-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
t72killer #18765 üzenetére
Én továbbra is Aliról rendelek.
Nagy előny, hogy általában futár hozza, ezért nem kell a posta sarcát külön fizetni. Ebay esetén az eladókkal állsz szemben, eléggé kiszolgáltatottan. Nekem megjönnek a dolgok. Régebben sokat rendeltem ebayról, de a mostani VÁM-os dolog ennek betett. Az Ali meg elintézi a VÁM-ot. Volt persze, ami nem teljesen úgy működött, ahogy elképzeltem, de ezt úgy tekintettem, hogy ez a "rezsi". Olyan, mint a villanyszámla. Még így is NAGYON sokkal olcsóbb, mint itthon. Mert megértem én, hogy a kereskedő munkáját is meg kell fizetni, de minek fizessek olyan munkáért, amire nekem nincs szükségem?!
Sajnos sok magyar visszaél a vásárlóvédelemmel, és azt mondja, hogy nem jött meg, és visszakéri az árát. A futárosnál a nyomkövetésnél az is látszik, hogy hány óra hány perckor kézbesítette a futár, így nem lehet bizonytalanság.
Persze mostani rendelésnél iparkodni kell, mert jön az ő ünnepük, és olyankor jó darabig a fű se nő Kínában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged