- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen joysticket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Persze nekem is ez a végső cél végre tudjak működni! De alvás Klinikán azt mondta a orvos reggel hogy talán részbe az is a baj a Benzo (Xanax) rontja a mély alvást, így nem űgy megy végbe az alvás.
Én 95 kg voltam 2021 körül Mitrazapine mellékhatás, szóval most 80 kg vagyok és 22% testzsír így már biztos a súlyba nincs hiba.#19733Peaceliker
Nyugi, igen ki volt próbálva ha ezek hatottak volna akkor nem kellet volna erősebb megoldáshoz folyamodni...Aswaganda Teát ittam, egész jó csak Antidepresszáns mellet figyelni kell ne alakuljon ki szerotonin szindróma.
Triptofán aminosav magába nem sokat ér, A Gaba nem rossz de számít a dózis.
Xanax pont "Gaba" Gátló/nővelő szóval ez miatt fejti ki nyugtató hatását.Csak pont ezért alattomos mert mindenki el akarod hagyni kialakul a Gaba hiány.
2022-es Recept de nem sokat ért, 15MG Mitrazapine 0,5 MG Xanax SR és mellé 1 mg melatonin, de pont az zavart Melatonin mellet még kimerültebb és fáradtabb voltam.Most a Xanaxot akarom elhagyni, elég nehéz jönnek a tünetek. 0,125MG vettem be tegnap este, szóval a antidepresszánst már elhagytam fél éve.
Másnak van amúgy agyköd? Sajnos 2020 után jött, a Mitrazapine 30MG és Xanax után jött, és nagyon zavar. Valahogy nagyon vissza fogja a teljesítményem, nehéz koncentrálni és fokuszálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby elektronika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VGA kibeszélő offtopik
- sziku69: Szólánc.
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- További aktív témák...
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Asus Rtx 4060 Ti Dual OC Garanciális
- Eladó hibás GIGABYTE Eagle RTX 3060 Ti 8GB videokártya
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Nikon ) - Újszerű -
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- CREALITY Ender-3 V3 KE
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest