- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Home server / házi szerver építése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
Aktív témák
-
rankesz
veterán
Tapasztalta valaki azt, hogy a gtalk-ban csak akkor kapja meg az üzeneteket amikor bekapcsolja a kijelzőt? Olyan mintha abban a pillanatban érkeznének meg, viszont az időpont sokkal régebbi. Wifin és 3g-n is is jelen van a bug. google fiók szinkron be van kapcsolva, wifi alvó mód irányelve mindig ki, és mégis. S2-n és S3-on is ugyan úgy jelen van, olyan mintha a fiókommal lenne valami, vagy alvó módban kb. fél perc után eldobná a teló a talk push processzét (c2dm) Mail-ek megjönnek azonnal
-
rankesz
veterán
Valami olyan programra lenne szükségem ami mutatja hogy melyik app generál nálam adatforgalmat. Reggel azt vettem észre hogy a wifi ikon letöltést jelző pöttye folyamatosan ég a statusbar-on. +g watchdogot felrakva beigazolódott a gyanú, hogy kb 2-3 másodpercenként 1kb forgalmat generál valami. Restart nem segít
Milyen progi tudja megmutatni hogy mi csorgatja az adatot? -
rankesz
veterán
-
rankesz
veterán
Agyaltam flottás csomagon, de egyelőre lebeszélem a havidíjban (Médiamánia S) levő ~170-180 percet, utána meg Voipyo.. Közben keresem az alternatívát, amire 1-2 hónapon belül átállnék. Azon agyalok hogy átmegyek a jelenlegi számommal csak adat alapú csomagba, és VOIP alapon beszélek gombokért.
-
rankesz
veterán
válasz
RootRulez #39242 üzenetére
Túl bonyolult, ha elállítok valamit, mert nem teljesen tiszta, akkor meg fizethetek a havi díjamon felül mint a katonatiszt.
Gondolom nekem akkor elég lenne az NG is, percre felkerekítést gondolom tud az is...
MOD: hiába állíom be hogy számlázási egység 60/60, azt írja hogy eddig 16:30 percet beszéltem, pedig perc alapján számol... na erről beszéltem!!! Miért nem kerekíti fel a megkezdett perceket!?
-
rankesz
veterán
Tudnátok mondani egy egyszerű programot, ami mutatja hogy adott időszakban hány percet beszéltem? Olyasmi kellene mint a Call meter NG/3g, csak nem annyira bonyolult.
Mondja meg hogy pl eddig a hónapban 17 perc kimenőm volt, perc alapon felfelé kerekítve és slussz. -
rankesz
veterán
Használja valaki a Beejive nevű IM progit?
Szeretném azt beállítani mint ahogy havernak megy iPhone-on hogy ha nem is fut a program(állítólag nem fut ) akkor is kap egy push üzenetet a mobilra ha MSn-en ráír valaki, mert az MSN accountja fut egy online szerveren, előre beállított ideig.
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest