- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SONY LCD és LED TV-k
- Steam Deck
- Milyen monitort vegyek?
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- OLED monitor topic
- Milyen házat vegyek?
Aktív témák
-
stefi68
addikt
válasz
cyberNetIQs
üzenetére
ITT is van egy megoldás az alkalmazás megvásárolhatóságának engedélyezésére
-
kymco
veterán
válasz
cyberNetIQs
üzenetére
A google sem tud rá más megoldást mint a másik account használata. Egyelőre lehetetlen szabadulni ettől a státusztól. Elkeserítek mindenkit, de még a rom csere sem segít, mert ez a google accounthoz tartozó információ, nem a telefonhoz.
-
scream
veterán
válasz
cyberNetIQs
üzenetére
Rakj rá új rom-ot
(vagy csak factory reset ... ) -
cyberNetIQs
csendes tag
Feltörtem a malacperselyt, így futja rá és még pár kori sörre is. : - )
Kösz a választ, korábban már működésre bírtam a holmit, de az új verzával már nincs türelmem törpölni..
Egyre ígéretesebb ez a shell, így a későbbi frissítések reményében költenék rá, de a Google play azt írja ki, rendelkezem a szoftverrel így nem tudom legálisan megvenni, csak frissítést kínál fel, azt pedig hibaüzenettel befejezi.
Próbáltam egy másik Google fiókkal bejelentkezni a marketra, de ua a helyzet.
Valami regeditet helyezhetett a telóra, ami úgy érzékeli, hogy rendelkezem a licencel.
Nem tudom..Erre valakinek egy megoldása?
-
TRob1
veterán
válasz
cyberNetIQs
üzenetére
Ejj de vastag vki.
(Én pl. meg még "ingyen" se szeretem
)Tudtommal még nincs rá normális megoldás... próbálkoznak mindenfélével, vagy összejön, vagy nem. Már asszem itt is volt róla szó párszor.
Adatok/cache törlése aztán uninstall... mégegyszer feltenni és eltávolítani... Titaniummal leválasztani Marketről és azzal eltávolítani... ilyesmik. -
cyberNetIQs
csendes tag
Szhegacs!
Olyan jellegű kérdésem van, hogy tud e valaki megoldást arra, ha egy tört verziójú android alkalmazást szeretne jogtisztán megvásárolni, de uninstall után is "megvásárolva" státuszt ír ki a Google play, így nem tudom lecsengetni az összeget az eredetiért. : - (
Történetesen a TSF Shell nevű alkalmazásról van szó.
Köszönöm az esetleges segítséget!
-
Lefty
addikt
tudtok valami gyors, egyszerű és frappáns naptár app-ot?
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok. bocs hogy ide irok, de talan annyira nem all messze a topiktol.
adott egy concord 7015 tablet es egy funtab billentyuzet+ tok. hasznaltam, tokeletesen mukodott, nem tudom mi tortent, de most mar csak az enter, space, backspace, iranygombok, stb mukodnek. szamok, betuk nyomogatasara programok, menuk ugranak elo, de gepelni nem tudok. PC-re kotve minden mukodik.
mit nyomhattam el, illetve van valami fizikai billentyuzetet kezelo program? help!!!
-
GrandeP
addikt

-
TRob1
veterán
-
GrandeP
addikt
Üdv!
Tudnátok nekem mondani olyan, progit, ami "voip" szerű?!
Tehát, wifin csatlakozok és megtudom csörgetni Asszonyt aki lent van, h hozzon fel az emeltre egy sört?!

Köszi...
Illetve, valami top X0-es listátok van?! Kedvenc, hasznos, jó programok címmel?! Vagy googlizzak?
-
Magnat
veterán
válasz
dokee78
üzenetére
Kíváncsi leszek, droidos körökben mennyire lesz népszerű, lévén h ingyenes alkalmazások tömkelege ver rá bármilyen tekintetben, közösségnek meg általában ott a Facebook, ahol nem csak telefonon lehet bármilyen felbontású képeket megosztani és kommentelni. Nem fikkantani akarom vagy ilyesmi, nyilván van vmi oka, h több millió tagja van, de nekem nem jött át a lényege, 10 perc után töröltem.
-
dokee78
félisten
Tessék a 2 kiemelkedő app.
Vélemények megoszlanak róla,hogy melyik a jobb.
Nekem a Handcent jött,be,igaz a másikat ki sem próbáltam. -
zhata
senior tag
"Sziasztok!
Lehet, hogy nagyon láma a kérdésem, de nem tudnátok megmondani, hogy az sms-eket azok beérkezésének időrendi sorrendjében hogyan tudom listáztatni. Eddig az összes telómon ez volt az alapértelmezett, itt a Ray-en csak nevek szerint csoportosít.
Köszi a választ előre is."A Ray-s topicban ezt a kérdést már feltettem, onnan irányítottak hozzátok, hátha tudtok valami app-ot ajánlani, ami szigorúan CSAK időrendi sorrendben listázza a bejövő sms-eket.
Köszönöm.
-
dokee78
félisten
Instagram-os fotózóknak topik:Instagram közösségi fényképezés!
-
andris811
tag
Sziasztok!
Valaki meg tenné nekem, aki rendelkezik real apk leecher-rel, hogy letölti és felteszi valahova a Smurf's Village nevű játékot? Ingyenes, csak valamiért a telefonom nem támogatott, pedig tapasztalatból mondom, hogy az
A legfrissebb update viszont sehol sincs fennt, és a apk leecher meg csak azt engedi letölteni, amit támogat a phone... Köszönöm! -
F-ECT$
titán
DropBox kérdés: az accounthoz tartozik 1 telefon és 2 pc és egy könyvtár, ami mindhárom eszközön szinkronizálódik. Mi történik, ha:
-a webes felületen törlök valamit a szinkronizált könyvtárból?
-a telefonon törlök valamit a szinkronizált könyvtárból?
-a pc-n törlök valamit a szinkronizált könyvtárból? -
TRob1
veterán
Most nézem és ezek szerint tényleg így van:
"For every friend who joins and installs Dropbox, we'll give you both 500 MB of bonus space (up to a limit of 16 GB)!"Ennek örülök.

(#36758) hodostamas:
Egyelőre (és nem egyenlőre). bocs.
A tortát szeleteljük fel egyenlőre, de egyelőre nem eszünk tortát. mivel épp nincs senkinek szülinapja.

-
TRob1
veterán
válasz
hodostamas
üzenetére
Őrület lenne?
Szerintem az egyik leghasznosabb "találmány" manapság. 
Egyébként legálisan is elég könnyedén növelheted a tárhelyed kb.13-14 gigáig (már ha szükséged van rá)
szerk: Hoppá!!! Most nézem, 14,4-ről megugrott 21,4-re a helyem.
Nézem a státuszt, és úgy tűnik, hogy mostantól 500mega meghívásonként az eddigi 250 helyett (visszamenőleg is). Legalábbis ezt következtettem ki. -
vinikorn
aktív tag
Olyan ingyenes appot nem tudtok ami gyorsított és lassított felvételt tud készíteni? Olyat, hogy gyorsabban vonulnak a felhők vagy lassan felveszi a csepp mozgását. Ne 320x240 hanem nagyobb felbontásban.
Köszi.
-
Bavid
senior tag
válasz
scream
üzenetére
Én se értem, pl én is csak ezért használok handcent-et, anno írtam még a feljesztőknek is ez ügyben, válaszra se méltattak.

(#36737) saphancs: semmit
, letöltöd marketből is megy szépen, annyi hogy a magyar nyelvi pack-et ne töltsd le és ne rakd fel, mert az eléggé elcseszi a program működését, szóval csak angolul használható tapasztalataim szerint rendesen. -
Melack
veterán
Instagram Androidra. Csak úgy halkan. (iOSen kedveltem nagyon)
-
TRob1
veterán
válasz
hodostamas
üzenetére
Gondolom számítottatok rá (azért előbb-utóbb csak feltűnik a db-nak hogy "csak úgy" fogynak a terrányi tárhelyek)

(#36743) F-ECT$ :
Gondolom akiknek legálisan lett, azok kapnak előtte (vagy lejáratkor) értesítést, és a felhasználókra bízzák hogy mit hagynak fenn, és mit törölnek (tippre vmennyi "átfutási" idővel) -
F-ECT$
titán
válasz
hodostamas
üzenetére
És így "túllóg" a kereteden? Emailt írtak?
-
F-ECT$
titán
válasz
hodostamas
üzenetére
Az 23 GB "csak". Hol olvastad?
Egyébként mi lesz akkor, ha lejár a 2 év (és legálisan tiéd a +23 GB), és van mondjuk 20 GB cucc a DB-ben? Hirtelen nem fogod tudni elérni? Hogyan döntik el, hogy a 20 GB-ból melyik az a 2 GB (az ingyenesen elérhető rész plusz szerzett bónuszokon kívül), amit meghagynak?
-
hodostamas
addikt
Úgy néz ki eddig tartott a Dropbox ingyen 25gb tárhely(hackelt), sorba veszik el

-
<Adamsky>
nagyúr
Sziasztok!
A gyári (gMail) program helyett keresnék valamit, ami:
- tud pinch-to-zoom-ot
- HTML alapú leveleket tudok vele írni (betű típus/szín, hyper-link, stb.)
- ugyanúgy kezeli a gmail-es fiókom, mint a gMail program ** ez annyit tesz, hogy nekem most a freemail-em be van "húzva" gmail alá.
Ott olvasom el a leveleket, és onnan is válaszolok a freemail-esekre.
A válasznál természetesen a feladó mindig az adott fióknak megfelelő cím.
Ha pedig új levelet írok, akkor ki tudom választani, hogy melyik címről írok.Egyszer régen próbáltam a K-9-et. Az mintha az utóbbit nem tudta volna.
Mi most a helyzet? MailDroid? Nem tűnik rossznak. Tapasztalat?Válaszokat előre is köszönöm!
-
Edi77
őstag
Köszönöm a segítséget, a Sportstracker lett a nyerő!

-
llll
senior tag
válasz
.:LoMAX:.
üzenetére
szép is lenne...
azonnal beruháznék is vmi "komolyabb" androidos telóra is az xperia mini mellett
tényleg ezt az egyetlen dolgot hiányolom
(hallották kedves gyártók?
tessen' odahatni az NNG-ra!!
)
úgy egyébként a winmobiltól is idegenkedek, meg az ifontóltól is
előbbinek a alkalmazás kínálatától, utóbbinak az árcédulájától -
válasz
hodostamas
üzenetére
Működik a proxi szenzor, tegnap leteszteltem, de van vele egy kis gond: ha függőlegesen tartod a telefont, minden oké, elemelheted az arcodtól, vissza is rakhatod, többszöri próbálkozásra is lezárja a képernyőt. No de ha a telefon vízszintes helyzetbe kerül! Elsőre akkor is lezárja a képernyőt a hívás fogadását követően, de ha elemeled picit az arcodtól, majd visszahelyezed, már nem fogja lezárni. Vélhetően ez a gond: nem teljesen tartom függőlegesen a mobilt, miközben telefonálok. Hiába, megboldogult Jobs is megmondta: "sz@rul fogjátok váááázzzzee!". Ja, Ő lehet nem a Mini Pro-ra gondolt? Sebaj, a jelek szerint általános szabály.
-
saphancs
aktív tag
Handcamentnél mit kell beállítani, ezzel a jobbra balra dölő ékezettel kapcsolatba?
-
VD
őstag
Dungeon Hunter 3
Ingyenes, de egy csomó extra fizetős a játékon belül!
Dibalo stílusú hentelős RPG. Fejleszthető karakter és tonnányi felszerelés. Akinek tetszet az 1-2 az próbálja ki.
-
Edi77
őstag
Köszönöm!! ezek akkor működnek net nélkül is? a runkeeper pl. jó kerékpározáshoz is? Mert elsősorban arra kellene

-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Olyan progit keresek, ami rögzíti az edzés során megtett utat, szintkülönbséget ( pl a Pilisben) és offline legyen. Edzésnaplóba szeretném feltölteni a képet... sajnos még nem vagyok járatos a navi és a műholdak terén...
Előre is köszönöm a segítséget

-
noxon
őstag
Üdv!
Az es file explorer hova menti le a fájlokat amiket lan-on keresztül áthúzok telóra?
-
raziel01
veterán
válasz
bluobluo75
üzenetére
Minek használsz fos NOD-ot?
De továbbmegyek, minek használsz bármi ilyet? Felesleges. Csak lassítja a gépet és semmit nem ér. -
porse
őstag
válasz
bluobluo75
üzenetére

Pedig azt hittem, hogy most jól meg fertőzlek....

-
Magnat
veterán
válasz
bluobluo75
üzenetére
Nézd meg esetleg ezt, magam vágtam ki a Vadászat a Vörös Októberre c. filmből

-
porse
őstag
válasz
bluobluo75
üzenetére
Hát akkor nem az oldallal van a gond... most, hogy odavezéreltél a zedge re a 3. sms hangot szedem le..

De, hogy lásd... tessék.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
nemishiszed, hogy mennyire igaz.

De, józanul gondolj már bele kicsit, pártatlanul.1, Ha az NNG felteszi a marketra, fizetős letöltésre, ugyanolyan árakon, mint azt most a WinCE alapúakkal teszi, akkor utána nagyonrövid záros határidőn belül megjelenne a feltört verzio ( ahogy ez eddig is volt)
Mondjuk lenne pár letöltés, de lehet, hogy csak párszáz, a többiek meg várnának a diotörőkre.
És akkor ugrott az aranybánya, az NNG-nek.
Tehát nemteszi fel , szerintem.2, ha nemteszi fel, akkor meg ugyanugy jár vele, mint azzal a pár példánnyal, ami kicsit Amigo, kicsit ájgó, amiket valamelyik androidos telefonmellé adtak, eléggé elhamarkodott módon.
Tehát, szerintem nemfog kijönni vele.
hacsak , nem olyan 20 - 30 juró környékén, amennyit adnának érte az emberek, és nem törnék annyira.Pedig én már beszéltem olyan emberrel, aki látott olyan embert, aki hallotta valakitől, hogybizony léteznek tesztverziók ( nevezzük minőségellenőrzésnek, mert ugy előkelőbb)
tehát a kérdésre a válasz : IGAZ.
-
porse
őstag
válasz
bluobluo75
üzenetére
Lol. PC Download. Start download.
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Ezt a fajta sonar ping mp3 csengőhangot szeretném leszedni de nem jön össze, tudnátok segíteni?
Nagyon sok féle szonár hangot próbáltam már, de ez tetszik a legjoban:
[link]
Hogyan lehet ezt leszedni? -
aktív tag
Remélem igaz a hozzászólás NNG-vel kapcsolatban:
iGO primo for Android. Igaz vagy hamis - egyik hozzászólása:
#2 written by Dani
2012. március 28. szerda - 14:24
Nálunk az Óbudai Egyetemen volt kinn az NNG friss diplomásokat keresni és akkor tudtam velük beszélni és azt mondták, minőség ellenőrzésen van a program. -
TRob1
veterán
válasz
punky10
üzenetére
Hát persze, akik megveszik és megelégedéssel használják, azok szerint mindenképp (Jah, és ez nem az én gondolatmenetem/logikám, csak ismerem az embereket meg sokmindent olvasok/látok/hallok.
) Én egyébként nagyon nem szeretem az almát és fanjait, de ilyet nem írhatok, mert kikapok.Már akkor is rosszul vagyok ha vki ájfón témát használ a droidján, vagy ha vki pl. egy bizonyos launcher (.
) oldalán ájfón szerü feature-t kér a köv. verzióba. Viszont ilyenkor ha elküldik őket a fenébe - mert el szokták, akkor mindig jókedvre derülök
) -
Aktív témák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- PlayStation 5
- EAFC 26
- Gitáros topic
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- bambano: Bambanő háza tája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gerner1
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Ritka akár karácsonyra ps4 / ps5 collectors edituon és egyéb játékok
- Kedvező Ár! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Intel Core i9-9900K, Gigabyte Z390 AORUS Master, Noctua NH-D15
- Ryzen 7 kezdő 1080p játszós konfig
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

(vagy csak factory reset ... )
(Én pl. meg még "ingyen" se szeretem
)

Melack

Nézem a státuszt, és úgy tűnik, hogy mostantól 500mega meghívásonként az eddigi 250 helyett (visszamenőleg is). Legalábbis ezt következtettem ki.

)