Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- RAM topik
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
cizoe
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #5495 üzenetére
Hát árban ugyanott vannak, épp ezért is megfontolandó. Asust énsem szeretnék annyira, köcsög egy cég, a giga szimpatikusabb, de a p5q pro kialakítását és hűtését átgondoltabbnak látom, a p45ds3r-ét fapadosabbnak.
Más: Összességében meg vagy elégedve a karik teljesítményével? (most hogy már a hűtéssel megszenvedtél..
)
-
válasz
Alvin_ti4200 #5496 üzenetére
Sajnos elég sok játékba csak kb 50%-os a gyorsulás.
-
a héten tettem fel egy tesztet a logoutra, ami pont ezt a kérdést feszegeti. az assassin's creed és a world in conflict eléggé határeset lesz még a 3GHz-es CPU-val is (számolj úgy, hogy az X2 azonos órajel mellett kb. 10%-kal lassabb az E2180-nál).
viszont ha elég a 35-40fps, akkor miért nem inkább 3850-esben gondolkodsz?
katt: a nagy felbontás az egyik, de még üdvösebb lenne, ha a játékok szíveskednének 4 magot meghajtani - a Phenom rögtön kitűnő játékplatform lenne...
-
eisento
addikt
asus4850 single card
asus4850cf"We received a ASUS EAH4850 TOP card which is factory overclocked to 680MHz core and 1050MHz memory and we ran it on a QX9770 3.2GHz and P45 DDR2 system. We got hold of another card from Sapphire so we crossfired it and we got a nice scaling on the GPU score; 6702 to 11159. Seems like HD 4850 is a nice card with good price but runs pretty hot though."
-
-
-
Dashes
őstag
-
Bluegene
addikt
válasz
katt777 #5482 üzenetére
Nagy felbontás és magas összetettség persze segíthet valamit. no meg a havok, nvidia esetén pedig a physics, vhol láttam hogy az nvidia physics driverrel kábé másfélszer több cpu pontot dobott a 3dmark, ergo az új kártyák leveszik a prociról a számolás egy nagy részét(fizika), tehát ki lesznek hajtva
ettől függetlenül illik az új kártyák alá egy 4ghz+ wolfi, de inkább majd nehalem -
katt777
félisten
válasz
bajusz15 #5379 üzenetére
GDDR5-ös kari GDDR3-as VRAM-mal?
Okos kis ügyintézők dolgozhatnak ott...
Egyébként persze, hogy lehet, hogy kamu.gbors: Most néztem alap procival (E8400 3.0 GHz) a Chillával feltuningolt 3870-emet, hát 1280-ban 200 SM2 pont hiányzik 3D06-ban a kihajtáshoz. Na most az a kérdés, hogy AMD-sek tömegesen váltanak-e Intel platformra, mert nagy valószínűséggel a 4850-eseik sem lesznek kihajtva, és majd jönnek a nagy csalódások, hogy nem is tudja azt a kari, mint a tesztekben. Nagy felbontás és magas összetettség persze segíthet valamit.
-
eisento
addikt
válasz
keszegduda #5479 üzenetére
-
keszegduda
őstag
Lehet hogy hülye kérdés de ez az UVD technológia csak egy adott típusú anyagot tud konvertálni vagy bármilyen videó anyagot képes megenni ami létezik a világon?
-
janos666
nagyúr
Akkor csak elírás ezen a linken.
Amúgy valaki olvasott már tesztben arról hogy is működik az a hardveres 1080p-s upscale SD anyagból? Örülnék ha kicsit megszépülnének a divx-es filmek is a Full-HD monitoron. (bár már kinlódtam félnapot vele, kipróbáltam 10 féle upscale módot és úgy találtam a Gauss-lágyíttással egész tűrhető az upscale divx-ből 1080p-s monitorra, erre már nemigen hajazna rá ők se)
-
-
P00By
nagyúr
Csatlakoznék Keldor papához és megkérnék mindnekit, hogy fogja vissza magát és ne írjon ennyit
Viccet félretéve, köszi a képeket meg a linkeket -
cizoe
őstag
Van aki szerint kifejezetten drága a 4850...
pzstm: Tegnap este kértem hogy a topik érdekében hanyagoljuk a "remekműveimet". thx.P00By: Nekem mondod? Pár nap alatt a feléről túlszárnyaltuk a g92es topikot.. Kész..
Menjünk inkább strandra de komolyan..
-
pzstm
titán
Lehet csak én nem olvastam vissza eleget....de azért elég jól sikerült képecske
PH Főoldal
-
idiot
tag
Engem meggyőztek ezek a tesztek elég nagyot dobott most az ati.
és még sehol sincs a 4870-es kártya.Jelen pillanatban én atit vennék az biztos. -
eisento
addikt
gecube 4870 300 dolcsi katt
-
cizoe
őstag
Szintén teljesen referencia 4850 a Gecube tálalásában
SzlobiG: Coolink GFXChilla
-
válasz
Alvin_ti4200 #5456 üzenetére
Milyen hűtő ami rajtuk van?
All: Kössz.
-
nygma
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #5456 üzenetére
Jó munkához idő kell...
-
Laraxior
titán
válasz
Alvin_ti4200 #5449 üzenetére
ehh látom már írták..kicsit íves a felső
-
eXodus
őstag
válasz
görbe a felső 4850.
(#5456) szegény karinak még mennyi megpróbáltatást kell kiállnia...
-
nygma
addikt
válasz
Ez igen!
-
Gabis
őstag
Hajrá AMD
mindig is amd párti voltam és az is maradok -
Sundesz
addikt
válasz
Nekem tetszik, szép. Jól mutat az egész rendszer egyben, látszik van benne erő.
-
depzoo
tag
-
R.Zoli
őstag
Egy dolgot mondjon meg nekem valaki...Hogy lehet ,hogy ha a tranyó számot nézzük akkor leszámítva az 55 nano vs 65 nano különbséget és viszonítjuk a die mérethez akkor is több mint 30%-kal nagyobb tranyó sűrűség jön ki az Ati 4800-as szériájára mint amit a GT200-nál látunk...
-
cizoe
őstag
válasz
eisento #5440 üzenetére
Shot? 1600x1200 high
nygma: 9850BE
-
eisento
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #5442 üzenetére
bármit csak ne mindig szöveget olvassunk már legyen pár kép is a topikban
csinálhatnál modjuk egy crisis benchmark tesztet és arrol shot
-
eisento
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #5439 üzenetére
grat. néhány shot is jöhetett volna ^.^
-
Alvin_ti4200
félisten
E8400 @3600 MHz
Radeon HD 4850 CrossFireX (alapórajel)Crysis 1.1 (vagy 1.2?
Tudja a fene)
1600x1200 High átlag fps: 44 -
cizoe
őstag
Én bízom továbbra is a beígért augusztus végében... A kártyákat már gyártják, egyedül a driveroptimalizácio folyik még. Meg gondolom a ramok is lassitják majd a dolgot, elöször inkább a sima 4870nek had jusson elég, aztán jöhet az x2-es. Ha ez igaz, reális lehet a nyár vége-ősz eleje.
-
RockHaRD
addikt
és azt lehet tudni, h az X2-es az mikor jön?
-
RockHaRD
addikt
Nekem nem válaszol senki?
-
subaruwrc
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #5423 üzenetére
kösszke.
-
luw2win
őstag
Ezekkel a hűtökkel az a bajom ha a port, meg ilyen szöszöket beszippantják és lehet takaritani. ezért cseréltem le a 6800GT-m ref hűtőjét, (nem tuttam mi volt és miért 90 fokos a kártya, mert tiszta volt mm én azt hittem szal nem elég fogkefével végigmenni egyilyenen mert a bordák közt szint megkötött a szösz és ottragatt szal nem tudott szellőzni a kari
-
RockHaRD
addikt
mikor lesz kapható a 4870-ből az 1gb-os gddr-5ös verzsön, és mi a várható magyar ár?
-
a WiC eléggé CPU-igényes, és ráadásul az X2-eseket valamiért utálja... szerintem csak akkor lesz valamennyire is elég a CPU-d, ha visszaveszegetsz a CPU-t daráló beállításokból (debris physics, látótávolság, ilyenek).
egyébként 12x10-ben elég sok játékban legalábbis részben CPU-limites leszel a 4850-nel.
-
luw2win
őstag
Ezen a hűtön(4870) a HISnek nem kell sokat átdolgozni csak a matricázás meg a venti fordulatszámának megnövelése.Nem?
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok, tudna vki linkelni nekem egy olyan tesztet, ahol a 4850-et hasonlítják össze a G92-es GTS-sel?
-
leviske
veterán
Ha jól vettem észre, akkor a Sapphire és az ASUS is fog kihozni sajáthűtéses változatot. Ebben pedig valószinűleg a HIS, Club3D és Gigabyte is fogja őket követni.
Bár a legegyszerűbb az volna, ha a Sapphire elkezdené a VaporX-et külön is árulni.
Vagy a His az IceQ féle hűtését.
-
luw2win
őstag
válasz
leviske #5411 üzenetére
"egy 1080p felbontású HD filmet az új ATI kártya 19-szer gyorsabban kódolt át, mint az Intel legújabb processzora"
MOD:Jah az játékok egy részén az ATI 200fps-el dönget mig az NV a Physik vel együtt csak 10fpt produkál mert az ATI többet fizetett
A játékok másik felén meg forditva.Szal h ha Need for Speed-ezni akarsz akk elkapod az ATI-t és beleteszed és ha kedved támad Crysisozni akk meg előkapod a 280GX2-t
kb ilyen jövöt látokAz ati szvsz most tuda forditani a kockán mert az NV- ebben az évben buknni fog míg az ATi megszedi magát. És igy a játékfejlesztőknek többet tud fizetni h az uj technologiákat használják
-
leviske
veterán
(#5412) luw2win : nekem ez a rész jobban tetszik:
"Emellett fontos, hogy az ATI is (ha kicsit késve is) jóval vehemensebben összedolgozik majd a játékfejlesztőkkel azért, hogy az ő kártyáikon még jobban menjenek az új fejlesztések. Bár konkrétumok nem hangzottak el, úgy fest, hogy hamarosan elég sok olyan alkotás lesz, amiben benne lesz a DX10.1 támogatás,"
-
Abri
senior tag
-
subaruwrc
félisten
válasz
Alvin_ti4200 #5396 üzenetére
egy privit pls a chilla árával
-
eisento
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #5396 üzenetére
biztos lesz előbb utóbb vmi ati féle revizio aminél kiküszöbölik az ilyen problémákat
Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mobil flották
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Path of Exile (ARPG)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Keresünk dokkolókat
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest