- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
cizoe
őstag
Kérem hagyjuk a témát, nem akarom hogy miattam esetleg a totál off miatt zárják a topikot. Többet nem linkelgetek meg fake-photoshoppozok, mert látom nem tesz jot a topiknak.
ON: Frissült az eredeti http://www.unleashonetera.com/ a kártyákkal és a specikkel.
Most lett részemről 100% hogy hivatalos oldal, eleinte ez is kétes volt.
-
Varoz
addikt
válasz
HarryPotter #5192 üzenetére
Szerintem igen, de várd meg mások véleményét is!
-
Bluegene
addikt
ha ez eljut az nvidia főhadiszállására és a vezérigazgató meglátja a képedet(miért ne hisz van sajtófigyelőjük?), le kell majd pár whiskey-t guritania h megnyugodjon
ezzel akár az eladásaikat is csökkentheted kicsit, priced for idiots
persze ha elterjed ez a kép a világhálón, mindenesetre profi munka bár lehet neked 10 perc volt a photoshoppal de hibátlanmod: utolsó kérdés ezzel kapcsolatban: ők is olvassák az R700-zas PH!-s topicot, vagy hol találták meg?
-
HarryPotter
őstag
üdvözlet, egy kérdés: corsair vx 450 elég lenne egy 3870-hez és egy 4870-hez cf-ben? proc: phenom 9600.
-
Bluegene
addikt
Now, this is where things take a more unpleasant turn. The person (or persons) behind the hoax used the above-mentioned site to poke fun at NVIDIA's upcoming GeForce lineup, by claiming anyone buying one of these cards must be "idiots." Moreover, the UnleashOneFake (the original page being dubbed UnleashOneTera) site uses China's national flag, even though a lower page link redirects users to a Hungarian shopping site.
What you should understand from all of above is that NVIDIA isn't actually planning to release a GeForce GTX 280 GX2 card anytime soon and that a free 2000W PSU handed out for a graphics card is anything but real.
grat! szép munka volt! aztán nemsokára kopogtatnak az ajtódon
-
cizoe
őstag
válasz
janos666 #5186 üzenetére
Hát ide linkelgettem elöször emlékezz... Nem gondoltam volna hogy a softpedia hoaxként fog cikkezni rola (róluk) valaha is.
bluegene: Megrökönyédés miatt írta, nem kérdésként.
#5188: Akkor félelmemben veszek egy gtx-et, és húzhatnak haza.
De előtte megismerik mi a magyarok istene.
-
Crytek
nagyúr
Ezekben a tesztekben mindehol az átlag FPS értékeket tüntetik fel?
-
cizoe
őstag
szakmai topik. JA naná. jojo mi is ökörködünk itt, főleg én,
, meg tudom hogy mindig lesznek tudatlanabbak, akiket lenézni semmiképp sem szabad, nem elvárhato hogy mindenki naprakész legyen, de néhány dologtol esek szét mint a gazdaság.
ON: Erre rámegy a chilla? Rákéne nem, mert nyák kb 3850 klon...
update: Softpedia-n hír ment le rólam
beszarás [link]
-
cizoe
őstag
Egy vélemény a 4850ről, a pcguru fórumáról (átlagéletkor 8 év)
idézem:
"uh, rájöttem, hogy ezt nem csak este nem értem nah a java részét felfogtam
úgyis nvidia mániás vok. azokat jobban ismerem, és így áttekinthetőbbek számomra úh marad a jól bevált nvida atinak nem is szimpatikus a neve, meg a pirosat se szeretem "Ezeknek beszélj te ár/érték arányról...
Ezekből komolyan mondom twollah baltás gyilkos sorozatához hasonlot lehetne nyitni...
-
leviske
veterán
válasz
Beowulf_78 #5085 üzenetére
Nem hiszem, hogy mondtam volna olyat, hogy a HD48 X2 mindjárt itt van. Bár ha igazak lettek volna a pletykák, miszerint Májusban jelennek meg, akkor az X2 valószinűleg júliusban jött volna.
-
katt777
félisten
Én úgy tudom, hogy ha 80% a táp hatásfoka, akkor is leadja a teljesítményét, csak ehhez több áramot vesz fel a hálózatból, ergo drágább az üzemeltetése. Tápszakértő mondta.
nygma: Nem kell úgy VGA-t rendelni. Max hűtőt rendelek postán, mert minden gar macera. Egyébként talán érdemes lenne a gyártónak mail-t írni, tuti nem fogják azt hinni, hogy +1 CF híd kell neked, ezért szórakozol, hiszen MINDEN ATI VGA-ban ott kell lennie, így CF építésekor a fele még meg is marad. Egyébként nem meglepő, hogy olyan helyeken lopják leginkább (webshop), ahol nem tudod ellenőrizni, aztán persze ők is árulják pár 1000 Ft-ért. Ha ilyet találsz, azt sem árthat az ATI-nál vagy a gyártóknál jelezni, ők ugyanis nem igazán engedhetik meg maguknak, hogy csorba essék a hírnevükön.
-
Syde
tag
A tápod nem lesz elég hozzá. Ha 80%-os hatásfokkal számolunk, így maximálisan 336W-ot képes leadni. Tekintve, hogy TT tápról van szó, ennél valószínűleg rosszabb értkéket produkál. Ahogy az Anandtech tesztjéből látszik, ennyit fogyaszt (335.7W) egy 4850 CF az adott konfigurációban. (Amelyben nincs külön ventilátor, csak egy merevlemez van, nincs optikai meghajtó stb) Egy 4870 X2 ennél valószínűsíthetően többet fog fogyasztani. Máfelöl, ha a puszta adatok szerint el is bírná, nem hiszem, hogy tápod adott két ága kellő ampert biztosítana a kártya számára....
csendes tag
1920*1200 az utóbbi 2 hónapban. Most vettem új monitort. Előtte csak 1024*768-at használtam arra elég is volt az 1900XT. De most már az 1920-as felbontásnál full textúrán egy kb 4 éves MMO-nál már a látótávot picit visszább kell vennem meg néhány efektet is mert sokszor csak ~17 fps-em van. Pedig semmi élsimítást nem használok.
Ezért várom már nagyon a 4870x2-őt mert azzal már remélhetőleg tényleg felvehetek mindent maxra abban a 4 éves játékban
Persze ha megjelenik valami másik a közeljövőben ami elnyeri megint tetszésemet, akkor azzal is azért legalább high-on hagy játszak(ha very high-on nem is)
Pletyka szinten sok infót hallottam már 4870x2 megjelenésének idejéről...de most melyik is a legfrissebb infó?
(Most viszont mennem kell...köszi a válaszokat mindenkinek...amit ezután írtok csak holnap este tudom elolvasni)
-
Aquir2
csendes tag
válasz
Beowulf_78 #5149 üzenetére
Az jó ha nics gond az x2-vel.
Ha már ilyen sokat várnom kell kb. mit tippeltek mennyire lesz erősebb az a kártya (4870x2) egy 1900XT-hez képest? Ha pl 100%-nak vesszük az 1900XT-t(512MB Sapphire).
400%?Ja és egy 420 Thermaltake táp elviszi vajon? 1900 XT-t simán vitte 3 HDD-vel.
-
alien_
őstag
válasz
VR6-Fan #5139 üzenetére
Itt a legújabb, 48xx-hoz kiadott Catalyst 8.6
NV drivernek meg Driver Cleaner-t szerintem. -
VR6-Fan
veterán
került hozzám egy Asus 4850-es
képek:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]2008 19. hetében gyártották a GPU-t
1.0ns quimonda ramok vannak rajta
NV-s gépre berhelt ATi-s driverrel egy bugos játékban(AOC) meggyőző teljesítménye van(jobb mint egy 710/1800/2000 húzot 8800GT)ATi driver pontos telepítését ill egy ehhez való drivert tudna valaki linkelni, elmagyarázni?
hétvégén elvileg össze áll a gép(Q9450/asus P5q delux/ 4 giga 800-as Geil ultra/4850)
-
tkesy
addikt
-
katt777
félisten
Nagyjából hasonlóak voltak a 3870X2 és CF esetében, már amennyiben az alaplap jól kezelte a 2 karit.
Egy X2-es rendben van bennük (már amennyire rendben lévőnek lehet tekinteni a multiGPU-t). Egy 2. X2 irgalmatlan pénzkidobás minimális teljesítményért (PH tesztben is látni). -
blackmacs
senior tag
vagy nem?
vagy igen?
-
Aquir2
csendes tag
Juteszembe: Melyik az erősebb várhatóan? 2 db 4870 CF-ben? vagy 1 db 4870x2?
Amúgy X38-as alaplapom van. Azt hallottam régebben, hogy az x38-asoknál probléma van ha 2 db x2-es kártyát raknak bele, de az x48-nál már nincs ilyen gond elvileg.
Azt meg tudja esetleg valaki mondani, hogy ha egyetlen x2-es VGA van benne az rendesen megy azért a 38-as alaplapban? Tehát eleve a dupla magos karikat nem szereti vagy csak az össz 4 maggal van bajban? -
blackmacs
senior tag
Sztem a lényeg hogy jó kis price war lessz itt és nem mi húzzuk a rövidebbet
-
Aquir2
csendes tag
Itt már rendelhető és árat is írnak a 4850-ről : http://www.scan.co.uk/Index.aspx?NT=1-0-94-549-0
Kár hogy én a 4870x2-re pályázom és hát arra még aludhatok párat. Pedig kíváncsi volnék tényleg kihozná-e a futár hétfőre vagy keddre?! -
-
Jon Mathias
senior tag
Most már csak 1 ütös procival rukkolhatna ki AMD. Ati-ék kezdenek kilábalni a gödörböl mint anno 9xxx vs 5xxx
-
eisento
addikt
mindenki elsiklik az 5101-es hsz felett?
-
LK
addikt
Hát gyerekek itt többen írták hogy nincsenek tesztek. Nem tudom hányszor linkeljem még. Azt hiszem ők elég szavahihetőek: [link] Mi kell még? Ehhez még Angolul sem kell tunni,csak kattiganni
Ja ,és felejtsük már el,hogy a 8800gt ellenfele lehet!
-
Hedgehanter
őstag
-
00roli00
aktív tag
-
eisento
addikt
AMD Phenom X4 9850
MSI K9A2 Platinum (AMD 790FX)
UMAX D48002GP0-73BCU 2GBx2
Western Digital WD5000AAKS (500 GB)
Coolermaster RS850-EMBA
VISTA SP1旗艦版
1280 x 1024
Catalyst 8.6 (8.501.1 Beta)3DMark 06: 1280x1024 noAA
3DMark Score 130373DMark Vantage: Performance Preset P8096
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Milyen notebookot vegyek?
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged