Hirdetés
Aktív témák
-
bostone
addikt
válasz
Polllen #37881 üzenetére
Valóban elfelejtettem mondani, hogy a magyar billentyűzetet nem árt letölteni hozzá, de nélkülem is megtaláltad a megoldást.
Egyébként lehe, elég lenne fevenni a gyártóval a kapcsolatot és hipp-hopp megszületne az i hosszú változata és a nulla gomb is működne.
Az External Keyboard készítője is valami hasonló módon varázsolta össze a kiosztást. (felvette a kapcsolatot egy magyar fórummal)
Szóval semmi sem lehetetlen.
Az Anysoftot főleg táblhoz használom, de jó kissebb méretű kijelzőn is, mert kiválóan alakítható. -
TRob1
veterán
válasz
Cartman023 #37895 üzenetére
(#37897) atillaahun:
Persze, mindig onnan szedem (de mint írtam, a betákat használom egy ideje, de rájöttem hogy előtte is így volt, különben pl. a linkemen látható Igo Branding-eket nem tudták volna mások szedni... és nem erről a fórumról szedik csak onnan) -
TRob1
veterán
válasz
doddencs #37892 üzenetére
Már mitől lenne értelme, ha lekorlátozza vki vagy vmi a lehetőségeimet?
Ez olyan mintha azt mondanád, hogy csak a Torrent nevű mappába tölhetek torrentekat a gépemen, és nem akárhová. Vagy képeket csak a windows által létrehozott Pictures mappán kívül máshol nem tarthatom...stb.szerk: fordítsa már le vki ezt pls, mert annyira nem vok jó angolból hogy tökéletesen értsem: get link
-
Adamis
őstag
-
TRob1
veterán
Be is baxna ha csak abból az egy xaros mappából tudnék megosztani, és mindent mindenkinek oda kellene ömlesztenem... nem is szeretném a dropboxot ennyire.
(#37890) doddencs:
Van vagy 20 mappám a db-ban, mindenhonnan tudok linkelni ha akarok... pl. az aláírásomban lévő linkre is ha rákukkantasz, az 1 Branding nevű mappa... -
doddencs
senior tag
válasz
Cartman023 #37880 üzenetére
ahogy Syl is írta, a public mappába kell tenni az adott fájlokat. csak ott lehet linkkel megosztani.
-
Syl
nagyúr
Ennek így semmi értelme. Azért van ott a Public mappa, hogy abból lehet megosztani a fájlokat. Be is b***na, ha a többi mappa is megosztható lenne.
Meg aztán a Dropbox Help is így írja. -
Syl
nagyúr
válasz
atillaahun #37883 üzenetére
Őőő, a Public mappában működik a megosztás (Copy Public Link).
-
TRob1
veterán
válasz
Cartman023 #37880 üzenetére
Vazz, erre nem sokat tudok mondani. Ilyet még nem
baxtampipáltam...(Lehet hogy a 2 szemét (
) közül tette be vmelyik a kiskaput amit ott látok. nod meg az a "csodadoktor"
)
Tényleg nincs most egyéb ötletem, ahány gépen láttam db-t, mindenhol voltak az általam mondottak...
(#37883) atillaahun:
Én?
Ahol eddig db-t láttam/telepítettem, mindenhol csak úgy lett magától.
(Gyorsan ránéztem a laposunkra is az előbb, de természetesen ott is van a winben is, total commander alatt is, meg a webes felületen is.) -
Polllen
félisten
válasz
Adamis #37877 üzenetére
Már meg is van...
"Magyar Anysoft Keyboard" A csomag neve. Ezt kell feltenni a play-ről. Kapsz 9 új billentyűzetet. Ebből én kiválasztottam egy alap 3 soros qwertz-t virtuálisnak, meg magyar tablet-t, így ha gépelni akarok ez utóbbi, ha pötyögni, akkor meg előbbi. Így már OK.
Ahogy a kolléga is írta, tökéletesen megy a magyar bill. kiosztás, de nulla és az í elérése kicsit macera... -
TRob1
veterán
válasz
Cartman023 #37875 üzenetére
-
-
basaja
senior tag
Gardoni és KTU!
Köszönöm a segítséget,de a gondom nem kimondottan csengőhanggal volt kapcsolatos...:-)
egy mp3 zenét kellett megvágnom,majd elmentenem,illetve zeneként használni a vágottat...
az mp3 Cutter nagyon profi,egyszerű,bejövős...:-)
ellenben háttérképre nincs valami megbízható ötlet? -
Adamis
őstag
válasz
Balázs1621 #37862 üzenetére
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, samsung féle road sms apphoz hasonló van marketen?
Mert felraktam ezt, de eléggé buta, beállítás nuku és max 80karaktert lehet beírni. :S
-
TRob1
veterán
Bocs, dolgom volt, közben meg letelt a szerkesztési idő, de még van egy odaillő sorom:
Ha igen, akkor nálam hibásan működik a Documents To Go, mert töri...szerk: Francba, most látom sgergi már "lelőtte a poént".
(#37863) Cartman023:
A sorok végén ott a lefelé mutató nyíil a körben, arra bökj, majd Share. És ott a Copy link. -
pockos13
aktív tag
Sziasztok.Hogy tudom megszüntetni a Google Play fiókomat?
-
bostone
addikt
A minap újra próbálkoztam a Modern Combat 3 telepítésével. Állítólag az ICS nem tetszett neki nem is oly rég. Nos én állíthatom, hogy ez nem állja meg a helyét, mert visszapakoltam Ginger-t, és a probléma azóta is fennáll, azazhogy az átkozott jószág nem képes elindítani a játékot, csak malmozik és újrakezdi... és újrakezdi... és újrakezdi. Lg 2X és SGS 2, egyik sem birkózik meg vele gyári rommal, root és minden egyéb nélkül. Nem idegesít annyira, de ha már egyszer ment, akkor most miért nem???
-
Cartman023
aktív tag
A Dropboxban hogy kell linket adni egy megosztani kívánt doc-nak pl?
-
Balázs1621
senior tag
Üdv!
Egy egyszerű emlékeztető appot keresek, nézegettem itt is a topikban és a playen is, de semmi érdemlegeset nem találtam, ezeket kellene tudnia:
- Normális kinézet
- Könnyű kezelhetőség
- Egy emlékeztetőhöz több időpont egy héten, és ezt minden héten ismételje
- Írja is ki, hogy mire emlékeztet (ezért is váltanám le az Alarm Clock-ot)
- Választható hangjelzés, akár saját hanggal.Kb. ezeket kellene tudnia, én nem találtam eddig semmi normálisat, valakinek hátha van egy bevált app. erre a célra.
-
-
artiny
őstag
Létezik olyan pdf olvasó ami képes a sortörésre?
Ha nem skanelt a pdf,hanem LaTexban lett irva,letezik olyan olvaso ami kepes a sortoresre?
Van kedvenc doc vagy pdf olvasotok? -
Polllen
félisten
Sziasztok,
készített már valaki magyar bill. kiosztást external bill-hez? Ha igen, nem állnék neki...
-
tomy86
addikt
válasz
PrinczA #37850 üzenetére
My Shopping List. Korábban volt a telefonomon és ha jól emlékszem van benne wifi és bt mellett online szinkron funkció is.
-
stvnppp
senior tag
Ennek nincs véletlenül ingyenes verziója? Nem az ár nagysága miatt...
-
PrinczA
őstag
Sziasztok!
Olyan szoftvert keresek Androidra, mint amilyen a SyncList az iPhonera.
Annyit tud, hogy egy egyszerű bevásárlólistát többen tudnak szerkeszteni, amit online szinkronizál.
-
aminat
tag
A Handcent SMS-ben ha jól emlékszem akkor volt valahol a menüben egy beállítások mentése visszaállítása. Ezt a pontot most sehogy sem lelem. Ez nincs is vagy nem jól emlékszem?
-
zeorsdfd
senior tag
Tegyük hozzá, hogy elég jó a hangtömörítése vagyis 1 óra beszélgetés kb 14MB adatforgalommal jár (szerintük).
Bizonyos tarifákkal tkpn a 3G is ingyenesnek mondható, akár. -
KTU
addikt
válasz
basaja #37599 üzenetére
Ringdroid
Ringdroid Teamszerkeszt és be állíthatsz MP3-at csengőhangnak
de szerintem egyszerűbb ha létrehozol egy " Ringtones" mappát a memoriakártyán és azt már látja az alap csengőhang beállítás is
célszerű még létrehozni "Alarms" ill. "Notifications" mappát is
az SMS ill. az ébresztő stb. hangoknak -
KTU
addikt
ingyen csak wifi-röl
ha az nincs akkor adatforgalmat generál, ha engedélyezve vanmás:
Viber csak kihangosítva hajlandó működni nálam
ZTE WayteQ Libra gyári 2.3.5
sőt még a Huawei IDEOS S7 Slim -en is gyári 2.2.2
a Librán az előző 2.2.2 gyári rommal simán telefonként használható volt -
bagó
tag
Sziasztok!
valamelyik nap hallottam valami olyat hogy van egy program, ami ha rajta van az androidos telomon, meg egy másik illető androidos teloján akkor azzal ingyen beszélhetek (telefonálhatok) ezzel a program segítségével..
ha van ilyen program lécci írjátok már le hogy melyik az.. és a fontosabb tudnivalókat róla..
előre is nagyon köszönöm
Üdv.:bagó
-
Traxx
őstag
Sziasztok!
Tudom, hogy nem a legjobb helyre írok, mert nem Androidos telefonom van, de jobb topicot nem találtam...és remélem azért lesz valakinek tippje
Szóval zárt rendszerű, javás telefonra (Samsung Monte) keresnék kódmemória szoftvert. A régi Sony Ericsson-omban volt, de ebben sajnos nincs. Van esetleg valakinek ötlete?
Köszönöm a segítséget
-
KTU
addikt
Gmail alkalmazásban a fiókomból a csatolt fájlként érkező zip állományokat nem tudom letölteni,
csak az apk kiterjesztést, ezt egyből telepíti ishogy lehet letölteni a a zippeket?
-
F-ECT$
titán
válasz
Canonfan #37827 üzenetére
Amíg nem volt wifim, addig nagyon kellett figyelnem (szintén MMS), egy youtube videó pl percenként megevett vagy 10(?) MB-ot. Ebben a hónapban (most vagyunk a felénél): adatkapcsolat: 156 MB, wifi: 3.39 GB. (Mondjuk ebben volt egy "kis" dropbox fénykép szinkron is a +500 MB-okért.)
-
Canonfan
senior tag
Nekem MédiaMánia S díjcsomagom van (T-mobile) abba alapjáraton van 500 megás mobilnet, (itt nem lassítanak, utána túlforgalmazási díj van) én se lógok állandóan a neten, de az alkalmazás frissítések a nagy részét elhasználták, amikor még nem volt otthon wifi.
Amióta az otthoni wifiről frissítem az appokat, csak böngészésre használom alkalmanként a mobilnetet, és így sokkal kevesebb az adatforgalmam mint régebben, most az 500 mb felét sem érem el...
-
VD
őstag
Death Rally
Ingyenes.
Sajnos ez a remake, ami csak nyomokban emlékeztet az igazi 1996-os PC-s Death Rally-ra. De ettől függetlenül egy egész jó kis autós lődözős cucc! az irányítást szokni kell! -
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Van olyan Youtube alkalmazás amivel a HD videókat HD-ban lehet nézni? Galaxy S-en bírná a 720p-t, de hiába van HQ on, akkor is csak 480p-ben játssza maximum.
-
punky10
addikt
Hoho...elég igéretesnek tünik!Telefonon nálam a Go a best,de tabletten valahogy nem volt az igazi.Eddig fent volt az Apex launcher is,most feltettem a Go HD-t,ugyhogy 4 launchert használok párhuzamosan(alap ICS,Go launcher EX,Apex,és most a Go HD)11A kinézetük majdcsak ugyanolyan,most tesztelem a stabilitást,a fogyasztást és a gyorsaságot.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
raziel01 #37807 üzenetére
Google mentette már meg a napomat.
Parallel Kingdom-ot ismeritek?
Időigényes elsajátítani? MMORPG-t soha nem próbáltam még (talán EVE online kivételével), nem a műfajom, ez is csak a körítés miatt érdekes. Azért kérdem, mert ha nagy macera, akkor inkább kihagyom. Elég komplikáltnak tűnik első blikkre. -
punky10
addikt
-
artiny
őstag
Hallatom még régebben,hogy létezik olyasmi hack amivel olyan gamek is elindulnak,nem dobnak ki a jatekbol aminek nincs meg a rendszerkóvételmenyünk es o azt fogja szimulálni,hogy meg van
rootolt a telefon,galaxy ace,2,3,5 android
Valaki tud ilyenrol,nevet,linket....
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Probert75 #37803 üzenetére
+1
Djuice-nál pl alapból jár a 100 mega az előfizu mellé (ha ezt választod), butatelefonnal (aka opera mini + email) soha az életben nem használtam el még a felét se nagyon.
Most androiddal kicsit könnyebb, de így is simán határon belül vagyok, pedig a mobilnet mindig megy. (viszont fájlok letöltése csak wifi-ről, kivéve ZH írás alatt.)
-
Probert75
addikt
Nem kell megválnod tőle. Rendelj hozzá 100MB-os netet, vagy nagyobbat akár. Minden szolgáltatónál kb. 1000píz a 100MB. Töltesz le egy Opera Mini-t és már olcsón tolod is a böngészést. Nekem a Telenornál olyan van, hogy nem feláras a túlforgalmazás, hanem csak lassítják.
Én sem lógok a teló netjén, de ha van rajta és azonnal kell valami infó, akkor kéznél van bárhol. Nekem UPSZ 60/6-os van mellette az asztalin, mégis van a telón is. -
RBJ
addikt
úgy látom sok mindent kell kalapálnom.legfeljebb átugrok a szembe kutra wifi ért.
nálam az a gond, hogy uncsimtol aki tűzóltó anno kaptam a kártyát és fingom nincs, hogy mi merre azon. anno olcsó volt a percdíj és kész. nincs szívem megválni tőle.
rezial a netre meg azt mondom, hogy upc 120 mb van , nem a nem telik kategória.
csak szerintem azért nem telón kell neten lógni éjjel nappal. de ki tudja. lehet függőbb leszek mint bárki.
na majd hétvégén jövök és zaklatlak titeket ha meglesz a teló. -
Probert75
addikt
Hát nem hinném! A Telenornál(Okos tarifák), és persze a másik kettőnél is, van olyan csomag, hogy a böngészésért egyáltalán nem kell fizetni. Kifizeted az alapot, oszt csókolom.
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest