- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Minden erejével a 2 nm-re fókuszál a Samsung
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- RAM topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
válasz
RAiN91 #47212 üzenetére
"Igazából villámot szeretnék fényképezni,"
Megkövetlek, lehet szép képet készíteni a telóval is, a készülék neve Nokia 808 PureView . Az állam leesett olyan szép lett, BobTail siófoki villámja
Ezek után őt faggasd a technikáról, amit az előző hozzászólásomba írtam általánosan érvényes, "a kivétel erősíti a szabályt". -
-
válasz
RAiN91 #47212 üzenetére
Sajnos a mobil telefon nem alkalmas villám fényképezésére!
Nem lehet nagyon kicsi záridőt állítani egy-két század sekundumot, ill. a fényérzékelő lapka és az objektív is kevés az ilyen jelegű profi képekhez.
Ha minden áron fényképezni szeretnéd a villámot, akkor videót vegyél fel, majd abból vágjál ki képet!
Villám ízelítőnek, ha megfigyeled a sarokban az idő múlását, akkor láthatod, hogy milyen szupergyors kamera kell hozzá. -
atillaahun
veterán
válasz
RAiN91 #22190 üzenetére
Az a része még elég gatya. Asszem csak 10 mérföldes körzetet enged kijelölni, abból is max. 10-et hajlandó cache-elni, és ha betöltöd nem is lehet rajta útvonalat tervezni, csak gyalogosan, műholdas kép meg ugye végképp nincs.
De ígérték egyébként, hogy lesz full offline Maps is, de attól tartok arra még kell 1 évet várni.
Egyébként egész konkrétan mi nem sikerül benne? -
RootRulez
félisten
válasz
RAiN91 #13154 üzenetére
EasyTether Én ezzel szoktam mobilnetezni a gépen, ha hazamegyek, ahol nincs net...
Jah, fordítva értettem.
-
zeorsdfd
senior tag
Ez jó info! És választ kaptál az eredeti kérdésedre is, szerintem:-) innen származott a tömörítéssel kapcsolatos -általam nem tesztelt- hír
-
petipetya
nagyúr
Én úgy csináltam, hogy mindent engedélyeztem, aztán kiszedtem azokat amelyehez nem kell net (pl. sms alkalmazás stb.). Utána szépen egyenként szedtem ki a pipát mindenhonnan, amíg csak az kapott netet amihez én akartam.
Persze csak kísérletképpen néztem meg, mert nem használom.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Építő/felújító topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motoros topic
- Autós topik
- Minden erejével a 2 nm-re fókuszál a Samsung
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Eladó Panasonic DMC-TZ80EP-S fényképezőgép
- 9430 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged