- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPad topik
- Micro Four Thirds
Aktív témák
-
ludasmatyi
tag
válasz
cortez(21) #28722 üzenetére
Grat szép eredmény!
-
ludasmatyi
tag
Sziasztok! Egyszerű kérdést teszek fel nincs kedvem végigolvasgatni a topicot novemberben lesz pénzem 4850-re 1.)Drivere a kártyának tökéletes vagy még mindig szenvednek vele hogy jó legyen? 2.) Milyen hűtést vegyek rá ami lehűti mert sokan mondják hogy forró a vga!Pontos megnevezést kérek!Előre is köszönöm tudom sokan írják hogy lusta vagyok végigolvasni de ez van nincs időm vele szenvedni kérdezni röidebb ideig tart!
-
ludasmatyi
tag
Nem tudom volt-e ez de ideteszem.[4870X2]
-
ludasmatyi
tag
-
ludasmatyi
tag
Ide is kiteszem ezt a hírt akit érdekel olvassa:
-
ludasmatyi
tag
Srácok hozok 1 cikket lehet már volt:[Diamond HD 4870 XOC Black Edition]
-
ludasmatyi
tag
Tessék Diablo funok ide klikkelni:[Diablo]
Nem tartozik ide mégis csak hogy tudjatok róla.
-
ludasmatyi
tag
Úgy látom srácok ez még nem volt tessék egy kis GSO teszt: [link]
-
ludasmatyi
tag
Ezt lewssétek meg! Ez nagyon friss! [link]
-
ludasmatyi
tag
Ha ilyen olcsón árulják mint látható 36k-ért most a negatívumokat hagyjuk akkor az nvidiánál most sírhatnak!De meg is érdemlik!Sz....pjanak csak ha már ilyen nevetséges árakkal dolgoznak.
Amúgy akinek van ilyen kártyája tesztelhetne végre.De persze nem QX9650 vagy ilyen erősségű cpu-val!Normál 6750 vagy AMD6000+-al vagy ilyesmi cpu-val hogy ne azt lássam hú de erős a vga mert az a proci miatt is van!
-
ludasmatyi
tag
Szerintem a 4850-nek elég az én 6750-es cpu-m 3600-on azért ez nem kevés!Akinek hasonló proci van annak szerintem nincs ilyen gondja!Ha meg az nvidia ilyen drága árakkal dolgozik meg is érdemli hogy most jól elverjék!Az meg mellékes hogy az nvidia kártyája a gyorsabb de nem 2x gyorsabb mint az ára mert az pont a duplája!Ha a 4870-et nézzük az olyan 70 körül fog megjelenni bár ez csak tip az a 280gtx-től nem sokban fog elmaradni!Talán 10-15%-ban de még ez is csak tipp!Mindegy az árakkal nem fog tudni lépést tartani az nv de meg is érdemli!
-
ludasmatyi
tag
Hát ez az ezért is írtam!Mi lesz még itt te jó isten!Azért az nvidiának sürgősen lépnie kell árak terén ha nem akarja hogy a raktárakban rohadjon az új vga!Mert azért az is jó vga de ára túlzóan sok max 70-80k-t ér többet nem!Sőt ha a radeon fogyasztását nézzük akkor sokat is mondtam!
-
ludasmatyi
tag
Hát eddig nvidia párti voltam de látva a teszteket az ár/teljesítmény arányt fejet kell hajtsak a radeon előtt
8800GTX és 9800GTX teljesítményű vagy kicsit gyorsabb vga-t hoztak ki 42k-ért ez csodálatos
Hajrá radeon verjed csak el a nagyképű nvidia száját
Jót tesz az áraknak ez a vga és még a nagyobb testvére meg sem jelet
Aktív témák
Hirdetés
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- Asus Dual Geforce RTX4070 12GB - Garancia: 2026.07. -ELKELT
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Asus TUF Gaming RTX 3080 10GB pár hetes újszerű 2 év Alza garancia
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest