Új hozzászólás Aktív témák

• Zolee11

senior tag

válasz gyiku #10069 üzenetére

értem. a játékok nem terhelik 100%-osra, használd terheléses teszthez a GPU Caps Viewer nevü programot, abban vannak olyan tesztek amik megnyúzzák rendesen.
    a 100 fok kb. a vége az üzemi hőmérsékletnek.
    számold ki mennyit ér százalékosan 100 Mhz órajelnövelés és kérdezd meg magadtól, hogy megéri azért az 1-5 fsp többletért :)
    nekem pl ha jól emléxem 860 vagy 870 fölé nem ment a kari, még 950-re is állítottam de ahogy rányomtam az Apply-ra kép eltünt és a gép újraindult pár mp múlva, minden programot kipróbáltam amit ajánlottak, pont mindegyikkel pont ugyanaddig a Mhz-ig bírta, utána end...

fagy53: ez nem magyarázat barátom :) nagyon jól tudom, hogy amíg a borda rajta van a GPU-n nem megy tönkre, de azért levenni róla működés közben nem merném, mert van egy olyan gyanum, hogy kijönne belőle a füst terhelés alatt, még mielőtt a gép újraindúlna végzetes hiba miatt...
    de a CPU-ról bármikor leveszem, mert semmi baja nem lesz, alapjáraton simán elmegy 30 másodpercet is borda nélkül az X2 4200-es procim és még csak 70 foknál jár... :)

Új hozzászólás Aktív témák