Hirdetés
- ASUS ROG Ally
- Milyen házat vegyek?
- Androidos tablet topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Megvan mennyit drágit az AMD a GPU-k mellé csomagolt memórián
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
"mindegyiknél több a hangjában a magas"
Szerintem már kicsit túl van húzva, azért ott egy charge mellett is hááát [link] .. elég érdekes, charge kb. úgy szól mellette mint a mirtune s100 [link]
nekem a mély kicsit kopogós de a videó alapján 40% ig szinte minden speakert aláz? nem is igazán tudom hova tenni...ez tényleg ilyen jól szól? ...mondjuk 70-75% tól elfogy és vissza üt a túl sok magas is, mély már szinte sehol csak dobozhangon kínlodik
Mirtune viszont 75-100% ig megérkezik, még van mély és megjönnek a magasak isCsak hallkan jegyzem meg mirtune élőben sokkal több magashangra képes, nem ilyen tompa a hangzás...
...mondjuk a videó alapján az összes elvérzik
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nekem a mély kicsit kopogós de a videó alapján 40% ig szinte minden speakert aláz? nem is igazán tudom hova tenni...ez tényleg ilyen jól szól? ...mondjuk 70-75% tól elfogy és vissza üt a túl sok magas is, mély már szinte sehol csak dobozhangon kínlodik