ahogy erre te is utaltál. Ajándék kategória. PR promócia, hogy ilyen is van. Ki kell tenni az EGO transzparens elé és valamilyen megnyerő zenét szólaltatni rajta.#19723 <Adamsky>: "Csak" IP54? Egy sima kültéri villany konnektornak IP44 védelme van. Hidd el jó az, kültérre.
Anno nem véletlen "kötekedtem" carl18-lal sem, hogy valójában semmi értelme ezeknek a hangszóróknál az IP védelemnek. Ki az a hülye, aki medencébe dobálja a hangfalakat vagy zivatarban bulizik a szabad ég alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nők, nőügyek (18+)
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest