- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
Az egyetlen bolti új alternatíva ennyi pénzből, ami megérdemelheti számodra a figyelmet: HiFuture Gravity, (árukeresőn megtalálod). De ez is picivel felette van az ársávodnak, jelenleg: 23K körül van. Volt valamikor akcióban 18-19K-ért is, de 23K is jó ár érte.
Vagy ha használt és szépséghibás de legalább olcsó és jó hangú cucctól sem riadsz vissza: ebay-en találni olcsón, durva vagy kevésbé durva szépséghibákkal Harman Kardon Onyx 1-2-3-4 verziókat. A szépséghibákon sok esetben jelentősen lehet javítani egy kis kézügyességgel és elszántsággal. Ellenben lesz egy meglehetősen jó hangú hangfalad kis pénzből. (amire figyelni kell, hogy valamelyikhez adnak tápegységet, valamelyikhez nem. Javaslom ezt azért is, mert én vettem már egy ilyet kíváncsiságból, összevetettem a HK GO + Play hangfalammal. Majdnem lemegy olyan mélyre és teljesen szép jó, szép hangja van a kis Onyx hangfalaknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest