- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Notebook hibák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Tetszetős, letöltöm majd holnap.
Más: Készít itt valaki alkalmazásokat Androidra? Egy (feltételezem) egyszerű app kellene, ami egy weblaphoz kapcsolódik és az ott lévő account adatai menedzselhetőek vele. Konkrétan az Elosztó volna az, amit szeretnék viszontlátni Android app formájába.
-
asturel
őstag
ebuddy-t anno felraktam, viszont regisztracional azt irta, hogy foglalt a hasznalni kivant ebuddy id-m (lehet mar regebben regisztraltam), password recovery-re opciot meg sehol nem talaltam..
amugy nem feltetlen olyan appra gondoltam ami tobb IM+ protokolt is tamogat, nekem eleg lenne csak msn is, viszont az ne hasznaljon sok eroforrast -
deino
csendes tag
Anno appdroidra írtam pár jól sikerült játékról, ezeket érdemes kipróbálni.
Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- Robogó, kismotor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- SSD kibeszélő
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- YouTube
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest