- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Milyen széket vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Androidos tablet topic
- Canon MILC: EOS R és M topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Nos igen,legális vistám van és a hét elején elküldtem szépen alukálni a fiókba.....
Laser nyomtatómat nem ismeri,tvkártyára is szarik,audigy-hez csak a puszta driver van,gamek tényleg lassabbak és akkor még örülhetek,hogy elindult...
Bioshock tette fel az ire a pontot,csinálhattam vele bármit, fagyi orrvérzésig. Xp felrak és egyből megy hiba nélkül.
Hab a tortán:beraktam a 2600xt-t kipofázott,hogy olyan súlyos hardverváltozások történtek,hogy aktiváljam újra->aktiválás interneten->Az újrakativálás nem lehetséges!
A, adjon meg egy új kulcsot B, ha önnek nincs új kulcsa menjen le a boltba és vegyen egy újat.Anyádot.Telefon,mondom vga csere, rendben akkor újraaktiváljuk...Gép kikapcs,xp telepítő indít...
Lehet a vistával bohóckodni,de még nem jött el az ideje,hiába nyomják,kell nekei még legalább 1 év mire lesz belőle valami.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi