- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Videós, mozgóképes topik
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
twine
veterán
Ha már bosszantó jelenségnél tartunk....
Én tegnap szembesültem egy olyannal hogy cca 2 hete megvettem a samurai II:Vengeance nevű játékot.. Játszottam is vele egy ideig,,de kb egy hete nem,,,tegnap mutatnám a haveromnak és nincs a készüléken az app-ok között,,,sem app kezelésben sehol...
Megyek Playre,,,ott figyel mint megvásárolt app,,de nincs telepítve,,,telepítettem, és kiderült indítás után hogy a mentéseim megmaradtak,,,de hogy hogyan "uninstallálódott" a készülékről.....
Az első ilyen brutálisan sötét folt amit életemben tapasztaltam....lövésem nincs mi lehetett....
Voltak "komoly" napjaim ezen időszak alatt de ilyen filmszakadásra nem ittam magam egyszer sem, hogy ne emlékezzek egy "kedvenc játék" uninstallálására
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mikrotik routerek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Linux kezdőknek
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- YouTube
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest