- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Janos250 #18798 üzenetére
Nem szoktam nyákot maratni/gyártatni, hanem minden áramkört proto-boardra tervezek, egy ideje UTP kábelből bontott vezetékeket használok az áthidalásokhoz, nekem bejött. Breadboard-on is jó jumper kábel helyett. Csak oda nem annyira jó, ahol mozgatva vannak a vezetékek.
-
Janos250
őstag
Én is a sodrott pártján állok, mert az nem törik. A merev kábel (fali UTP-ből, kidobott régi telefonkábelekből) régen én is próbáltam használni, de letettem róla, mert nagyon nehezen kideríthető alkalomszerű hibákat okozott, amikor a szigetelésen belül eltört, és hol érintkezett, hol nem. Volt többtíz méter leszerelt, 20 eres telefonkábelem, erre szántam. Aztán inkább kidobtam.
-
-
válasz
Janos250 #18793 üzenetére
sodrott puha sz.r, nem egymagvú. Azért vettem hosszúkat, hogy lehessen 3-4centisre darabolva elegánsan használni.
A hegye meg a valóságban nem akkora, hanem kb fele. Épphogy beleér a breadboard fogójába. Ha továbbpucolom a héját, már vége is a "tűnek", jön a gyenge sodrott rész.
paypallal fizetek (nálunk van), max csinálok másik paypalt.
-
Janos250
őstag
Most, hogy a hardware SHA-nál megszivatott az ESP32 egy nem dokumentált bit (DPORT_PERI_EN_SECUREBOOT) miatt, kicsit belenéztem a CLK engedélyezések lelkivilágába. Azt már az RMT-nél is láttam, hogy egyes perifériák csak akkor működnek, ha számukra engedélyezzük a CLK-ot, mert alapból le vannak tiltva, talán energiatakarékossági, melegedési okokból.
Most viszont látom, hogy ez gyakorlatilag az összes perifériára igaz, csak a gyakrabban használt perifériáknál a boot után alapból beállítja a CLK engedélyezést.
Ha valakit valamikor érdekel, a dport_reg.h-ban van róla némi infó.
Korábban itt valaki kérdezte, hogy le lehet-e tiltani a WiFi-t, a fogyasztás csökkentése érdekében. Igen, le. A CLK-ja engedélyezését kell visszavenni. -
Janos250
őstag
-
válasz
its_grandpa #18791 üzenetére
No ezt kipróbálom, mert ha az se, akkor a lehúzós feedback mellé refundot is bepróbálok.
-
grrh, a "jumper cable", amit breadboard dugogatásra vettem aliról max Minnie-egérkének lenne jó karkötőnek
. További munka előtt nézek normális SINGLE CORE, MEREV kábelt, szerencsétlen eladónak valahogy pontosan ezt nem sikerült abszolválnia: hernyózőrszál vékonyságú szálakból sodrott műremeket küldött. Sebaj, forrasztgatáshoz jó lesz később.
-
Megjöttek az SSD1306 kijelzőcskék, ezt követve életre keltettem őket, nagyon vagány
. El fog tartani egy darabig, míg a feltöltött sketch minden részét megértem, de a lényeg, h műxik.
-
ReFleXx
addikt
Mértem egy fogyasztást ESP12F-en.
Aktiv állapotban RF-el olyan 71.8mA az áramfelvétel (pár rövid 120mA-s peakekkel), deepsleep állapotban pedig olyan 16.4uA.Ez egy 5 perces mérés grafikonja percenkénti ébresztéssel.
-
Tankblock
aktív tag
válasz
Wolfram #18781 üzenetére
Szia
csatlakozom az előttem szólokhoz, mi a feladat?
Mi a 2 szenzor, mekkora range?Opció 1:
Analog switch 4066BE csak egy példa vannak sokkal modernebbek is. Aztán váltogathatsz a bemenetek között...
Opció 2:
egymás fölé eltolni a 2 jelet pl 0-0.5V első szenzor, 0.51-1V második szenzor majd összeadni. De ez lehet rosszabb megoldás....Opció 3: külső ADC akár SPI on
-
válasz
Wolfram #18784 üzenetére
A Sonoff Touch okoskapcsolók elég sokat meg tudnak jegyezni (nem találtam még meg a limitációját), szóval nekem van egy-két ilyen 433MHz-es cuccom. Mozgásérzékelők, reed-relés nyitás érzékelők, elárasztás érzékelők. Azért preferálom, mert szinte semmit nem fogyasztanak, de jelentősen olcsóbbak mint a ZigBee eszközök.
Lehet kapni kismillió 4 gombos tanítható távirányítót (ezeken szerintem azért "limitáció" a 4 gomb, mert egyszerűen ennyi kényelmes méretben). Van 10 gombos kapcsolóm, és abból a típusból lehetett kapni 12 gombosat is. Sőt, bizonyos autókulcsokat is megismernek. Nekem sokáig úgy ment a kinti világítás, hogy amikor bezártam a kocsit, felkapcsolt a lámpa, amikor kinyitottam elaludt. (A mostani autó contactless kulcsos, és ez már valami komolyabb cucc, mert a sima rádiók semmit nem látnak belőle).Lehet venni 433MHz RX/TX modulokat, amik még olcsóbbak (már-már nevetségesen) és kb olyan üzenetet generálsz - vagy másolsz le, amit nem szégyellsz.
Szóval szerintem az alapvető ok az a praktikum, és az olcsósítás, de nem technikai limitáció az én meglátásom szerint.
Analóg szenzor témában
Ha van egy szabad digit pined, hogy megcímezd, akkor használj analóg multiplexert:
[link] -
-
Wolfram
aktív tag
Wemos D1 mini-n 2 analóg szenzort kellene olvasni, a problémák:
-Wemoson csak 1 analóg input PIN van
-Túl gyorsan olvasva az A0-t a wifi lehal.
-Az analóg extenderek (ADS1015, ADS1015) többe kerülnek mint maga a wemosValaki lát valamilyen költséghatékony megoldást?
-
Janos250
őstag
válasz
Wolfram #18774 üzenetére
Nekem is van/volt egy csomó fake 18650 akkum, olyan is, amire reálisnak tűnő kapacitás volt írva, aztán tudott 250-300 mAh-t.
Jöttek azok mindenhonnan. ebay, Ali, Józsefvárosi Piac, Gyál piac.
Később már csak ilyeneket vettem:
https://www.aliexpress.com/item/32324914059.html
Ezek bírják a 2500-3000mAh-t mérve.
A baj az, hogy nem lehet tudni, melyik eladó milyet fog küldeni.
Amit linkeltem, az nekem jót küldött, de látva ezt a nagy leértékelést, elgondolkodtam, hogy vajon most is jót küldene-e?
Ha meg ilyenkor reklamálgatsz, akkor egy idő után kitilt az Ali. -
ReFleXx
addikt
válasz
#70211840 #18750 üzenetére
egyelore ugy nez ki sikerült rajönni a problemara, több mint egy napig futott most ugy hogy minden alkalommal felcsatlakozott a wifire a 10perces sleepbol. korabban ennyi ido alatt vagy 10 alkalommal biztos nem sikerült csaltakoznia csak restart utan. meg egy dolgot kirpobalok es +1 napig tesztelem.
-
Janos250
őstag
Na, ez az év nálam szívatással kezdődött. :-(
setup előtt egy fgv definíciója.
leegyszerűsítve ilyesmi:uint8_t upLoad ( uint8_t valami){
Serial.println("elindult a fgv");
delay(1000);
} ;
void setup() {
Serial.begin(115200);
delay(1000);
Serial.println ("setup indul");
delay(100);
upLoad ( 5);
Serial.println ("upload utan");
} ;
void loop() {
} ;
Hol újraindult a fgv. hívásakor, hol meg a fgv. hívása után ráment újra setupra, és végtelen ciklusba került.Hogy én mennyit kínlódtam vele, mire rájöttem, hogy a fgv. egyik logikai ágában lemaradt a return, az okozta a gondot
-
-
válasz
Wolfram #18770 üzenetére
700mAh névleges
direkt egy szerényebb eladótól vettem, és ezt állítólag más felhasználók ki is mérték. A villanyász topikban felhomályosítottak, hogy a 4,1-3,1V ciklus, amin mértem extra kímélő mosás, a valós kapacitás 20-30%-al nagyobb lehet. Így valószínű valamennyivel 500mAh felett lehet bennük, ami nem rossz, csak soványabb, mint ami mások kimértek a típusra a feedbackek közt.
-
ViZion
félisten
válasz
its_grandpa #18768 üzenetére
uhh, régi poszt, szerencsére ennyire nem volt körülményes már a dolog.
Ma még más hőstettek várnak, de a reset pin forrasztása és a dobozba pakolás, rules írása után kész, mehet mérni. -
ViZion
félisten
válasz
its_grandpa #18768 üzenetére
Köszi!
Megolvasom
Hőmérőként fog üzemelni, de az okosgomb is jó ötlet, tekintve, h pofátlanul drágák a gyári megoldások. -
its_grandpa
tag
ESP8266/ESP-01
Kétségtelen nem a tökéletes hw, de azért nem is használhatatlan.
Én kapcsolóként kísérletezek vele a jól ismert relé modullal.
ESP Easy firm-el szerintem jól használható csak tiltani kell a soros portot (disable serial port) és akkor szabadon használható inputra a GPIO3/RX (outputra a GPIO1/TX).
Egy DHT22/AM2302-vel lesz egy wifis hő és páramérős kapcsolód, amit esp rule-okkal tetszés szerint kapcsolhatsz (és küldheted az adatait bárhová).
Httm touch-al egy csini kapcsolód amit kézzel és wifin keresztül is vezérelhetsz (MQTT, json, etc).Az határozottan előny ha jól bánsz a forrasztó pákával :)
A firmware feltöltéssel kapcsolatos kalandjaim [link] , talán segít ha valakinek ilyen usb-serial eszköze van.
-
-
Janos250
őstag
válasz
t72killer #18765 üzenetére
Én továbbra is Aliról rendelek.
Nagy előny, hogy általában futár hozza, ezért nem kell a posta sarcát külön fizetni. Ebay esetén az eladókkal állsz szemben, eléggé kiszolgáltatottan. Nekem megjönnek a dolgok. Régebben sokat rendeltem ebayról, de a mostani VÁM-os dolog ennek betett. Az Ali meg elintézi a VÁM-ot. Volt persze, ami nem teljesen úgy működött, ahogy elképzeltem, de ezt úgy tekintettem, hogy ez a "rezsi". Olyan, mint a villanyszámla. Még így is NAGYON sokkal olcsóbb, mint itthon. Mert megértem én, hogy a kereskedő munkáját is meg kell fizetni, de minek fizessek olyan munkáért, amire nekem nincs szükségem?!
Sajnos sok magyar visszaél a vásárlóvédelemmel, és azt mondja, hogy nem jött meg, és visszakéri az árát. A futárosnál a nyomkövetésnél az is látszik, hogy hány óra hány perckor kézbesítette a futár, így nem lehet bizonytalanság.
Persze mostani rendelésnél iparkodni kell, mert jön az ő ünnepük, és olyankor jó darabig a fű se nő Kínában. -
-
-
And
veterán
válasz
Wolfram #18762 üzenetére
RF-szempontból sok mindent lehetne rá mondani, de hogy abszolút csúcsmodell lenne, az nem is enyhe eufemizmus
. Konkrétan a létező leggagyibb megvalósítás, amit a vevőpanelen látni: sehol egy kvarckristály vagy KF-szűrő, csak hangolt LC-körök. Ez pedig érzékenységben, szelektivitásban és stabilitásban sem szokott jót jelenteni. Egyedül a könnyen konfigurálható és kellően nagy címtér az, amiben erős.
A gombok számához: a vevőn látható dekóder (SC2272-M4, alias PT2272-M4) összesen 4 adatbitet képes kihámozni a vett adatfolyamból, ezért látható csak ennyi nyomógomb az adón. Igazából nincs köze se a frekvenciához, se a csatornához. Valójában ez a rendszer meglehetősen pazarlóan bánik a rádióspektrummal, mivel eleve egy 10 kHz nagyságrendű órajellel / modulált segédvivővel küldi meg az UHF-sávú adófokozatot. -
Wolfram
aktív tag
Aki foglalkozott már RF-el, meg tudja mondani miért ez az abszolút csúcsmodell RF távirányítóból: [link]
Van valamilyen frekvencia, csatorna stb limit ami miatt a távirányítón csak pár gomb van? -
-
-
ViZion
félisten
Amit írtam korábban, h WLED vezérlő digit led mellé raknék mezei RGB ledet. A WLED ezt tudja, de ha külső vezérlést kap, akkor csak az van, se a szegmensek, se más beállítások nem érvényesek. De végül rájöttem, h prismatik-kal hogy lehet kvázi-szegmenseket csinálni.
OK, arduino-t nem kellett programozni, a WLED az kész. -
Wolfram
aktív tag
Aliexpress rendelésnél a hibaüzenet:
"Your account is currently disabled. Please log out and and then log back in again to reactivate it."
Létrehoztam egy új fiókot, ott ugyanez a hibaüzenet.
-
ViZion
félisten
Nah, PC ambilight rebuild/upgrade is kész lett. Végül -mivel cseréltem ledeket is- a kimaradt ledek egy része került a plafonra. Jó döntés volt: így még dolgoznak kicsit, nem kell 12 V-al és mosfetekkel hajtani... meg ahogy sejtettem, ha a WLED-et a PC vezérli, akkor nem tud szegmenseket, vagy többféle ledet. Azt adja, amit kap.
Prismatik meg eléggé elhagyatott, ritkán frissítik. Nem tudom, h mi lehet még alkalmas ambilight-nak, ami okosabb kicsit. Leginkább a szegmensek hiányoznak...
-
-
-
-
ReFleXx
addikt
válasz
Janos250 #18734 üzenetére
nekem 2db van, ugyanaz a MCU van rajta csak az usb/serial atalakito mas, az egyiknel ha nem emelek egy minimalisat a tx poweren fel sem csatlakozik, ha a router melle rakom akkor sem, egyebkent a jelerosseggel nincs baj, szal valami sw bug lehet, de a legnagyobb problema, hogy random alkalmankent meg igy sem csatlakozik fel.
lehet én kaptam ki 2 selejtet ebbol. -
Janos250
őstag
válasz
ReFleXx #18732 üzenetére
Az ESP32 WiFi-vel kapcsolatban nekem - érthetetlenül - különböző tapasztalatom van. A régebbi példányok teljesen megbízhatóan kapcsolódnak, de egy újabb, USB C csatis, már a vékony fal túloldalán lévő routerhez is csak bizonyos állásban tud kapcsolódni. :-( Lehet, hibás példány, nem tudom, mert abból jelenleg csak egy van.
-
ReFleXx
addikt
válasz
ViZion #18727 üzenetére
de minek programozo kulon ha van egy fejleszto boardod is (wemos)?
azzal ugyanugy felprogramozod, az esp12f--emet esp32 devkit boarddal es arduino nano boarddal programoztam.nekem wifi szempontbol meg pont az esp8266 valt be, mindig sikeresen beconnectelt, nem ugy mint az esp32
-
Wolfram
aktív tag
válasz
its_grandpa #18719 üzenetére
Az S3 a legnagyobb/legújabb verzió, a bluetooth csak 'mellékhatás'
Valaki tudja miért van 2x 3V, 4x GND és 2x USB-C ezen a lapon:
+minek rajta egy külön 'boot' gomb? -
ViZion
félisten
válasz
#70211840 #18728 üzenetére
Igen, enyém is a jobboldali. Gondoltam, h vmi nem kóser, sebaj. Resethez kell még forrasztani, csak így melegen kihívás a hegy csere
DHT11-el szépen dolgozik, Thingspeak-et kell még beállítani, kész.Megnéztem: a 01S-t rendeltem, ezt küldték. Mindkettő kapható, elcserélték, de nem is figyeltem, amikor megjött pár napja.
-
törölt tag
válasz
ViZion #18727 üzenetére
Aha, így értem.
Azt tudni kell, hogy elég sok kavar van az ESP-01 körül.
Van ugye a sima ESP-01 és az ESP-01S.
Vettem én is ESP-01S-t úgy, hogy valójában egy ESP-01 csak nagyobb flash-el.
Feliratokat sem érdemes nézni rajta, az alkatrész elrendezés viszont árulkodó.Az "S" verzióhoz (mármint az igazihoz) nem kell forrasztani a CH_EN lábhoz semmit és a Wifi-je is erősebb. A sima ESP-01-hez (legyen a régi vagy új verzió) viszont kell.
A programozó adapter meglátásod sajnos valós probléma, nem is értem miért spóroltak egy kapcsolóval/nyomógombbal.
Én pont emiatt nem is vettem, hiába nem pénz, kényelmetlen használni.
Inkább magam csináltam egy próbanyákra reset/program gombokat, 2x4pin foglalatot és sima usb-serial adapterel használom/programozom. -
ViZion
félisten
válasz
#70211840 #18721 üzenetére
Egyrészt a neten található infók szerények és/vagy pontatlanok. Ez tényleg nagyon DIY, kicsit érthetetlen is, pl. a programozó adapterrel nem lehet programozni. Ehhez forrasztanod kell rá egy kapcsolót, ami programozásba kapcsolja
A netes "működő" projectek, leírások nagy részében nem említik, hogy a CH_EN lábnak high kell lennie, sok rajzon nem is jelölik. Vajon tényleg építettek ezek bármit, vagy csak így fejben és kreáltak képeket hozzá?
Az 1 MB csak ~870 KB, macerás erre bármi FW-t faragni, tényleg csak nagyon cél HW építhető, Neopixel vezérlő, fogyasztásmérő, szimpla hő+pára szenzor. Wifije botrányosan gyenge, ok, ennyi helyen ez is szép.
Nincs ezzel baj, de +700 Ft és a Wemossal már van OTA, 4 MB azért sok library-hoz elég, nincs macera a programozással, Wifi vállalható, ha a project változik, akkor ez alkalmas lehet másra is.
Akkus hő+pára szenzornak szántam, az is lesz majd, DHT11-el, ami nem túl jó, de van itthon. Ki akartam próbálni, így programozóval egy Wemos ára volt, nem nagy költség.
A wifit kell tesztelnem, ha elér a tervezett helyekről a routerhez, akkor lehet lesz még 2-3 db. Elem élettartamot is majd figyelem, hátha lehet vele hosszabb ideig (hónapok) üzemelni. Ehhez is forrasztani kell, power led ki, sleep GPIO-reset összekötés, de ez vállalható. -
válasz
Wolfram #18724 üzenetére
Amikor annak idején beszélgettünk erről, abban maradtunk, hogy az ESP8266 kimeneteit snap back áramkör védi, ami 6V-ig nem engedi át a túlfeszültséget a táp felé, ellenben az ESP32 kimeneteit egyszerű ESD diódák védik. Előbbi információ magától a CEO-tól származik, utóbbira még nem találtam cáfolatot, úgyhogy addig úgy kezelem, hogy igaz.
De örülnék, ha valaki hivatalos forrásból meg tudná cáfolni. -
Wolfram
aktív tag
válasz
its_grandpa #18720 üzenetére
This is a very old question, ever since Espressif removed the 5V tolerant statement from their datasheet no one felt safe connecting 5V directly to the digital input pins, but the news is out now, according to the CEO of Espressif himself, their boards are indeed 5V tolerant ON THE DIGITAL INPUT PINS [link]
-
válasz
its_grandpa #18720 üzenetére
-
its_grandpa
tag
válasz
Wolfram #18717 üzenetére
Bár én nem értem miért használnak sokan teljes funkcionalítású ESP modult, elfogadom, hogy van rá igény.Én feltöltöm a kódot usb ttl konverterrel, nincs szükségem a board-on az usb csatira. Kisebb, kevesebbet fogyaszt.
Az ESP32-S3 chip beszerezhető smd-ben, némi forrasztás próba nyákra+táp és már működik is (tme.eu , nettó 2074).
Kíváncsivá tettél, miért kell Bluetooth-os ESP32 ? -
ViZion
félisten
Aryes, igazad volt... kicsit kár volt ESP-01-el mókolni, annyival nem ócóbb, mint amivel több szívás egy Wemoshoz képest. Kicsi, olcsó, keveset fogyaszt... de ennyi az összes előnye.
Sebaj, kipróbáltam ezt is. NodeMCU-val sem jók a tapasztalatok, asszem írtam is, h ami pl. Wemos-on pikk-pakk működik, az ott csak macerásan, vagy sehogy.ESP32 lesz a következő...
-
-
Wolfram
aktív tag
válasz
its_grandpa #18710 üzenetére
Bedobnék egy publikus kérdést: Van valaki itt a fórumon aki használ websocket-et és globális változót (a websocket onEvent callback-jében)?
-
ViZion
félisten
Nah, teljes a zavarodottság...
Két új elem, 3,15 V és semmi... Majd eszembe jutott, h vhol olvastam a chip enable dolgot... Meglepően kevés oldalon említik, de kell. 3k ellenállás VCC és a CH_EN pin közé és működik. Cserébe a minimalban nincs ez a szenzor, kell egyet készítenem hozzá. De ez már csak idő kérdése. Ami durva, hogy jött egy kisebb javítás a novemberi ESPEasy-hez, 12.24-én... Sokadik OTA frissítés (előtte mentés van azért...) és hibátlanul elvégzi. Respect.Kerestem, h mi a javasolt eljárás a saját buildre, mert jelenleg nincs működő linux telepítésem, win alatt meg sosem csináltam ilyesmit. Erre belefutottam, h készül nekik egy kb. kattintgatós csináld magadnak dolog is. Nagyon jó. Még nincs kipróbálható állapotban, de dicséretes a fejlődés.
-
Srácok, van valami különbség programozás vagy bármilyen szempontból a ESP32S és a ESP-WROOM-32 modul közt?
-
ViZion
félisten
válasz
t72killer #18707 üzenetére
Tudom, h használt, azt nem tudom, h hány hete, de inkább hónapja kerültek a fiókba, mert lemerültek... Működő példa van elemes megoldásra. Igen, sokat hagy az 1,5 V-os elemben, ezért van, ahol a lítium gombelemeket javasolják, ott 70%-ban kihasználható a kapacitás. De abból meg sok kell.
-
-
ViZion
félisten
válasz
t72killer #18705 üzenetére
De tényleg... ez minden vótmá' ezen a héten. Röviden: ceruza elem, nem akku. 2×1,5V, az már 3 V, spec szerint 2,5-3,6 V kell neki. Tesztelésre vettem ezt, ha működik, akkor lesz elemes hőmérőm, ha nem, akkor meg nem. Árban nagy difi nincs, egy olcsó táphoz képest, de ezt tudom bárhova pakolni. LIPO is tervben volt, de ha ezzel műXik, akkor nem drágítom meg, akkor vehetnék Xiaomi elemes szenzorokat és kész... -
-
ViZion
félisten
Nah, ESP-01S @ 3V (két ceruza elem) egyelőre fail. Megjöttek a cuccok, összerak, ESPEasy fel, cucc is talán elfér... teszteljük!
...és nincs itthon ceruzaelem, csak használt -talán még a távirányítóba jólehetnedobdki- van pár darab... Kellett nekünk akkukra átállni anno.
Az ESP éledni kezd amúgy, a ledek világítanak, de valószínűleg a wifi csatlakozáshoz már kevés a kraft. Holnap új elemekkel teszt. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Honor Magic V2 - origami
- Sorozatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest