- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS notebook topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CPU léghűtés kibeszélő
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
chab7
addikt
Olvasom a cikket, de már az első, facebook messanger azt adja marketen hogy a készüléke országa nem támogatott. Miért lehet ez?
Más, a shazam frissített és gondoltam a tv-ben épp megy a history channelen valami háttérzene. Na vajon rátalál-e mi az? Rá!
Még adott dzsatube linket is hozzá és tényleg az a zene megy abban is: [link]
(#20259) Szafi77: Ez a tiéd? Én már próbáltam, pedig 10-en éve van jogsim
De az utánképzés sosem lehet elég. (Remélem semmi adathalász nincs benne
)
-
schmo07
tag
Swype magyar: néztem a marketen, de nem találom. Honnan lehet leszedni?
(A swype maga gyárilag fenn van, csak a magyar kiegészitő kellene hozzá - már ha így müködik...)És ha esetleg próbáltad a SlideIT-ot, van a kettő között különbség? (most azt használom, és nagyon szeretem)
-
Face8814
őstag
Néztem hogy van egy jó pár alternatíva (utána is olvastam), de sehol nem írtak arról hogy ilyen mennyiség esetén mi az ami a legjobb megoldás lenne.
Amiket írtál, szinte mind hasonló elven működnek.
Olyan változat érdekelne, ahol nem kerül betöltésre az összes sms mikor egy újat akarok írni.
Magyarán a a régi, kijövő/bejöv üzenetek variáció lenne talán a legjobb.
Ilyen viszont nem tudom létezik e...... -
l33tus
csendes tag
Mint defy tulaj, csak ajánlani tudom. Ehhez persze hozzátartozik, hogy első okostelefonom, tehát viszonylag tapasztalatlan vagyok. Az elvárásaid közül: Frontkamera nincs, de a kijelző szerintem hibátlan. Amoledes desire-el hasonlítottam már össze, és tényleg nincsenek meg az amoledre jellemző túltelített színek, de szerintem kifogástalan.
Rootolni 1 mozdulat, proci könnyen és biztonságosan húzható, tehát a minimum 800 mHz nagyon minimum
Nekem is gigahertzen ketyeg de van aki 1,3-on járatja gond nélkül.
ROMokat nem ismerem, nem foglalkoztam vele, de ha szolgáltatónál veszed, akkor úgynevezett félbluros telefont kapsz, ami gyorsabb mint a bluros, de persze hiányoznak belöle a blur adta lehetőségek a közösségi hálók könnyű kezelésére. Gyári ROMot könnyű cserélni, kinek mi kell... gyors legyen vagy legyenek facebookos widgetek, stb.
Ami szerintem a legnagyobb előnye, és az egyetlen indok amiért ennyi pénzt kiadtam telefonért, az az hogy strapatelefon. Nincs az a para, hogy véletlen kiesik a kezedből a telefon egy esős napon, és ha pont tócsába esik, akkor ugrott közel 100k.
Csak dícsérni, tudom, de a döntés a tied
-
MC Pite
veterán
Jó funkció, neki is álltam N79re felműteni S60as tesóját, persze szignózni kéne
Android alatt elég egy rootoló program (xda féle elvileg minden nélkül magában mehet a telefonon) és tudom telepíteni a porgramokat, ill csinálni amit szeretnék; nincs szükség symbianos hackelésre, szignózásra, egyebekre?!
-
bufferplace
csendes tag
Ezt nem teljesen értem, a cikkben ott van világosan, hogy a Lifehacker teljes válogatása, nemzetközi - világos, hogy amolyan bemutató, nem magyar igényekre szabva. Előbb-utóbb meg csak elérhető lesz minden - akár legálisan. Amúgy a bpmenetrend télleg iPhone progi
- tud valaki hasonlót androidra ? Köszönet !
-
llaszlo
veterán
Köszi.
Nem használok task killert. 2.1-en úgyis kilövi ami nem kell.
A 4. pont azt jelenti, hogy felmegyek appbrain.com-ra aztán ott telepítem? De akkor is megy, hogy ha a gépen csinálom, vagy csak ha a telón? Mert a gépen kiírja, hogy telepíti, de aztán nem történik semmi. Persze offline módnál ez oks, de online-nál már nem. Amúgy csak wifi-t használok, de gondolom ennek nincs nagyon jelentőssége. -
havenger
tag
Közben találtam egy pure messenger widget nevű cuccot ami nagyon jól kezeli, nem hibásan szedi le a dolgokat. Viszont eléggé lassú, és lassan indul el, de ha megy akkor jól teljesít. Majd ezután vettem észre hogy contacts-on belül activities fül, és ott van minden
Bár nem widget. Szóval ha valakinek szüksége van ilyen widgetre akkor pure messengert ajánlom mert bár kicsit döcög de mindent tud.
Aktív témák
Hirdetés
- Robot fűnyírók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS notebook topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vezetékes FEJhallgatók
- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged