- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hővezető paszták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autóhifi
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fujifilm X
Aktív témák
-
Devdi
aktív tag
Sziasztok. Lenne egy olyan problémám, hogy nemrégen letörtöltem minden olyat ami az atihoz kapcsolódik és újra is raktam. A legújabbat 9.5-öst de mikor újrarakom nem telepíti fel a control centert. :S Próbáltam már régebbi verzióval is de az se :S Tippp?
-
Devdi
aktív tag
Sziasztok. Az everst a GPU diódához 40°ot ír. Ez jóó??
Az ATI driveren belül hol lehet megnézni a hőfokot?? -
Devdi
aktív tag
Sziasztok. Ma jön meg a 4850-esem és azt szeretném kérdezni, hogy melyik drivert rakjam fel? 8.7 vagy 8.8 beta?
-
Devdi
aktív tag
Egy másik kérdés. Az nem baj hogy PWM-es hűtőt vettem hozzá?
Az alaplap Gigabyte P45 DS3
-
Devdi
aktív tag
Sikerült rendelni az S1hez 1 csomag termaltake ramsünit igaz így már nem lesz gond a 4850 felszereléséhez?
-
Devdi
aktív tag
Hali. Megrendeltem a Sapphire 4850 Litlet + mellé egy S1-et és egy Arctic Cooling Fan 12PWM-et az S1-re. Az lenne a kérdésem, hogy amit adnak az S1-hez süniket azok elég lesznek a kártyára? És hova kell őket rakni? Valaki egy 4850-es képén be tudná rajzolni nekem?
-
Devdi
aktív tag
Sziasztok. Sapphire 4850-re akarok egy S1-et.
Milyen hűtőt vegyek rá? Artic Cooling turbo modul vagy egy Artic Cooling fan 12cm(ebből PWM-eset kell vennem vagy milyet?)?
Elég azok a sünik amit adnak az s1-hez vagy kell még venni hozzá?
Pasztát milyet adnak hozzá? -
Devdi
aktív tag
Zsír azt írják mindenfele, hogy kövi héten már lesz Gainward Golden Sample Edition
Szerntem ha megjelenik akkor beruházok rá. Valaki erről tud valamit, hogy milyen a hűtése és a mekkora a hangja?
-
Devdi
aktív tag
Áhh nem tudok dönteni. Hang vagy hűtés?? :S Pls segítsetek már
37k a ref 40k a toxic. Ha felhúznám a refnek a hűtését olyan 35%osra akkor lenne akkora hangja kb mint a toxicnak és a hőfokok mennyire különböznének?
-
Devdi
aktív tag
[link]
Találtam ezt a tesztet. Ebben a ref 4850-es megemelt ventilátor sebességgel ekkora hangereje vagy alapon? -
Devdi
aktív tag
Nah akkor melyiket vegyem szerintetek? Sima reves Sapphire vagy a Toxicot? Egy ideig tuti nem veszek rá chillát vagy S1-et madj csak később
A simán is felemelném a hűtést olyan 35%-ra, a Toxicon egyáltalán lehet állítani a ventilátor sebességét valahogy?
-
Devdi
aktív tag
Nem tudom, hogy ez volt-e már bent de azért beteszem [link] Ha volt akkor bocsi
-
Devdi
aktív tag
4850re melyik a legjobb hűtés nem csillagászati áron?chillára vagy s1-re gondoltam... ezekkel hány fokosak és mennyire könnyű őket felszerelni??
-
Devdi
aktív tag
Sziasztok. 4870-est érdemes valamivel hűteni vagy várjak addig amíg ki nem adnak valami új hűtőt erre a karira?
-
Devdi
aktív tag
Bocsika, hogy ideírom meg tudom hogy teljesen off meg minden, de most ez a legforgalmasabb fórum és itt hátha tud valaki segíteni jah és a programozási fórumra már vagy 1 hónapja nem írtak semmit se szóval: Lenne egy kérdésem. Az egyetemre szeretnék menni programtervező informatikusnak, de előtte elszeretnék végezni egy plusz okj-s szakot hogy legyen egy kis belelátásom a dolgokba és azt szeretném megkérdezni hogy melyik érne többet? Egy 1 éves szoftverüzemeltetői vagy egy 2 éves webprogramozói szak? Előre is köszi
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sorozatok
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest