Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
dudi:
A tegnapi hozzászólásaim április 1. szellemében születtek.Joshi:
Az Amazon Kindle topicban biztosan tudnak segíteni. -
club1
veterán
válasz
atillaahun #36590 üzenetére
Én a Palmary Weather-t ajánlom a részletessége és a Foreca input miatt.
-
phonefan
tag
válasz
hodostamas #36575 üzenetére
-
kavics325i
őstag
válasz
hodostamas #36586 üzenetére
Eléggé elengedhető
-
tbalint3
tag
válasz
molnarpeter #36593 üzenetére
Köszönöm a segítséget
-
Haart
addikt
Kérdésem az lenne, hogy van olyan alkalmazás amivel lehet bejelölni napokat?
Teszemazt pl ha be kell vennem minden nap gyógyszereket, és lenne egy olyan naptáralkalmazás amin csak pl pipálni lehet a napokat, mint a papíron pl odateszel a naphoz egy X-et. -
atillaahun
veterán
Kénytelen voltam egy ideje megszabadulni az időjárás előrejelző App-omtól, mert indokolatlanul használta folyton a GPS-t, meg 24 órás frissítéssel is folyton ébresztgette a telefont, gondolom adatokat küldözgetett, plusz foglalt vagy 40-50 MB RAM-ot. Animated Weather-ről van egyébként szó.
Szóval alternatívát szeretnék, a lényeg hogy pontos legyen Miskolcon, 3 fok tévedés még belefér átlagban, widget-et nem használok, az előrejelzés lenne fontos, abból is az lenne az igazi, ha nem csak napi min-t és max-ot tudna, hanem napszakokra lebontva (reggel, napközben, este, hajnalban) jelezne. Plusz természetesen ne zabálja se az akkut, se a memóriát.
Mi vált be nektek? -
frisco
aktív tag
Tessék, itt van egy: Apps on Sale 2
Volt egy másik is, AppHunter, de már nincs fent a marketen.
Kipróbáltam mindkettőt de egyik sem volt túl jó.
Az általam említett Smart Office 2 akcióra is véletlenül leltem rá ahogy nézegettem a piacteret. -
basaja
senior tag
hali
tudnátok ajánlani egy olyan naptár widgetet,mint a Launcher Pro Plus-é?Nekem az nagyon tetszik... -
hodostamas
addikt
-
Zirowe
nagyúr
válasz
hodostamas #36583 üzenetére
Mondjuk először jelszó kell, és úgy belépni, utána már ki lehet kapcsolni+a megosztások beállítást, és már megy is minden.
Magas bitrátájú full hd mkv-k röccenésmentesen mennek n-es wifi és diceplayerrel.
-
volvoguy
addikt
Üdv! Ez a Voodoo Sound Plus egy külön app, vagy először le kell tölteni a sima ingyenes verziót, és (ha nincs custom kernel) akkor a Voodoo Sound Plus-al tudom feloldani h elég legyen csak a root?
Tehát a Plus verzió külön app, vagy csak egy unlocker?
Köszi Üdv!
-
pockos13
aktív tag
Feltelepül,de utána semmi.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
hodostamas #36570 üzenetére
Nem lett egészen jó az általad kínált megoldás, mert a dlna programok csak a publikus mappát nézik, viszont köszi a linket, az jó irányba küldött.
Konkrétan az volt a probléma, hogy a speciális megosztásoknál be volt kapcsolva a jelszavas megosztás, azt kikapcsolva az es explorer már gond nélkül tud csatlakozni jelszó nélkül is, így a dlna programok feleslegessé váltak.
Köszi.
-
pockos13
aktív tag
válasz
hodostamas #36577 üzenetére
Szia.NOVA 2,és a Black Pegasus ,nem indulnak el,és a marketen vettem őket.
-
raziel01
veterán
válasz
hodostamas #36577 üzenetére
Nyilván warez, azért nem indul neki invalid licence miatt.
-
pockos13
aktív tag
Valaki segítsen már!!!! Nem tudom elindítani a játékot.
-
phonefan
tag
AZ volna a kérdésem, hogy ha nekem anno a mostani e-mail címemmel volt egy blogom, és összesyncelem az emailt a telóval, akkor a galériában miért jelennek meeg a régi blognak a képei, amik közül esetleg vannak olyanok, amiket nem akarok h ott legyenek.
törölni nem engedi, még az opciót sem ajánlja fel, hogy lehet letiltani, esetleg törölni??
köszi előre is, fontos volna -
hodostamas
addikt
válasz
Zirowe #36565 üzenetére
Gépen állítsad be a dlna-t, aztán droidra szerezz be valami progit ami hasonló az all share-hoz
-
dokee78
félisten
Nagyon bejön ez a Nova Launcher Prime.
Egyenlőre megvan a GO Launcher utódja nálam,de még csak próbálgatom. -
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, a következő lenne a kérdésem: adott az es explorer, amivel a hálózaton lévő gépek tartalmát is lehet böngészni, amennyiben van beállított jelszó a felhasználói fiókhoz.
Ez így szép és jó, megy is, viszont én nem szoktam jelszót használni.
Kipróbáltam kikapcsolt jelszóval, viszont úgy meg nem tud belépni a gépbe.Az lenne a kérdésem, hogy van-e esetleg olyan program, amivel hálózatban lévő win7-es gépek tartalmát lehet böngészni (összes megosztott meghajtót) külön felhasználó jelszó nélkül?
A cél az lenne, hogy a gépeken tárolt multimédia anyagot tudjam böngészni és lejátszani.
Beállított jelszóval az es explorer tökéletes, de ugyebár kéri a jelszót.
Vlc nagyon csúnya felbontásban játssza le a filmeket és szükség van a vlc bekapcsolására.
Más esetleg?Vagy esetleg a dlna-t be lehet lőni ilyenre?
Elvileg a routerem támogatja a funkciót (1043nd dd-wrt-vel). -
enginev3.0
félisten
Helló
Ismét kérdéssel fordulok hozzátok
Lehet fizetős vagy ingyenes is
Full oldalas widgetek, amiben van Facebook widget, Sms widget, E-mail widget, és időjárás jelentés widget, legjobb lenne ha sense-hez hasonlítana, de ha nem, az sem gond. Lehetőleg animált időjárás jelentős.
Illetve ami még kellene, az lockscreen, de ott is időjárás jelentéssel, animált
Miui romom van, ha ez számít!
-
AXisBOLD
addikt
Chrome Beta miért nem kompatibilis Nexus S-el
-
VMatteo
őstag
Olyan torrent klienst keresek, ami nem fagyasztja be a telefont.Adownloadert használok, de sokszor ha felébreszteném a Defy-met akkor csak a gombok világítanak...
-
Sziasztok! Tudnátok segíteni megtalálni valahol a Tablet-es mólós gyári háttérképet? Köszi!
-
pockos13
aktív tag
Kitöröltem a játékot,újraraktam de nem tudom megnyitni.
-
Fehércápa
aktív tag
Tudom launcher témában nagyon megosztott a topic, de mêgis érdekelne szerintetek melyik a leggyorsabb, melyik igényli a legkisebb erőforràst? Csak az számít,hogy gyors legyen! LauncherProt használok mellyel végeredményben elégedett vagyok, de kipróbálnék màst is! (Ray) köszi az ötleteket!
-
XP NINJA
őstag
galaxy s II-höz kéne olyan hogy gépen skypeozok, és a 2 videomikrofon működik rajta amikor usbvel össze van kötve
-
pockos13
aktív tag
Sziasztok.Lenne egy kérdésem.Az egyik játéknál mikor megakarom nyitni azt írja hogy invalid licence,vegyem meg a játékot.
De ott csak olyan van hogy eltávolítás,és megnyitás.
-
vlevi
nagyúr
"kevés a tárhely"
Én is ezzel szívok, pont most. A 180 megából (Galaxy Ace) a telepített alkalmazásokat kábé 60 megáig tudom összeszámolni, és mégis csak 25 mega szabad van. Végignézem, tudok-e gyorsítótárat törölni, de egyik alkalmazásnak sincs gyorsítótára.
Újraindítottam a telefont, és rögtön 77 mega szabad helyem lett.Ez most akkor ilyen windowsos javítás volt?
Lépjünk ki, lépjünk be, hátha jó lesz? Arról volt szó, unix alapú rendszeren ilyenre nincs szükség
Lehet, hogy Bill Gates 15-20 évvel megelőzte a korát, amikor a Windows 3-nál már ilyet mondott?
-
R19
senior tag
Létezik olyan progi, amely "figyeli" a Market aktuális akciós appjait?
-
-
punky10
addikt
-
Tomi0703
addikt
Hali.
Egy jó word doksi szerkesztő progira lenne szükségem. Mondjak legyetek szívesek ingyenest (ha van) és fizetőset is.Köszönöm előre is.
(#36530) (jan): Azt hiszem, hogy a 7-es a mini továbbfejlesztett verziója.
-
(jan)
őstag
opera mini 7es es az opera mini next kozott van valami kulonbseg?
-
-
Joshi
titán
Üdv. Egy ideiglenes root progi kellene Amazon Kindle Fire-re mert másképpen nem tudom telepíteni a Flash 11-et. Előre is köszi.
-
papa019
senior tag
-
TRob1
veterán
Na a GoBackup-ba máris belekerül a Calllog backup&restore.
Changelog:
1. (Improve) Fix unable to backup app issue on some device;
2. (New) Add calllog backup&restore support;
3. (New) Add export contacts and messages feature(Long press backup item);
4. (New) Add app icon display when backup&restore;
5. (New) Add app data backup&restore support on some ICS device;(#36515) petipetya:
-
petipetya
nagyúr
Egy érdekesség, a Gmail Tap: az üzenet morze (féle) jelekkel kell bepötyögni. Sajnos kipróbálni nem tudtam, mert az alkalmazás linkjére holnapi letöltést ír. Viszont addig is meg lehet nézni róla a videót és ott van az abc is.
-
tutis
őstag
Olyan progit keresek amivel távolról el tudom érni a torrenkliensem ami a pc-n fut.Olyat mint pl a torrent-fu, csak sajna az utorrent és transmission kliensekre való, én meg qbittorrentet használok..
-
rothadt
aktív tag
Üdv, érdeklődnék, tud-e vki olyanról, hogy valalha olcsóbb lett volna a launcher pro plus?
esetleg, mint mostanság voltak ezek a 25 centes vételek, vagy ilyen hasonló árfekvés...
Köszi -
fatal`
titán
válasz
Tesztelo.hu #36505 üzenetére
Boldog április elsejét neked is.
(#36506) tvamos: Milyen 4 giga? A belső memóriája fogyott el, az pedig minden csak nem 4 giga.
-
Tesztelo.hu
senior tag
Azért durva, hogy a Google összeáll az Apple-el az iPhone-t közös fejlesztésére, és az Android itt, ezen a szinten megáll.
-
Az-X
őstag
Névjegyek tárolása: 46,16Mb ez mi?
Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Építő/felújító topik
- Androidos tablet topic
- Hővezető paszták
- Nintendo Switch 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest