- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
domerator
veterán
Legyetek szívesek és szálljatok le rólam, nem vagyok rosszabb, mint bármelyik fórumozó, a szóban forgó "fórumtárs" provokációja miatt lettem jogtalanul kitiltva nem olyan rég. Azóta az említett fórumtárs ugyanazokat a "hibákat" elkövette többször is, mint ami miatt belém kötött (dupla bejegyzés, indokolatlan hozzászólások postgyűjtés céljából... amivel én lettem megvádolva, flame keltés), mégsem figyelmeztetitek, pláne nem publikusan.
Sokkal durvább megfogalmazásokat találhattok röpke pár kereséssel, nem beszélve arról, hogy rengeteg fórumozó sokkal nagyobb erkölcsi kárt okoz a mindennapi hozzáállásával, mint amit egy-két "csúnya" kifejezés, szóval még egyszer határozottan kérem, hogy ne tegyetek velem negatív kivételt...
Aktív témák
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest