- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
domerator
veterán
Legyetek szívesek és szálljatok le rólam, nem vagyok rosszabb, mint bármelyik fórumozó, a szóban forgó "fórumtárs" provokációja miatt lettem jogtalanul kitiltva nem olyan rég. Azóta az említett fórumtárs ugyanazokat a "hibákat" elkövette többször is, mint ami miatt belém kötött (dupla bejegyzés, indokolatlan hozzászólások postgyűjtés céljából... amivel én lettem megvádolva, flame keltés), mégsem figyelmeztetitek, pláne nem publikusan.
Sokkal durvább megfogalmazásokat találhattok röpke pár kereséssel, nem beszélve arról, hogy rengeteg fórumozó sokkal nagyobb erkölcsi kárt okoz a mindennapi hozzáállásával, mint amit egy-két "csúnya" kifejezés, szóval még egyszer határozottan kérem, hogy ne tegyetek velem negatív kivételt...
Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- GSM / 4G / 5G hálózat erősítő
- Reklámblokkolók topikja
- Magyar az űrben
- Eredeti játékok OFF topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Háztartási gépek
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Tippmix
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest