Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- RAM topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
sniper elite #4587 üzenetére
Kiváncsi leszek mennyit fog ráverni egy 4870X2 a 9800GX2/GT280ra.
-
rocket
nagyúr
Biztos vagy benne? Hany TMU/TAU/TFU van a GPU-ban?
Szerintem megkene varni a rendes rajtot, mert ez a nehany oldal osszedobott par tesztet nem igazan lenne jo alap, architekturarol es a GPU-rol szolo bemutatot sehol nem lattam, techpowerupon elsutottek a tranzisztor szamot (956millio) de ezen kivul semmi,ha gondolod segitek majd 25-en osszeszedni a kulonbozo partnereik kartyainak az adatait, es megalkotjuk a kezdo hozzaszolast
-
cizoe
őstag
jájjgyermekeim hazaérek erre meg neve is van a krimónak? nagyonjó
-
leviske
veterán
Nemmegmondtammánvagyegyhetehogykészíccsed?
(#4585) alien_: De ez nem csak a R700/RV770 topikja volt....meg eleve tele van offal.
Keldor kolléga topikja lesz a nyerő... ezt meg megkellett volna hagyni a HD46/HD44 és az X2 ideiglenes topikjának.
Ha a HD4800-asok és az X2 egy topikban kezd, akkor az ugy is megint offhullámmal végződik. Ráér majd Augusztus végén hozzáírni az X2-t és megnyitni a kisebb karik topikjait is... Bár ez csak az én véleményem.
-
sniper elite
senior tag
Éppen ma néztem meg hogy mostanában mivel rukkol elő az ati/amd! És egészen elvagyok ájulva ettől a középkategóriásnak nevezett 4850-es karitól, bár én ha mostani Asus 9800GX2 karimat lecserélem akkor mindenképpen egy 4870x2 karit vennék a helyébe! Vagy CF-be kettőt, mert elég brutálisnak tűnik. Bár még Augusztus messze van... és valószínűleg nem lesz rögtön CF-es driver hozzá, de nagyon megfogja érni! Nvidia mindenképpen hátrányba kerül! De ami biztos hogy áldom most az eget hogy 1 hónapja vettem egy Gigabyte x48T-DQ6 lapot, ami cf-et támogat és nem sli-t! .)
-
alien_
őstag
Nevet kapott a gyerek (topic)
-
az Ati-nak és az új sorozatnak. Nagyon szimpatikusak az első hírek alapján. Nem a nyers erő, mint inkább a finom újítások jellemzik... máris tetszik
-
rocket
nagyúr
válasz
Jon Mathias #4554 üzenetére
Ha valoban a G92 55nm verziojara epul ami 231mm², akkor az azert annyira nem lesz erolkodes, uzletileg se
-
Coyot
őstag
Most nézem csak a guru3D-s tesztet, 9800gtx teljesítmény egy ddr3as 4850től, és 42k ért már kapsz egyet, le a kalappal!
-
keszegduda
őstag
Érdekes ez a CF skálázódás egyes lapokban (8x 8x; 16X 16X), de mi a helyzet egy 2 GPU-s VGA-val egy X16-os sínben?
-
littlelion21
addikt
válasz
Kitalálom: orrba-szájba fagyni fog, meg pöttyöződni, csíkozódni, kockásodni játék közben...
-
keIdor
titán
Asszem holnap nekiállok egy első hsz készítésnek. De csak este, mert holnap 14 órát fogok dolgozni. Aki esetleg már eltervezte magában, hogy megcsinálja az jelezzen holnap estig, mert akkor feleslegesen nem csinálom meg én is.
-
Bocaa
senior tag
válasz
keszegduda #4564 üzenetére
800 sp van benne nem naon követtem az eseményeket
azta nem semmi hát az nvidia meg van killelve
-
Parano1d
tag
-
keIdor
titán
Ajjajjj... ez nem tetszik, valahol egész szép visszaesés van az x8-x8 miatt. X48-at pedig nem veszek, főleg nem ilyen jó és olcsó P45 lapok mellett... szerintem én lemondok akkor a CF-ről. Utálom, ha sávszélesség limitál. GTX-280 vgy HD 4870 X2...
Pedig azt hittem elég lesz PCI-E 2.0 x8 mindennek... PCI-E 1.1 x16-nak felelne meg elvileg...
-
Jon Mathias
senior tag
a mobil 4xxx is érdekes ?lesz?
-
rollins
őstag
válasz
T.Peter #4563 üzenetére
nálam ez egyéni szoc.probléma: régebbi tápokon nincs, péld: fsp-350pnf, erre meg pont kéne nekem, hátha a mostani vga-t is csak tápkábellel vinnék el, jó tudom lehet kapni, de itt nem lehet, illetve csak fehér van, ami nem megy bele, rendelni+postaköltség stb, nem olyan egyszerű
-
keszegduda
őstag
De tetszik nekem a 4850, de sajna GTS tulaj vagyok már igaz én CF-et szerettem volna de a lap nem éppen a neki való, másrészt a CPU is igencsak kevéske lenne ráadásul 1280-ba tolnám.
Szép teljesítmény egy ilyen árkategóriás kártyától viszont 800SP ilyen kis helyen meglepett. -
rollins
őstag
4850-hez hogyhogy nem adnak már pci-e tápkábelt? Néztem neten sapphire, powercolor csomagját, nincs benne....
-
Frenky89
addikt
-
alien_
őstag
Hybrid Crossfire?! 2x 4850 + 3870
A kép sajna pici, szóval az nem bizonyít semmit, minden esetre érdekes. -
Macka
veterán
válasz
Ennyit tudnak...
Meg a nevüket. Ez slank lesz, hogy lenyomja a GTX-et.
-
alien_
őstag
Ez egy szakmai fórum. Ez pedig a rajongói: Ati tulajok baráti köre.
Persze, nem kell, hogy tömény szakzsargon legyen az egész topic, de mindennek van határa, a másik oldalra se essünk át. -
Jon Mathias
senior tag
Nvidia erölködik:[link]
-
blackmacs
senior tag
Ezek alapján akkor egy x38 jobb választás lehet mint egy p45 szerintetek?Ezen hezitálok.
-
con_di
csendes tag
-
Dashes
őstag
Azoknak akiknek 1 nem elég. CrossFire Test P45 vs. X48.
-
törölt tag
válasz
VinoRosso #4503 üzenetére
Kicsit olvasgattam én is a GT200 topikban és megtaláltam a választ: Beteg XP-t használ, továbbá azt sem tudja hogy milyen felbontásban futott a cucc, ezt éppen Te kérdezted tőle.
Így elég sanszos, hogy inkább az Ő eredményei nem stimmelnek és nem a többi 10 teszt hazudik... -
blackmacs
senior tag
Látom végre talpra állt az ATI erre vártam már
Eddig is ATI kártyáim voltak ezután is azok lesznek bár ha 1 éve tudtam volna gépet venni akkor is ATI karit vettem volna, de hogy mostanában akarok gépet venni only ATI
Remélem még jópár évig emelkedő tendenciát folytatnak
Csak remélem lessz lóvé új gépre -
katt777
félisten
Rendkívül kulturált fogalmazás...
VinoRosso: Sajna sokan elfeledik, milyen konfigokon tesztelnek a hivatásosok, ill. milyen trükkökkel élnek a csalók (régebbi Catalyst, nV lapba ATI kari, stb). Én is gyakran kapok más eredményeket (olykor jobbat, de CF-ben szinte csak rosszabbakat), de Guru3D-t viszonylag megbízhatónak tartom (azaz két tesztje nem mond ellent egymásnak, ha máshoz viszonyítva, de ugyanazok a VGA-k szerepelnek benne). Mert sok újságban bizony olvasni ilyet, ugyanis totál hülyének nézik a látogatót, aki már nem emléxik egy régebbi tesztre.
-
az a baj, hogy mindig oda lyukadok ki, hogy a supertiling az egyetlen normális megoldás a kérdésben... pedig kár, mert a 2way AFR nem fájna senkinek (úgyis default a 2 frame pre-rendering a DX9/10-ben), másrészt meg a supertiling implementációjában az ATI nem áll a helyzet magaslatán... és akkor még enyhe voltam.
-
R.Zoli
őstag
Szerintem semmi gond ezzel ,feldobja a topikot és jó ,hogy pár embernek van humorézéke, eléggé sok fapofa van a világban szerintem sokan szeretjük a jó poént... Nekem a trójai faló is bejött
Azzal van gond amikor idejönnek az NV fanok aztán nyomják a GTX280-ról az infót az R7x0 topikban...Nameg amikor Grippenekről megy a vita
-
Bocaa
senior tag
ez fáj mekkora ökrök vagytok az a kép....
Bár csak így lenne biztosan az sp mizéria ez meg az a végén komolyan röhögőgörcsötkapok miket írtok
Remélem a 4850 lejjebb nyomja a 3xxx széria árát és akkor -
laci06
senior tag
válasz
VinoRosso #4518 üzenetére
Biztos nektek van igazatok, és véletlenül sem nekik. Nah mindegy, mint hálaisten kiderült a HD4850 nagyon jó kari, nagyon jó áron, és még egy két NV-re irt programban is remekül teljesit...
Ha lesz majd emberi áron itt is lehet, hogy benevezek egyre, esetleg egy CF-re... -
MaSzKa
senior tag
-
törölt tag
válasz
VinoRosso #4509 üzenetére
Valószínűleg ott már memórisávszéllel van baja a GX2-nek. Valaki nagyon szidta itt a GX2-t nagyobb felbontás/szűrők mellett, talán neki volt igaza.
Egyébként tényleg kevés a hiteles teszt, de mit tehet az ember? Valamelyiknek csak hinni kell, különben felesleges nézegetni őket... -
laci06
senior tag
válasz
VinoRosso #4509 üzenetére
Pedig ezek szerint az AA jobban fekszik az atinak...
Még a GTX 280 tesztjénél csináltak egy grafikont, ahol összehasonlitották, hogy az egyes kari hogyan esnek vissza AA, AF és a felbontás hatására...
Ott is kijött, hogy az Ati AA-nál annyira nem, de AF-nál már elég nagy hátrányba volt...
Gondolom csiszoltak rajta kicsit és kész... -
luw2win
őstag
Beteg olyan kártyákat vett meg amiket még az NV-főnöke is pazarlásnak tartana
MÉG 5 NAP 19 PERC 40MÁSODPERC és itt a 4870MOD fanatikus tag lettem
-
katt777
félisten
válasz
luw2win #4491 üzenetére
Én azért ebből a tesztből azt látom, hogy a CF megint nem fogja megérni, és attól, hogy 1-2 programban nagyot szól, sok másban még nem fog sz.rt sem érni.
Teszteltem CF-t én magam is eleget. Nem véletlenül újítottam olyan lapba, amelybe eszembe sem juthat 2 vidkarit tenni.
-
wmarci
senior tag
Az elég vicces.Passz, nem tudom rá a választ.
nygma: Kár, hogy nem lehet a jövőbe utazni, és megnézni egy-két videókártyát.
És az még jobb lenne, ha el is lehetne hozni
Azthiszem megölnének a GPU Fanok a videókariért.
Aktív témák
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest