Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SSD kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
carl18
üzenetére
ha nincs Ego akkud, akkor az eleve borzasztóan magas ár tovább emelkedik, ahogy Adam is írja. ha van akkud, tehát eleve ilyen termékeket használsz - ugye többet, mert ha csak egy van, akkor vagy dolgozol, vagy zenélsz - akkor
1. úgy kell megfizetned ezt a durva felárat, hogy közben bármilyen más egyéb terméket is válaszhatnál, tehát ennek tudnia kell valami extrát
2. ha hangerőben nyújt sokkal többet a piac egyéb termékeinél, akkor annak jó, aki egy egész mezőt akar "megzenésíteni", mert a szomszédokat szerintem egy harmadába kerülő hangszóróval is fel lehet hergelni.én úgy gondolom, hogy le is szűkült a piaca az országban max. 50 potenciális vásárlóra, de lehet, hogy sokat mondtam.
A legkisebb Ego akku 60k, a legnagyobb meg 270k.
A gyakorlatban (az én fejemben) úgy tud működni ez a termék, hogy valaki bemegy az Ego szaküzletbe, bepakol a kosarába egy robotfűnyírót, egy multitoolt, egy szegélynyírót, 3 akksit, stb, és a 3 millió Ft-os cechhez akkor már nyugodtan tegyük oda még ezt a speakert is, hiszen csak 5%-kal növeli meg a végösszeget. Vagy ahogy korábban írtam, ez így már akkor mehet grátiszba, köszönjük kedves törzsvásárló!
Magyarán: nem hiszem, hogy a kíváncsiságot leszámítva van értelme összehasonlítgatni a konzumer termékekkel, mert ez nagyon nem az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Óra topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- Háztartási gépek
- Canon MILC: EOS R és M topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest