Aktív témák
-
Tybee000
aktív tag
Üdv!
Egy hete vettem egy független lg p500-as telót. Ehhez 2.2-es androidot adtak, amiben van beépített taskmanager (elég hülyén lehet használni mert ha be akarok zárni valamit akkor először a listában rá kell kattintanom majd ott az erőltetett bezárás gombra majd vissza.) és hogy minden szép legyen a froyoban nem működnek a szokásos task killer programok.
Na most: eddig semmi bajom nem lenne csak hogy a legtöbb alkalmazás pl twitter, youtube, rádió, videolejátszó, poweramp, maps, market, news and wather, kettős óra, időjárás, google reader, facebook, netlog. stb. újraindítja magát, az után hogy én direkt leállítottam 10 perccel ezelőtt. És nekem egyáltalán nincs kedvem minden készenlétbe rakás előtt 100 taskot egyenként kilőni hogy az így is szar akksi tovább bírja mint 1,5 nap.
Valaki találkozott már ezzel a problémával?
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyugaton is megjelent a Persona 5: The Phantom X
- További aktív témák...
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged