- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
Aktív témák
-
Tybee000
aktív tag
Üdv!
Egy hete vettem egy független lg p500-as telót. Ehhez 2.2-es androidot adtak, amiben van beépített taskmanager (elég hülyén lehet használni mert ha be akarok zárni valamit akkor először a listában rá kell kattintanom majd ott az erőltetett bezárás gombra majd vissza.) és hogy minden szép legyen a froyoban nem működnek a szokásos task killer programok.
Na most: eddig semmi bajom nem lenne csak hogy a legtöbb alkalmazás pl twitter, youtube, rádió, videolejátszó, poweramp, maps, market, news and wather, kettős óra, időjárás, google reader, facebook, netlog. stb. újraindítja magát, az után hogy én direkt leállítottam 10 perccel ezelőtt. És nekem egyáltalán nincs kedvem minden készenlétbe rakás előtt 100 taskot egyenként kilőni hogy az így is szar akksi tovább bírja mint 1,5 nap.
Valaki találkozott már ezzel a problémával?
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Xbox Series X|S
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- Yettel topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest