- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Acer notebook topic
- OLED monitor topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Aktív témák
-
xxman
senior tag
Üdv!
Valaki nem tud egy olyan progit amivel felvehetem a kijelzőt? Ez így most hülyén hangzikde nem tudtam másképp megfogalmazni , olyas valamire gondolok mint pl. PC-n a FRAPS.
-
xxman
senior tag
marketem sincs meg , ez mi???!! valaki segítsen pls.
-
xxman
senior tag
ÜDV!
S.O.S!!!
Tmobile pulsem van , minden alkalmazásom és minden egyéb memkarin van , ki lett véve a telóból , és úgy lett bekapcsolva a teló (kellett a memkari) . Azóta (úgy h a memkari is benne van , és a teló nem látja a progikat , a widgeteket semmit , de pl a zenéket felismeri...
PLZZ heLP!! -
xxman
senior tag
Üdv!
Valaki tudna segíteni nekem a proci húzásában? nem tudom h sérti-e ez a téma a topic szabályzatot ezért ha valaki segít dobjon egy PÜt. köszi
részleteket és is PÜbe adok -
xxman
senior tag
Üdv lenne egy ajánlás :
ZEAM Luncher
pehelykönnyű luncher gyengébb telókhoz.és kérdésem : olvastam valahol egy ilyet hogy memory hack , nem tudom hogy ez wareznek minősül-e ezért kérdezem meg. Ilyen létezik , hatásos , how to is jól jönne .
ha van ilyen és van aki segítene is nekem de ide nemakarja az kéremszépen dobjon egy PÜ-t. köszi -
xxman
senior tag
nekem se megy az ingyen face...
szerintem az a baj hogy nekem csak 2G hálózat van beállítva(0adatforgalom...)
meg hogy a böngésző is a wifit/3Gt keresnééé....
nincs valami olyan ami gprst () venne alapértelmezetnek? mert szerintem vicc hogy 2000fts LGn lehet , androidos okostelefonon meg nem...
-
xxman
senior tag
Üdv!
engem egy olyan élő háttér érdekelne ami a kisebb teljesítményű telót se terheli le ...
pl : a Nexus One Ramped perfektül megy. -
xxman
senior tag
Üdv!
Pulsem van (nem mini ) szinte bolti állapot ,
valaki csere x8ra? -
xxman
senior tag
jah és annyi hogy nem tudtok egy olyan task managert mint a galaxy s en? az lenne a legjobb ha azon a lehúzható vackon lenne. meg hely felszabadítás is jó lenne (kevés a ram).
jah és mégvalami a nexus one rampeden kivűl van valami minimál igényű live wallpaperetek?
és hogy pulse-ra a legjobb az FLB ROM? és egyáltalán az mit módosít? mire jó az? bocs a kérdésekért de nagyon kezdő vagyok (2napja a témában) -
xxman
senior tag
Üdv tudtok javasolni egy olyan billentyűzetet ami olyan mint az ipodos?
Aktív témák
Hirdetés
- Atomenergia
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- MIUI / HyperOS topik
- 3D nyomtatás
- E-roller topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Venture Electronics VE RunAbout RA 2B-FE Amplifier
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest