- Megnyerte a Qualcomm az ARM-mal szembeni licencvitáját
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
EGO sk1800 ← nem túl szakmai a teszt, de azért pár hasznos infó kiderül belőle. Az egyik, hogy ez a cucc – akksi nélkül (!) – 7,7 kg. Két magas, két mély-közép és egy mély / sub hangszóró van benne, szóval nagyon nem kellene, hogy rosszul szóljon. A link-elt videó alapján (nem fülessel hallgattam, de a felvétel sem épp a legprofibb) "van benne akarat".
Ami szerintem gáz pláne egy ilyen – értsd: "munkás" – hangszórónál, hogy csak IP54-es védelme van.
Szóval nem tudom ...
... ha része lennék a célközönségnek, akkor is 2× meggondolnám, hogy ennyi pénzért ne egy olcsóbb (de akár jobb védelemmel bíró) akármilyen bt. hangszórót vegyek. Értem, hogy itt cserélhető az akksi, de azokat meg inkább a gépekben használnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest