- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Asztrofotózás
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
emmm
őstag
-
szimeonov
tag
Az Ipon azt irja, hogy a 9800gtx arat csokentette an nvidia 199 dollara.
Szerintem fog meg esni a tobbi kartya ara is 3-4 ezret. -
leviske
veterán
Nem voltak ők sem felkészülve és onnantól, hogy így jelentette be az AMD az 50-est... szerintem lesz*rták az NDA-t és szerintem jogosan.
MOD: pl: az AMD Game!-en még mindíg semmi hír a karikról... ők is arra készültek, hogy egyszerre jelentik be.
(#4795) toflehi : kisebb helyen elfér... ezért tudták ekkorára alkotni az RV770-est.
-
cizoe
őstag
kéne egy kép a 4870ről, amin nincs felirat.. Mármint ilyen weboldal reklám. Valaki help plz. Lehetőleg szép foto, ilyen promokép.
-
törölt tag
válasz
Szatesz #4706 üzenetére
Ez lehet akár igaz is a középső grafikont leszámítva, sőt, csak figyelembe kell venni, hogy ezek a számok nem a játékokban elért FPS-eket mutatják, hanem azt, hogy mennyivel gyorsabban számol a GPU fizikát, mint a CPU. Ami nem is csoda hiszen már régóta erősebbek a GPU-k nyers számítási teljesítményben mint a CPU-k. Cakhogy szerintem ez játékban csak akkor hoz gyorsulást, ha előtte proci-limites volt a játék, vagyis a CPU nem tudott megbirkózni a fizika kiszámolásával. És még ilyenkor is el fog venni a VGA teljesítményéből az, hogy neki grafikán kívül fizikát is számolnia kell, tehát amit nyerünk a vámon elvesztjük réven (vagy fordítva
).
-
emmm
őstag
Amúgy 199 dollárért lehet kapni az USA-ban 4850-est, HIS márkát (csak győzd kivárni, mire ideér), az mai áron:
199.00 USD
=
30,532.25 HUF
~153 Ft egy USD
Itthon meg 42 k-ért adják
-
Sundesz
addikt
AnandTech teszt... ha volt sorry.
-
cizoe
őstag
valaki postolna egy szép közeli makrót a gpu-ról? (biztos volt korábban de nem találom
)
mosd: nemkell megvan.
-
Sundesz
addikt
Szerintetek a HD 3800-as széria vagy a 8800GT/9600GT árai lejjebb fognak menni? Mert árban most pont arányosan vannak belőve, ha azt vesszük, hogy egy 4850 40K, 3870 30K és 3850 25K. Szal szerintem itt csak a felsőbb kategória árai fognak zuhanni, attól tartok ettől nem lesz 20K alatt egy 3850-es, pedig hát jó lenne.
-
gergobaby
aktív tag
válasz
Armando_19 #4710 üzenetére
Várjuk ! Ha lehetne, csinálhatsz LOGOUT-os tesztet is
-
T.Peter
őstag
Az AnandTech-es cikkben a cf cod4 alatt tényleg durva. Több mint 100%-ot hoz. Mondjuk itt jobban teljesített a vga, mint más tesztekben, de még mindig nem lehet pontosan tudni, hogy mit is tud a kártya. Majd a ph-s cikk.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
BloodyEddie #4759 üzenetére
Ezek szerint az X48 és a P45 is csak egy átmenet, és az X58-al lesz teljes a crossfire? Ki az aki év végéig vár erre?
-
subaruwrc
félisten
újabb cf tesz ennyiért nem veszek x48-at.
Def26 örülök neki h ennyire szórod a pénzem teeeee
Neoteric nekem minden ok. vkinek még probléma? -
Def26
félisten
-
P00By
nagyúr
válasz
BloodyEddie #4759 üzenetére
Crysis-ban nagy a különbség...
-
válasz
ludasmatyi #4756 üzenetére
Olyan processzoron értelmetlen tesztelni, ami limiteli a kártyát. A 6000+-t kicsit azért még szerintem húzni kell ehhez a kártyához, de azért én is szívesen látnék végre agy tesztet, ahol maga a tesztkonfig is megfizethető áron áll össze.
-
BloodyEddie
őstag
Aki 4850 CF-ben gondolkodik, ezt olvassa át.
-
G@ß!
őstag
válasz
Mennyiért adjátok Apa?
Priviben is jöhet! -
ludasmatyi
tag
Ha ilyen olcsón árulják mint látható 36k-ért most a negatívumokat hagyjuk akkor az nvidiánál most sírhatnak!De meg is érdemlik!Sz....pjanak csak ha már ilyen nevetséges árakkal dolgoznak.
Amúgy akinek van ilyen kártyája tesztelhetne végre.De persze nem QX9650 vagy ilyen erősségű cpu-val!Normál 6750 vagy AMD6000+-al vagy ilyesmi cpu-val hogy ne azt lássam hú de erős a vga mert az a proci miatt is van!
-
katt777
félisten
Ja, szeretem az ilyet, bazi nagy nettó ár, aztán a reggeli sietségben nem látja az ember. De akkor is óccsó.
Magyar teszt... PH-ról csak annyit, hogy anno a Galaxy 8800GT-tesz Guru3D-ről volt lefordítva szinte szó szerint, annak a tesztnek a hibáival (jumper funkció) együtt, szóval még csak véletlenül sem nézték meg. Ettől persze még tesztelhetnek, csak 1 ilyet látva is kételkedni kezd az ember. Bocs minden rendes PH tesztertől, de én ezt láttam.
-
MarioAna
senior tag
válasz
littlelion21 #4675 üzenetére
Tökéletesen meg vagyok vele elégedve, még meglepődtem, amikor 1024 low-ban tudtam vele Doom3-azni
. Végülis, csak netezős karinak vettem (cseréltem), ideiglenes megoldás ameddig le nem cserélem valamelyik HD-ra.(pénz beszél, 3850, vagy 4850
)
-
cizoe
őstag
na reggelt!
Na látom gyűlnek a tulajdonosok, valaki összedobhatna egy tesztecskét a logoutra.
-
P00By
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #4608 üzenetére
Kéne csinálnom egy lottót
Gratula! -
szimeonov
tag
válasz
juliabrilke #4734 üzenetére
En egy par honapja vettem a 8600 gt-m 14k-ert.
-
emmm
őstag
Engem meg nem kell komolyan venni
Amúgy sztem hamar lesz még az Iponnál teszt, már tegnap írták:
"A mai napon végre hozzánk is megérkezett az AMD újdonsága, így rövid időn belül olvasható lesz az iPon virtuális hasábjain a róla készült cikk. Előljáróban csak annyit jegyeznénk meg: figyelemre méltó a termék!"
-
emmm
őstag
mikor lesz már teszt, f@szom
Váárjuk, vááárjuk
katt: magyar teszt, pl PH-s!
-
Macka
veterán
válasz
juliabrilke #4717 üzenetére
Majd akkor ugasson az nV, ha az userek 70%-ánál 2 db 3870 lesz a gépben, ami egy GTX280 árán vettek...
-
Devid_81
félisten
válasz
juliabrilke #4717 üzenetére
Igy-igy ahogy mondod!
Hiszem ha latom -
Armando_19
őstag
válasz
szimeonov #4715 üzenetére
Ja, rendeld meg, és ha valami baja lesz, postázd ki franciaországba... 4-5 hét mire visszakapod. nem éri meg ezen a 4-5 ezer forinton olcsó jánoskodni pixmániánál.
Julia: Sapphire
Egyenlőre be kell venni az árut. Van egy P5Q Deluxom, lehet meg kéne nézni CF-et
(sajátomban elvileg megy a 3 kártya is
)
-
juliabrilke
veterán
válasz
Devid_81 #4712 üzenetére
Pesszimista!
Egyébként az ilyen kiszivárgott eredményekről beugranak a kártya megjelenése előtti tesztek, ami áll 2-3 számadatból, meg egy kis grafikonból (esetleg egy kis táblázat) és azokon is mindig nagyon ígéretes és sokkal szebb, jobb , gyorsabb minden. Az igazi tesztek után meg...
-
szimeonov
tag
Hihetetlen kezdo aron adjak:
[link] -
juliabrilke
veterán
válasz
Ez a beszéd! Milyenek?
-
Armando_19
őstag
Megjöttek a 4850-ek. Délután teszt!
-
katt777
félisten
válasz
rollins #4636 üzenetére
Nem véletlenül hanyagolom a CF-öt a francba. Amúgy ez P5Q Deluxe, de már anno amikor teszteltem is látszott, hogy szinte véletlenszerű, melyik gyártó, milyen chipsetes alaplapjában műxik valahogy. Mert rendes működés az nem jellemző.
Egyéb: Teszteket már linkeltem régebben.
-
Devid_81
félisten
válasz
juliabrilke #4684 üzenetére
Ezert nem irsz te a hazai topikba, megint el vagy tevedve itt -
Szatesz
őstag
Ezt nem árt megnézni...de ne pityeregkjetek...
-
juliabrilke
veterán
Egyébként tudtok-e olyan helyet, ahol felvesznek előrendelést a kártyára? (gondolom van ilyen
) Lehetőleg Pesti boltra gondoltam.
-
ludasmatyi
tag
Szerintem a 4850-nek elég az én 6750-es cpu-m 3600-on azért ez nem kevés!Akinek hasonló proci van annak szerintem nincs ilyen gondja!Ha meg az nvidia ilyen drága árakkal dolgozik meg is érdemli hogy most jól elverjék!Az meg mellékes hogy az nvidia kártyája a gyorsabb de nem 2x gyorsabb mint az ára mert az pont a duplája!Ha a 4870-et nézzük az olyan 70 körül fog megjelenni bár ez csak tip az a 280gtx-től nem sokban fog elmaradni!Talán 10-15%-ban de még ez is csak tipp!Mindegy az árakkal nem fog tudni lépést tartani az nv de meg is érdemli!
-
na azért khmmmm... az nVidia állati nagy játékos, ők már hónapokkal ezelőtt látták, mi közeleg, és az, hogy egy cca. szeptemberre tervezett VGA-t 3 hónappal korábban ki bírtak hozni, az nem kis teljesítmény. hogy korábban mit ültek a babérokon, az más kérdés, de most nyilván ők is sebességbe kapcsolnak, és lesznek qrva gyors VGA-k olcsón
ja bocsánat, már vannak
grafikon: és pont a CoD4-ben, ahol eddig szarrá gyalázta az nV az ATI-t
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Tesla topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- nVidia tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest