- Milyen joysticket vegyek?
- Amazon Kindle
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Végre elkezdődik a DGX Spark gépek szállítása
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BrandonXXV
aktív tag
Miközben a fórum nem működött, rendeltem egy Uboom X-et végül, akciósan itthonról 50e Ft-ért. Meg is jött azóta, szépen 2-3 napig finoman bejárattam, folyamatos zenével etetve.
Jelenleg is azt hallgatom és fülig ér a szám
Biztosan van ennél szebb, jobb, csillivillibb, de sztem bazi jó!
Köszi az ajánlást mindenkinek! -
BrandonXXV
aktív tag
Tronsmart T6-ot meghallgattam élőben egy boltban, egész tetszetős az én füleimnek. Mennyire jó, ha egy ilyen mellett döntök?
Vagy inkább tronsmart mega?
Vagy Blitzwolf AS-1?! -
BrandonXXV
aktív tag
Blitzwolf BW- AS1 mennyire ajánlott?
-
BrandonXXV
aktív tag
Sziasztok!
Bluetoothos hordozható hangszóró beszerzésén gondolkodom.
Kertbe lazuláshoz, összejövetelekre, sütögetéshez, meg esetleg nyaralásokhoz használnám.
Van pár kiszemeltem, de nem tudok dönteni még.Jabra Solemate Max, ez használt lenne ugyan,de árban a többivel lenne nagyjából pariban, amik meg újak lennének. Erről nem sokat tudok, azt sem mennyire szólhat jól...
Blitzwolf BW-F4, ezt se tudom mennyire szólhat jól, de kedvező lenne árban.
Blitwolf BW-AS1, erről elég jókat olvastam, tetszene is, de ha az előzőek jobbak lennének, akkor azt venném valamelyiket.
Tronsmart element mega, vagy T6, ezekről is hallani jót/rosszat egyaránt.
Kérdés, az itt felsoroltakból melyik lenne a legjobb választás hangzásban?! Ez lenne az elsődleges szempont, az ár másodlagos, de nem elhanyagolható...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest