Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
Aktív témák
-
válasz
RAiN91
üzenetére
"Igazából villámot szeretnék fényképezni,"
Megkövetlek, lehet szép képet készíteni a telóval is, a készülék neve Nokia 808 PureView . Az állam leesett olyan szép lett, BobTail siófoki villámja
Ezek után őt faggasd a technikáról, amit az előző hozzászólásomba írtam általánosan érvényes, "a kivétel erősíti a szabályt". -
-
válasz
RAiN91
üzenetére
Sajnos a mobil telefon nem alkalmas villám fényképezésére!

Nem lehet nagyon kicsi záridőt állítani egy-két század sekundumot, ill. a fényérzékelő lapka és az objektív is kevés az ilyen jelegű profi képekhez.
Ha minden áron fényképezni szeretnéd a villámot, akkor videót vegyél fel, majd abból vágjál ki képet!
Villám ízelítőnek, ha megfigyeled a sarokban az idő múlását, akkor láthatod, hogy milyen szupergyors kamera kell hozzá.
-
atillaahun
veterán
válasz
RAiN91
üzenetére
Az a része még elég gatya. Asszem csak 10 mérföldes körzetet enged kijelölni, abból is max. 10-et hajlandó cache-elni, és ha betöltöd nem is lehet rajta útvonalat tervezni, csak gyalogosan, műholdas kép meg ugye végképp nincs.
De ígérték egyébként, hogy lesz full offline Maps is, de attól tartok arra még kell 1 évet várni.
Egyébként egész konkrétan mi nem sikerül benne? -
RootRulez
félisten
válasz
RAiN91
üzenetére
EasyTether Én ezzel szoktam mobilnetezni a gépen, ha hazamegyek, ahol nincs net...
Jah, fordítva értettem.

-
zeorsdfd
senior tag
Ez jó info! És választ kaptál az eredeti kérdésedre is, szerintem:-) innen származott a tömörítéssel kapcsolatos -általam nem tesztelt- hír
-
petipetya
nagyúr
Én úgy csináltam, hogy mindent engedélyeztem, aztán kiszedtem azokat amelyehez nem kell net (pl. sms alkalmazás stb.). Utána szépen egyenként szedtem ki a pipát mindenhonnan, amíg csak az kapott netet amihez én akartam.
Persze csak kísérletképpen néztem meg, mert nem használom.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- Gitáros topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- THE G-LAB Combo Tungsten Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ HP Business Slim Smartcard Bolti ár:17k INGYEN FOXPOST
- Új, bontatlan Kingston FURY 16GB DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi