- Melyik tápegységet vegyem?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Házimozi belépő szinten
- Házi hangfal építés
- HTPC (házimozi PC) topik
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
killipoly #1353 üzenetére
az ekiga az nagyjából egy olyan program, mint a netmeeting, csak opensource. alapból ez van/volt egy csomó linux kiadásban, és azért használom ezt gépről, mert be lehet benne állíŧani tulajdonképpen akármilyen sip szervert. én voipbusterrel használom, ezért kell a fring-et fent tartani, mert a nimbuzz jelenlegi verziójában androidon sajna nincs lehetőség sip account hozzáadására. én eddig csak wifi-n próbáltam a voip hívást, de nálam nem volt vele semmi gond, tökéletesen működött (ellenben a sipdroid és hasonló progikkal). viszont szerintem az is lehet a gond esetleg, hogy amikor 3G-n próbálod, akkor abban az időben éppen sokan akarják használni azt a cellát, így lecsökken a sebességed, vagy akár ledobál a 3G hálózat.
No.01: nálam Milestone-on semmi lassulás nincs nimbuzz-zal.
sbazsi: nézd meg a task killer-t, hogy nem lövi-e le az ébresztőt, illetve a widgeteket.
-
sbazsi
veterán
-
törölt tag
válasz
killipoly #1262 üzenetére
én a múltkor egy ismerőssel behatóan teszteltem a voip dolgot. hívtam egy Németországban élő barátomat:
- skype desktopról -> német vezetékes: tökéletes minőség
- ekiga (voipbuster account) -> német vezetékes: elég jó minőség
- fring (voipbuster) -> német vezetékes: szintén elég jó minőség, semmi háttérzaj
- német mobilról -> magyar mobil: pocsék hangminőség (késés, szaggatás, stb)
minden esetben wifivel csatlakoztam a routerre, és úgy mentek a hívások. szoktam még hívni kanadai és kínai mobilokat is, általában ekigával (néha fringgel), elég jó minőségűek a hívások, néha van egy kis késés, főleg ázsiai irányba, de nem vészes. -
törölt tag
válasz
killipoly #1253 üzenetére
a fringben nagyon idegesítő, hogy nem lehet külön állítani az értesíŧési hangokat, csak az egész telefont tudod némítani/hangosítani. ez marhára zavaró, mert nem feltétlenül akarok minden egyes üzenetről figylemeztetést kapni, főleg amikor éppen ott van a kezemben a telefon és látom, hogy írnak nekem. plusz a másik, hogy időnként nem képes rendesen váltani a párbeszédek közt... persze voip-ra jó nagyon, de IM-nek nem annyira.
-
Balinov
titán
válasz
killipoly #1252 üzenetére
szia, skpe lite apk, kiprobalni megeri szvsz
majd irj, hogy valt be
Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mozgásban a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Max
- E-roller topik
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- DELL G2724D / Samsung Odyssey G5 1440p 165hz árak leírásban.
- Asus RTX 4070 12GB DDR6X - DUAL-RTX4070-O12G-EVO-DLSS 3 Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest