- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Firmware: a rejtett agy a gépedben 🧠
- 3D nyomtatás
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- TCL LCD és LED TV-k
- Plazma TV topic
Aktív témák
-
blackthorn
csendes tag
Sziasztok!
Az elmosódott kép téma Sapphire 2600xt alatt nálam azóta létezik, mióta mevettem az új konfigot. Xp installal kezdtem, még nem volt fenn semmilyen driver, már akkor látszott, hogy nem ok valami a képpel. Most catalyst+monitordriverrel is rossz. Állítgattam gammát, színeket CCC-ben, monitoron, átraktam plug&play-re a monitort, reseteltem a beállításokat, de semmi változás. Illetve annyi volt, hogy kicsit sikerült az elmosottságon javítani a színek piszkálásával, de korántsem tökéletes. Ma kipróbáltam MSI DVI-VGA átalakítóval, a kép teljesen ugyanolyan, mint Sapphire által mellékelt átalakítóval.
Mondjuk ez várható volt.
A régi konfiggal szép kép van továbbra is, de az újjal egyszerűen képtelenség úgy belőni, hogy ne legyenek homályosak a betűk, meg egyszerűen ránézek a monitorra és bandzsítani kezdek akármilyen kép van rajta. Ja, a régi kártyán van VGA kimenet. Egyébként a Sapphire 2600-on két DVI van, meg egy S-video. Persze próbáltam mind a két DVI-t, de ugyanolyan sz*r a kép mind a kettővel.
Jövő héten próbálom rendes DVI-VGA kábellel (bár valahol abban is van átalakító, úgyhogy sokat ettől sem várok), meg DVI csatis monitorral is. Hátha azzal is rossz a kép
Mondjuk az szép lenne...
Persze ettől még nem kizárt, hogy valamit elbénázok a beállításokkal, de nagyon úgy tűnik, hogy ez nem szoftveres gond lesz.
Köszönet az eddigi javaslataitokért!
Aktív témák
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mondjuk ez várható volt.
Mondjuk az szép lenne...