- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Házimozi belépő szinten
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
szerintem feltétlenül hallgass meg valamilyen BT hangszórót a kisebb méretkategóriából (0.33, 0.5 literes dobozos üdítő méret).
ennyi pénzért is lehet jót venni, csak hasznos, ha az ember eleve a mérethez igazítja az elvárásait, és nem utólag csalódik. eget rengető mélyeket nem szabad várni, ugyanakkor nekem pl sokszor túlzás, amire képesek és hajlamos vagyok visszavenni a mélyekből a jobb, kiegyenlített hangzás érdekében. ez persze totál szubjektív, van, aki fullra csavarja az alsó tartományt és azt élvezi. ezért is mondom, hogy érdemes először felmérni, hogy te melyik táborba tartozol és csak utána válogatni.Nordik:
hát igen, más dimenzió, kezdve azzal, hogy a Go3 az mono.
Olyan nagyon széles teret a Uboom L sem csinál, viszont jó, hogy van rajta low latency mód, így nem késne a hang a képhez képest. Én ilyen soundbar szerű használatra az egyik legjobbnak a Soundcore Motion+-t gondolnám (bár nem próbáltam), viszont az magasabb árkategória, és nem tudom, hogy késleltetés terén hogyan teljesítene. -
Aprósólyom
addikt
Az egyetlen bolti új alternatíva ennyi pénzből, ami megérdemelheti számodra a figyelmet: HiFuture Gravity, (árukeresőn megtalálod). De ez is picivel felette van az ársávodnak, jelenleg: 23K körül van. Volt valamikor akcióban 18-19K-ért is, de 23K is jó ár érte.
Vagy ha használt és szépséghibás de legalább olcsó és jó hangú cucctól sem riadsz vissza: ebay-en találni olcsón, durva vagy kevésbé durva szépséghibákkal Harman Kardon Onyx 1-2-3-4 verziókat. A szépséghibákon sok esetben jelentősen lehet javítani egy kis kézügyességgel és elszántsággal. Ellenben lesz egy meglehetősen jó hangú hangfalad kis pénzből. (amire figyelni kell, hogy valamelyikhez adnak tápegységet, valamelyikhez nem. Javaslom ezt azért is, mert én vettem már egy ilyet kíváncsiságból, összevetettem a HK GO + Play hangfalammal. Majdnem lemegy olyan mélyre és teljesen szép jó, szép hangja van a kis Onyx hangfalaknak.
-
carl18
addikt
20E alatt my van az Earfun oldaláról Earfun Uboom L, ha valami nagyobb dolog kell több hangerő nagy basszus akkor valóban érdemes feljebb lépni.
Amiket írtak mind ajánlott csak azok lényegesen drágábbak.
Néha a Soundcore Oldalon is vannak akciók, ott a Motion Boom egész jó főleg ha 55-60 Euro környékén akciós!
Új hozzászólás Aktív témák
- Megbízható Notebook Core i5-540M , 4096 MB DDR3, 120 GB SSD, 13,3", 1366x768 (HD) Áfás számlával
- Apple Iphone 15 128Gb 92% Független kiegészítőkkel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 256GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest