- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Milyen egeret válasszak?
- Autós kamerák
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- OLED monitor topik
Aktív témák
-
raziel01
veterán
Smart Office 2
Nem tűnt ez el. -
JSaN
addikt
Sziasztok
tudnatok ajanlani egy zene lejaszot es egy kepnezot?
Zene lejatszobol nem kell semmi extra, plugin, kevero. Csak gyors es jol kezelje az albumokat.
Kepnezebol is csak egy ficcsor mentes letisztult kene, semmi szerkeszto stb. csak nezes.
Motorola atrix 4g van ha szamit.
koszonom. -
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Keresek olyan alkalmazást mellyel androidon meg tudom változtatni a Wifi MAC címet.
Készülék: Galaxy AceKöszönöm
-
Gardoni
aktív tag
http://phoneblog.hu/2012/04/05/elerheto-a-google-play-store-3-5-16-os-verzioja/
-
wayne1
senior tag
Hali
Tudnátok ajánlani egy olyan progit amivel meg lehet azt csinálni, hogy ha sms-t szeretnék küldeni akkor ne küldje el anélkül, hogy előtte meg ne erősíteném? -
Linkin
senior tag
Olyan időjárás jelző programot keresek aminek van widgetje nem szik sok ramot és akksit
-
tomy86
addikt
válasz
Hegyirabló #36984 üzenetére
A Mort Player tényleg nem játssza le (rosszul emlékeztem). A következő hozzászólásomban módosítottam is (sajnos lejárt a szerkesztési idő). De hogy az andLess sem játssza le? Nálam tökéletesen működik.
-
vlevi
nagyúr
válasz
GrandeP #36982 üzenetére
Nem ismerem, csak rákerestem a google-ben az android track log kifejezésre, és ez jött ki : My Tracks for Android
-
GrandeP
addikt
válasz
rum-cajsz #36980 üzenetére
Igazából az lenne a lényeg, h én alkalmi sofőr vagyok, és van h heti 7000-et lecsapatok a nagyvilágban, de van h egészhónapban megyek 1-et...
Viszont amikor sokat megyek, akkor jó lenne látni térképen h merre kóbászoltam...
Jók amiket a kollégák írtak, egyébként köszönöm mégegyszer, nem erre való, mert azért vicces h 130-al elfutottam tegnap Németországba, de ma már itthon aerobikozok a zumbára!
A célnak megfelel.... -
tomy86
addikt
válasz
Hegyirabló #36977 üzenetére
-
Hegyirabló
veterán
Helló!
Flac-et is lejátszó, díjmentes zenelejátszót keresek.
Előre is köszöntem!
-
TRob1
veterán
válasz
CoolBoy323 #36975 üzenetére
Az első, vagy a második fele? (Igaz, mindegyik komoly
)
Jah, és mink rendös, tisztességös embörök vagyunk, nem használunk polár övet (asse tudjuk mijaz, tehát asse tudjuk hogy bíri e a sportostrekkölő).
De sztem nem is teljesen ugyanaz a funkciója mint a Cardio Trénernek (legalábbis első ránézésre, a képekből ítélve)
-
F-ECT$
titán
A root explorer nálatok tud frissülni?
-
dokee78
félisten
válasz
GrandeP #36967 üzenetére
Én ezt használom,pedig megvan az Endomondo fizetős verziója is.
Sports Tracker
-
GrandeP
addikt
Olyan tracker progit, keresek ami jegyzi terkepen h mikor merre meddig milyen ssebeseggel mentem. Ezt esetleg ki is tudom menteni valahogy. Koszi.
-
szoke12
őstag
Sziasztok!
Melyik Facebook verzió volt az, amelyik nem volt még überlassú, de volt már rajta chat?
Vagy akkor inkább úgy kérdem, melyik verzión volt először chat?
Csak mert gyenge a telóm, és az egyik frissítés után szörnyen belassult, és ette az aksit. A frissítés eltávolítása után meg a legalapabbra állt vissza, így már nincs chat-em.
Előre is köszönöm! -
Linkin
senior tag
Az lenne a kérdésem hogy PL. egy Poweramp widget eszik valamit ha nem nyomkodom a widgetet csak elindítom a zenét illetve meg állítom? ezen kívül semmit nem csinál végülis és a Beautiful Widgets mennyire akksi barát és mennyi ramot eszik?
-
Richee11
senior tag
válasz
CoolBoy323 #36960 üzenetére
sajnos képet nem találtam, de itt egy Videó
-
baandii
senior tag
hellosztok!
használja vki az Any.DO To Do List | Task List app-ot?
milyen a widgetje? esetleg vmi vélemény? -
Richee11
senior tag
tud valaki olyan widget-et, ami olyan mint a Motorola RazR-en van, hogy a naptár és az óra egy widgetbe van?
Előre is köszönöm! -
S e t h
nagyúr
válasz
Nordik #36929 üzenetére
Egy olyan tesztet el tudnék képzelni ,hogy különböző keyboard programokat kellene egymásnak ereszteni pl. úgy, hogy meghatározott szöveget mennyi idő alatt lehet velük bepötyögni.
Persze a tanulási metódus is sokat számít, mert nem mindegy, hogy ki milyen szavakat használ elsősorban, mert akkor adott alkalmazás előnyt élvez. -
punky10
addikt
válasz
GrandeP #36949 üzenetére
Elixir2.Az egyik legjobban konfigurálhato widget progi,ráadásul magyar.2 fö részböl áll,hogy ami nem fontos,az mehessen a kártyára is,plussz lehet kiegészitöket leszedni hozzá.Bármekkora lehet a mérete(az 1x1-töl a 7x7-ig)és már ikonpackokat is lehet tölteni hozzá.Szerintem a legjobb...
-
fatal`
titán
válasz
Mbazsika #36952 üzenetére
ROOT és Droid VNC Server beta a marketről.
Nekem normálisan működik.
-
Mbazsika
tag
Sziasztok!
[ZTE Skate-en VNC szerver]
Ha valakinek lenne otlete, elore is koszonom. -
tomika13
tag
Sziasztok!
Tudnátok egy olyan élő háttérképet ajánlani, ami pl egy város, de leköveti a napszakokat, és az időjárás változásait is?
Remélem, hogy létezik ilyesmi, de ha nem, akkor ehhez hasonló is jöhet!Köszönöm!
Tom
-
GrandeP
addikt
Tudnátok mondani switch widgetet? (2g/3g apn, light, wifi, gps stb ikonokkal)
Sajnos a go switch az nem kompatibilis az én telómmal, a switch pro meg valamiért fagy, de legalábbis látványosan lefogja a telót...
Köszi.
-
Sanci789
aktív tag
Srácok, mi lehet a probléma, ha Easy App Manager-nél és RomToolBox Pro-nál is leakarok tiltani vmit az auto startnál, akkor mind2 lefagy (nem a teló, hanem a program)??
-
hodostamas
addikt
Droidwall mellé jó lehet, ez tudja a gps-t is tiltani a programokban.
-
válasz
CoolBoy323 #36935 üzenetére
Meglesem, hátha már nem bugos
-
válasz
CoolBoy323 #36933 üzenetére
Hát, ha bugos és nem is fejlesztik, akkor felejtős
Azért tetszett meg igazán, mert emlékeztetett a HTC Wildfire S lockscreen megoldására, ahol lezárt állapotban is elérhető 4 választható app. -
droti25
őstag
Milyen appot használtok a gps jel gyorsabb megtalálásához?
Igo magától elég nehezen találja meg! -
válasz
CoolBoy323 #36926 üzenetére
Köszönöm. Esetleg erőforrás igényéről van valami tapasztalatod? Csökkenti az üzemidőt?
-
andoneboy
tag
válasz
CoolBoy323 #36921 üzenetére
Köszönöm!
-
Nordik
őstag
A Swiftkey X pedig mintha magát kalibrálná. Van benne egy ilyen statisztika szerű, ahol meg lehet nézni, hogy az adott billentyűket kb. hol érintem meg és ehhez igazítja a gépelési stílusom.
Nekem eddig jobban bejön mint a Smart Keyboard, egyszerűbbek a beállításai, nem szeretem ha egy programba ezer féle beállítás van.
-
xSide
őstag
A smartot lehet kalibrálni és az egyéni szótára jó, teszem fel megadok neki egy rövid kódot pl opg akkor ô berakja helyettem a hosszú mail címem...
Magnat, ez a legjobb app
Úgy jeleniti meg a cuccost, ahogyan kell...
Az önéletrajzom eléggé extra és tényleg úgy látom, ahogyan nyomtatnám!
Minden más kipróbált telerakta keretekkel -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Hogy tudom előhozni az évek során megvásárolt progik listáját, amelyek mondjuk mind nincsenek feltelepítve? Azt látom,hogy megnézhetem azt a listát, amit valaha feltettem valamelyik telómra, de csak a kifizetett app-okat szeretném látni.
-
válasz
CoolBoy323 #36919 üzenetére
Az oldaladon olvastam a GOTO programról. Ezt root-olatlan telefonra is fel lehet tenni?
-
andoneboy
tag
válasz
CoolBoy323 #36919 üzenetére
köszönöm, megnézem
-
andoneboy
tag
Sziasztok!
Ismer valaki olyan programot androidra, ami összegzi a bizonyos személyekkel történő kimenő hívásidőt?
Arra gondolok, hogy valakikkel ingyen beszélek, másokkal viszont nem, és azokat beállítanám, hogy azokat számolja, mert így tudnám követni, hogy még mennyit beszélhetek le..
előre is köszönöm -
Luissimo
veterán
a Vu Viewert tudom ajánlani énis azt használom.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
Whynot? #36900 üzenetére
Ha csak a hang a baj, akkor megpróbálhatod ezt: Silent Night
-
tvamos
nagyúr
Van egy csomo konyvem djvu formatumba szkennelve.
Meg tudom azokat nyitni Androidon? -
droti25
őstag
Sziasztok!
Melyik appal tudom nyomon követni hogy melyik app mennyit fogyaszt , mennyit evett meg az aksi töltöttségből? -
Polllen
félisten
Üdv,
abban kellene egy kis segítség, h hogyan lehet opera mobile-ban url-t másolni a címsorból... Android 2.3.4, kijelölni ki tudom, de aztán semmi opció másolásra...
UPDATE:
Közben megtaláltam...a keretkre kell hosszan nyomni, nem a címre...
Aktív témák
Hirdetés
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest