- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
-
wwhy
veterán
válasz
gaborbol #4407 üzenetére
Helyzet: belépek, aztán van Games és My Games. Games alatt Activate a product illetve Manage guest .... A My games alatt ''You currently have not yet added any games to your list. Click here to browse games, game demos, movies and more.'' Ha klik, akkor bejön valóban egy rakás játék, de hiába nyomok jobb gombot csak a szokásos menü jön fel (Hivatkozás megnyitása, Mentés másként stb.)
[Szerkesztve] -
gaborbol
őstag
válasz
gaborbol #4121 üzenetére
Sajnos tényleg szar a powerstrip.Mindegy mire állítom nem történik semmi.
Ezennel visszavonom azon állításomat,hogy megy a kártya 860/900 mert jelen pillanatban nincs mivel feljebb vinnem az órajlelet 860/880-nál.
A64 X2 3800@2450Mhz 2*1 Gb ddr1@412 sapphire 2600xt 800/700
xp alatt:
[link]
A64 X2 3800@2450Mhz 2*1 Gb ddr1@412 sapphire 2600xt@860/880
xp alatt:
[link]
Hogy a current clock settingsre miért,a gyárit írja és nem az aktuálisat,foggalmam sincs,amíg teszteli addig ideiglenesen kírja,aztán visszaváltja a gyárira.
Ati tray tools meg kék halállal elszál a gyári órajel tesztelésénél is,xp és vista alatt is.
[Szerkesztve] -
Kicsimix
őstag
válasz
gaborbol #4100 üzenetére
Gábor van egy rossz hírem...Fura módon a powerstrip nekem is elvitte a 900-at sőt ha felhúztam a csuszkát maximumra akkor is....
Nos lefutattam a 3D mark 05 rajta de az eredmény az alapbeállításnak megfelelő értéket dobja ki...
Tehát a powerstrip nem működik , viszont. a catalyst 7.8 driverében már lehet húzni a videókarit.Próbálhatod azzal is vagy ott az amd toolja az is jó...
A 900 sok lett volna...
Nézd meg 800 után neked is fagyni fog..
Powerstrippel ne teszteljetek..
[Szerkesztve] -
Kicsimix
őstag
válasz
gaborbol #4092 üzenetére
Nekem is ilyenem van.De bátran állíthatom az ellenkezőjét ,hogy ez nem megy ennyit...
Addig nincs probléma nálamsem mig le nem futtatom pl a 3Dmarkot a húzott karin ...de akkor 99% hogy fagy..
800 felett a memória elkezd hülyeségeket csinálni.A GPU megy 860 ig..
befotózhatnál egy eredményt 05-ből...
Nekem a 900at max csak úgy viszi ha leokézom de nem nyomok rá semmi tesztet.. -
gaborbol
őstag
válasz
gaborbol #3812 üzenetére
Feldobtam egy xp-t,bioshock hibátlanul megy alatta,végig is toltam.Vista alatt meg fagyit árulnak a liftbe.Tehetek én fel bármilyen patchet,kapcsolhatok ki bármit,,faygi.
Egyszerűen még nem jött el vista ideje,hiába erőlteti az ms...Kb olyan mint az xp annó,sp2-ig nem volt teljes értékű.
Aktív témák
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Asus ROG Strix GTX 1070 8GB // Újszerű
- ASUS TUF GAMING 3080 10g - 6 hónap garanciával
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest