- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
Aktív témák
-
noorbertt
őstag
válasz
Magnat #50139 üzenetére
Gondolom utána néztél mielőtt azt állítod egy programról hogy csak Android és IOS-re van
http://viber.com/
Viszont a Skype már nyugodtan futhat a háttérben, nem szívja az aksit.
-
Grejoz
csendes tag
válasz
Magnat #50139 üzenetére
Én ennyire nem merültem bele, mert összesen 3 ismerősöm használta, mikor kipróbáltam, abból 2 a Vibert is, szóval én maradtam annál. Egyébként ez az offline dolog tényleg zavaró tud lenni néha. Nekem egy üzenetem 2 hétig keringett, mire megkapta a címzett, holott addig már több üzenetváltás is volt köztünk.
-
gatto_
senior tag
válasz
Magnat #44651 üzenetére
És tényleg...
Más... Elvileg innen tölthető az új Play Store app
És akciós az Endomondo Pro -
psg5
veterán
válasz
Magnat #38773 üzenetére
Szia!
Köszi!
Nem kell, hogy a linket meghívja. Elég lenne ,hogy megtalálja a vonalkódot. A link egy plussz információ lenne csak a vonalkód mellett, amire opció a "klikkelés"
Ekkor, hogy érdemes?
Elég ha az excelben készült vonalkódokat, a mellettük szereplő linkekkel együtt simán felrakom az oldalra vagy valamilyen adatbázisban kell szerepeltetni őket, ahhoz, hogy keresni tudjon? -
TRob1
veterán
válasz
Magnat #32209 üzenetére
OS-ek között nincs, de van máshol: Android OS-t használók szakmai topicja
szerk: Jah, a problémára sajna nem tudom a megoldást (esetleg csatornaváltás a routerben?
).
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest