Aktív témák
-
Coyote01
tag
Hi!
A gmail-es fiókomban csináltam egy pár almappát, amibe átrakja a szám.gépes levelező progi (thunderbird) az adott emberektől jött email-eket. De az a baj, hogy ezeket az új maileket nem mutatja a telón a gmail-es kliens, csak ha direktbe bemegyek a mappák részbe. Ezzel csak az a baj, hogy pont ezeket a maileket lenne fontos látnom ha jönnek. Van valakinek esetleg erre valami ötlete, hogyan lehetne megoldani, hogy mégis mutassa ezeket is?
Update: Megvan, nem szóltam
-
Coyote01
tag
válasz
V.Stryker #3553 üzenetére
Sajnos a telefonom a másik fél elmondása szerint sokszor olyan hangot ad, mintha állandóan belefújogatnék, vagy pedig hozzádörzsölődne az arcomhoz, pedig nem. És sajnos nem egy ember mondta már. A szervízben pedig azt mondták, hogy ezt az okozza, hogy Tmobile-os kártya van benne, és van aktív adatkapcsolat. Mivel számot nem akarok cserélni(se másik szolgáltatót), így gondoltam megpróbálnám, hátha így ki tudnám küszöbölni. Próbáltam úgy, hogy beszélgetés előtt kikapcsoltam a mobilnetet, az elvileg segített is, de bejövő hívásnál felejtős kézzel kapcsolgatni (még kimenő előtt és után is). Hát emiatt
-
Coyote01
tag
Hi! Tud esetleg valaki olyan progiról, ami bejövő/kimenő hívás előtt automatikusan ki tudja kapcsolni a mobilnetet, utána pedig vissza?
-
Coyote01
tag
Ismer valaki olyan progit, amivel lehetne szöveges fájlokat késztíteni(írni)? Akár ilyen jegyzettömb szerű is lehet, csak a lényeg hogy feljegyzéseket tudjak irogatni a telóba. Jahh, és az se baj ha a marketről le lehet tölteni esetleg
-
Coyote01
tag
Dehogynem. Ha rádudogod az adatkábellel a gépre, akkor megkérdezi, hogy mit akarsz csinálni(csak tölteni, háttértár...). Ott kiválasztod az utolsót, ami pont erre való. A további lépéseket nem tudom, mert nem próbáltam ki, de tudnia kell, tekintve h szoftveresen benne van
(U.i.: Nekem is Desire van.)
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- Hálózati / IP kamera
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged