Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
válasz
pamesz #19780 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Nekem sem feltétlen kell sztereó, ha ugyanaz szól csúszás nélkül az is jó. A cél az lenne, hogy az egyiket larakom mondjuk a kert elején, a másikat a végén, és akkor talán kiküszöbölném valamennyire azt, hogy ha mellette vagyok túl hangos, ha messzebb vagyok, akkor meg már alig hallani.
(Közben levelezek a Soundcore support-tal, akik kedvesek és gyorsan válaszolnak, meg leveleznék a ups support-tal is, csak ők nem írnak vissza. Itt is olvastam a problémáról, a ups kibeszélő Facebook csoport is tele van vele. De hát nem volt választási lehetőség rendeléskor.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative Sound BlasterX H6 Gamer fejhallgató számlával és garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű vékony és könnyű ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- ASUS ROG Strix G15 Gamer Laptop újszerű állapotban, dobozával.
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest