Új hozzászólás Aktív témák

• zsiz

őstag

Sziasztok. Rég jártam már erre (már a Motion Boom-om is 3 éves :Y ), mert igazából meg vagyok elégedve a technikákkal (korábban itt részleteztem mivel vagyok ellátva), működnek, jól szólnak, így nem is terveztem újat vásárolni. De hát valaki bedobta a BB topikba a refurbished Soundcore cuccokat 😅
    Rendeltem is egy Space One fejhallgatót. Aztán tanakodtam még egy Boom 2-n is. Sajnos rákeresni nem tudtam itt ("Sajnos nem lehetséges 2 karakternél rövidebb szavakra keresni!"), simán Boom-ra meg hiába keresek, mert az összes hangszórójukat így nevezik :D Pedig biztos volt már téma, pont ezért nem is dobtam be a kérdést, hogy milyen lehet a Motin Boom-hoz képest. Youtube videók és az adatok alapján elvileg valamivel jobban kell szólnia. Szóval végül berendeltem egyet 66€-ért. A fejhallgató 40€ volt. Kíváncsian várom őket. Bár így lehet, hogy valamit el is kellene már adnom :) Remélem nem lesz gond amiatt, hogy újracsomagoltak.. Nem ugyanaz a szitu, de pont nemrég Euronics-nél szívtam meg, rámsóztak egy porszívót, ami kiállított darab volt. Elhoztam mert egy darab volt és állítólag nem volt központi raktáron se több belőle. Itthon kiderült, hogy sérült a kijelzője. Másnap tudtam rendelni egy újat, akkor már volt raktáron, a sérültet meg visszavették szerencsére.

Új hozzászólás Aktív témák