Hirdetés
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Egér probléma
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
Wolfram
üzenetére
700mAh névleges
direkt egy szerényebb eladótól vettem, és ezt állítólag más felhasználók ki is mérték. A villanyász topikban felhomályosítottak, hogy a 4,1-3,1V ciklus, amin mértem extra kímélő mosás, a valós kapacitás 20-30%-al nagyobb lehet. Így valószínű valamennyivel 500mAh felett lehet bennük, ami nem rossz, csak soványabb, mint ami mások kimértek a típusra a feedbackek közt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Viccrovat
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- LEGO klub
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
direkt egy szerényebb eladótól vettem, és ezt állítólag más felhasználók ki is mérték. A villanyász topikban felhomályosítottak, hogy a 4,1-3,1V ciklus, amin mértem extra kímélő mosás, a valós kapacitás 20-30%-al nagyobb lehet. Így valószínű valamennyivel 500mAh felett lehet bennük, ami nem rossz, csak soványabb, mint ami mások kimértek a típusra a feedbackek közt.
ekkold