- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SSD kibeszélő
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
értem. a játékok nem terhelik 100%-osra, használd terheléses teszthez a GPU Caps Viewer nevü programot, abban vannak olyan tesztek amik megnyúzzák rendesen.
a 100 fok kb. a vége az üzemi hőmérsékletnek.
számold ki mennyit ér százalékosan 100 Mhz órajelnövelés és kérdezd meg magadtól, hogy megéri azért az 1-5 fsp többletért
nekem pl ha jól emléxem 860 vagy 870 fölé nem ment a kari, még 950-re is állítottam de ahogy rányomtam az Apply-ra kép eltünt és a gép újraindult pár mp múlva, minden programot kipróbáltam amit ajánlottak, pont mindegyikkel pont ugyanaddig a Mhz-ig bírta, utána end...fagy53: ez nem magyarázat barátom
nagyon jól tudom, hogy amíg a borda rajta van a GPU-n nem megy tönkre, de azért levenni róla működés közben nem merném, mert van egy olyan gyanum, hogy kijönne belőle a füst terhelés alatt, még mielőtt a gép újraindúlna végzetes hiba miatt...
de a CPU-ról bármikor leveszem, mert semmi baja nem lesz, alapjáraton simán elmegy 30 másodpercet is borda nélkül az X2 4200-es procim és még csak 70 foknál jár...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Robotporszívók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest