Aktív témák
-
Polyák
tag
válasz
Tesztelo.hu #6003 üzenetére
Köszi! A Latitude megvan, tetszik. Mindent megtaláltam elsőre. De csak én tudom nézni a helyzetem bejelentkezve, vagy esetleg "publikálni" is lehet? Szóval hogy más is láthassa a pozíciót. Ez nem olyan fontos de nem lenne rossz.
-
Polyák
tag
válasz
Tesztelo.hu #5978 üzenetére
Konkrétan a kocsiban van a telefon szinte mindig. Így mint egy nyomkövetőként működne. Szóval itthon meg tudom nézni hogy hol van a telefon.
Találtam egy Androidos program készítő szoftvert ("appinvertor"). Ismeri valaki? esetleg ezzel el lehetne késziteni ezt a programot?
-
Polyák
tag
Sziasztok!
Keresek egy programot ami hasonló mint "Androids Around 2". Aki nem tudná hogy mi e annak mondom hogy egy olyan program hogy a gps kordinátákat küldi szerverre és látod a programban egy google térképen hogy hol található körülötted Androidos telefon. Naggyából ez a a lényege.
Nos nekem olyan program kéne ami a gps kordinátákat olyan helyre küldni amit PC-n, otthon meg tudok nézni. Mondjuk Google maps-en. Ismer valaki hasonló programot?
Netet már végigbujtam de csak az Androids Around-re bukkanta de az nem pont megfelelő.
Előre is köszönnöm!
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3620
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest