Aktív témák
-
nimfas
addikt
válasz
punky10 #36398 üzenetére
a haladó beállításoknál a számcsoportok közt létrehoztam egy új "ingyenes hívások" csoportot, próbaképp betettem 1 számot... próbáltam 0630... +3630.... és %30-al is...
majd ezután szabályok közt a kizárt számoknál bepipáltam az ingyenes hívásokat is a "kivételek a hívásoknál" mellett... de sajnos ugyanaz... a telefonszám és az X Ft továbbra is ott van :-( Pedig pörgött a karika, hogy frissítette a listát...
-
nimfas
addikt
Sziasztok!
Feltettem a Call Meter 3G progit, annyi a bajom vele, hogy flottás csomagom van, és mint ilyen 4 számot ingyen hívok, be is állítottam a programban a kivételek közt a hívásoknál, de a statisztikában és a felsorolásban is beleszámolja az X Ft-ot a hívásért...
Ez programhiba, vagy én nem állítottam be valamit?
Előre is köszönöm!
Ha ez működne akkor meg is venném a progit, annyit ér a reklámmentesség és a srác támogatása :-)
-
TRob1
veterán
válasz
XP NINJA #36388 üzenetére
Ha beírod Play-be hogy Podcast, sztem dob párat.
(#36387) tvamos:
Hát ez nem kifejezetten navigáláshoz meg túrázáshoz való program.Hanem inkább kifejezetten GeoCaching-hez és Gps Games-hez.
Persze attól még nem kellene lehalnia ha megmutatja hogy épp hol vagy.
-
XP NINJA
őstag
galaxy s II-hez valami podcast-er program? van folyamatos netkapcsolatom(1gb)
-
XP NINJA
őstag
galaxy s II-hez valami podcast-er program? van folyamatos netkapcsolatom(1gb)
-
TRob1
veterán
válasz
Bukk900 #36383 üzenetére
És le is szedi 1 hét alatt minden nagyításba nyolcszázezer fájlba, mi?
Ha mondjuk kb. full nyugat Mo-t szeretném, akkor hogy érdemes? Megtalálni kb. a közepét, és úgy megadni a kb. kilométert körbe? Illetve mennyi helyet foglal nagyjából?
(#36382) punky10 :
(Semmi sem tökéletes, de a tökéletlenek között a legjobb, vagyis a legkevésbé tökéletlen
)
-
atila4
senior tag
Sziasztok. Van valami app amivel lehet tv-t nézni?
-
Bagira01
veterán
Sziasztok!
Kéne a telómra(alcatel ot990) valami jó navigációs progi amire turista térképeket lehet pakolni. Fizetős és ingyenes is szóba jöhet. -
TRob1
veterán
válasz
raziel01 #36372 üzenetére
Az lehet, de ha csak maradunk a Launcher Pro-nál, és a legrosszabbat számoljuk, akkor is asszem a 49millájából futja évi 22-23ezer Ft-ra.
ui: Egyébként pl. mikor volt a 22-23Ft-os akció, a gugli akkor se fizetett semmi pluszt az akcióban részt vevő appok fejlesztőinek, ugyanúgy a 70%-ot kapták abból a bevételből (ami kicsit sem volt kevésnek nevezhető
) - Ezt csak úgy érdekességképp mondtam, mert akkoriban többen találgattak, hogy biztos fizet vmi kompenzációt a gugli.
-
Richee11
senior tag
melyik android app a jobb? dropbox vagy a sima Box?
-
basaja
senior tag
na b@xa meg,már a play se megy...másnak sem?
-
RootRulez
félisten
Tényleg a fejlesztő menyit kap a Marketes árból?
-
porse
őstag
Azért ne essünk már tulzasokba...
Nem keves penzt keresett vele, lehet en is sz*arnek ra es vigan elnek helyette, meg nem tudom milyen bugokrol beszeltek, giroszkop meg akku, lassan egy eve hasznalom, es semmi ilyen. Kielegiti teljes mertekben az igenyeimet...
Arrol nem is beszelve, hogy ahogy minden mas is kb, ez is beszerezheto ingyen, es nekem magyar. Ja, launcherpro. -
TRob1
veterán
válasz
fatal` #36360 üzenetére
És ha elhunyt vagy utcára került? Vagy bármi más ami miatt nem tudja folytatni? Vagy elég lett belőle a pénz, és most éli a millerek életét, és naponta hálálkodik meg röhög a "lúzerjúzereken" (
) hogy az ő művét választották a sok ingyenessel szemben. Sose lehet tudni...
-
tomy86
addikt
válasz
#30734848 #36361 üzenetére
Az elsőre a RootRulez által ajánlott Call Meter 3G, a másodikra meg a 3G Watchdog.
-
RootRulez
félisten
Call meter 3G tökéletes a célra.
Macerás beálítnai, de ha egyszer sikerül, akkor mindent mér tökéletesen
-
törölt tag
Szükségem lenne két alkalmazásra.
Az egyik olyan, ami a hívásokat méri, és percdíjjal kalkulál, hogy mennyi lesz a számlám (fontos, hogy hozzá lehessen adni olyan számokat kivételnek, akivel ingyen beszélek)
Illetve egy működő adatforgalom számláló, amelynél a wifi forgalmat külön méri.
Előbbiből a Call metert próbáltam, míg utóbbira még nem találta megfelelőt.Előre is köszi!
-
raziel01
veterán
Függetlenítésről beszélni tilos.
Egyébként bugokat én is tapasztaltam meg ahogy a fórumokon írták, hogy írtak már a fejlesztőnek de még válaszra sem méltat senkit annyira nem törődik vele.
Most nem azt mondom, hogy 2 naponta legyen frissítve, mint a Go launcher de azért már 1 éve nem volt frissítve és tele van buggal az durva. -
Sziasztok!
Melyik task killer az, amelyik ér is valamit az X3-ason? Vagy ami legalább megmutatja, hogy mi fogyasztott?
2.3.3-as Droid.
Néha van, mikor kézbe veszem a telefont, érzem, hogy meleg a hátulja és az aksi szint is esett jónéhány, akár 10%-ot. Amikor hozzányúlok, akkor abbahagyja az aksi zabálást. Mi lehet ez? Alig van fent program. -
scream
veterán
Samsung Galaxy S JW1-hez kéne nekem az alap TaskManager -cucc, ami a Home gomb hosszú megnyomásakor bejövő képernyőn lévő Feladatkezelő gomb megnyomásakor elő jön ,honnét tudnám megszerezni ?
szerk. : ezt az SGS topicba akartam ...
-
S_xperia_S
aktív tag
kipróbáltam már majdnem mindent, de mindig visszatértem a gyárihoz
-
raziel01
veterán
XDA-n mondta B.Jay a GingerDX fejlesztője, szal neki hiszek.
Meg nem is fejlesztik, konkrétan nem is érdekli a fejlesztőt, hogy mivan a programjával. Zeam Launcher hasonlóan "light" de az azért jobban fejlesztve van és kevesebb a bug.Edi77: bizonyos rendszereken pár óra alatt leszívja az aksit,
lefagyasztja a giroszkópot és csak újraindítás segít. Ezeken kívül még tuti van még bug. -
Edi77
őstag
Nem tettem alapértelmezetté
, amióta telepítettem nem is indítottam újra a telót, lehet, hogy ez a gond? Végül is nem nagy probléma, mert a home switcherrel elindítottam, csak furcsálottam, hogy nem találtam a telepítettek között. SGS2 telóm van
köszönöm a segítségedet.
(#36342) (jan) Kipróbáltam mindet, a Go a kedvenc, csak ki szeretném próbálni a pro-t is
-
(jan)
őstag
a launcher prot en szemely szerint nem ajanlom... elegge eszi az akksit es nem is fejlesztik... inkabb zeam vagy adw vagy go!
-
VD
őstag
A programok között ne keresd a launcher-eket, ott nem jelenik meg a többség.
Valszleg alapértelmezetté tetted a launcher pro-t, ezért nem jön fel a többi launcher lehetősége.
Beállítások/Alkalmazások/Launcher Pro - alapértelmezések törlése
Kivéve, ha motorolád van, mert ott a gyári launcher csak akkor jön újra elő, ha törlöd a többi alternatívát.
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Telepítettem a Launcher pro-t, de nincs jelen a menüben...
Home switcher-rel tudom csak futtatni, ez mitől van? -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
meridaharcos #36332 üzenetére
van olyan is, cpu test-re keress rá marketen, van pár ezer ilyen app, de h melyik a legjobb, azt nem tudom most így hirtelen, nem használok ilyet
másokra bízom a tesztet, én meg használom a jó értékeket -
CrAzY88
aktív tag
Sziasztok! Nem tudtok valami megoldást arra hogy mobilról gmail fiókról tudjak csatolni dokumentumot? Az én tudományom addig jutott el, hogy képet tudok csatolni, de nekem az édeskevés egy önéletrajz helyet...
Köszönöm elōre is! -
meridaharcos
senior tag
válasz
CoolBoy323 #36329 üzenetére
A cpuspy tesztelni is tud? Tudod olyan kellene, amivel az alulfeszelt procinál meg tudom állapítani, hogy mi az a minimum feszültség, ahol még nem hibázik. Amolyan orthos féle, pc nyelven. :-)
-
dokee78
félisten
Nekem ez a Dropbox azóta is kijelentkezik.
Pedig már ujraraktam egyszer.
Attól meg,hogy a NET megszakad,még nem kellene kilépnie.
Lehet a ROM miatt van. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
meridaharcos #36326 üzenetére
cpuspy
-
Sanyi.mTs
addikt
nem progihoz kellene tanács/tipp, hanem az androidhoz.
ha egy dologra több alkalmazás van, akkor a teló megkérdi, h melyiket használja és ezt lehet "állandóra" állítani. hol tudom ezt megszüntetni/visszavonni?
-
meridaharcos
senior tag
Sziasztok!
Olyan proci tesztprogramot keresnék, amiben mind a 4 proci frekvrenciát tudnám külön ellenőrizni.
Létezik ilyesmi?
Stability test szerüség érdekelne. -
twine
veterán
Sziasztok!
Szeretném kérdezni hogy használ e valaki "ADWlauncher EX" launchert, és tudta e az utolsó frissítést(talán tegnap jelzett először a készülék) telepíteni? Nekem folyamatosan azt mondja, hogy "nem tudja letölteni a frissítést hiba miatt 403"
Egyéb alkalmazásokat tökéletesen frissít/frissített a telefon! Tehát a hiba valszeg nem a készülékben van....csak érdekelne más is járt e így?!
Köszönettel
üdvSzerk:
RootRulez:Remélem ez lesz a baj,,,,először azt hittem "nem hivatalos" a launcherem,,de rájöttem hogy egy ideje mindenem "jogtiszta" a telefonon, ezért is érint "érzékenyen" a dolog
-
Dottore
addikt
-
-conrad-
addikt
Sziasztok,
tudtok esetleg ajánlani egy jól működő call blocker programot ami ingyenes?
Köszönöm! -
basaja
senior tag
hali
a Mapasot nem bírja lefrissíteni a playről a teló.Folyton azt írja,hogy a rendelés folyamatban,pár perc és indul....este óta semmi.Mi lehet a problem? -
RootRulez
félisten
válasz
dokee78 #36311 üzenetére
Erről alaposan lemaradtál.
-
dokee78
félisten
válasz
kavics325i #36213 üzenetére
Fizetős app magyarítast nem kérhetsz.
-