- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HP notebook topic
- Bluetooth hangszórók
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Aktív témák
-
grotib
tag
A kártékony vírusokkal nincs tapasztalatom de az, hogy olcsóak lennének a programok már megkérdőjelezném. Persze ha egy-egy progiról beszélünk tényleg elhanyagolható az összeg de, ha több (10-20) progiról van szó azért már szépen kikerekedik a számla végösszege, nem is beszélve arról, hogy ha ebbe belekerül egy-két 3000-4000 ft-s darab is, márpedig az igazán jó cuccok e körül kostálnak. Én bizony warezolok, mert egy progit nem lehet igazán kipróbálni egy-két óra alatt, arra több nap kell, hogy eldönthessük azt, hogy azt hozza amit elvárunk tőle és egyáltalán szükségünk van e rá, aztán ha minden klappol akkor megveszem a jogtiszta változatot, eddig 5-öt pedig a többszörösét próbáltam ki.
-
grotib
tag
Sziasztok! Érdeklődnék olyan program után, amin az OTP banknál lévő számlámat elérhetném legalább annyira, hogy megtudjam nézni az egyenlegemet. Sajnos a marketen levő OTP Bank progi szart sem ér.
-
grotib
tag
válasz
S_xperia_S #38315 üzenetére
Miért nem jó a jó öreg USB kábel? Felismeri a telefon sd kártyáját mindenféle program nélkül.
-
grotib
tag
válasz
CoolBoy323 #35940 üzenetére
Arra nem gondoltál, hogy mindenre jó? Egy bt fülessel elő sem kell venni, azt meg már kapsz ezer fajtát. Az azért túlzás, hogy semmire sem jó igazán.
-
grotib
tag
válasz
BEKAvarangy #32469 üzenetére
Szerintem az is olyan pontatlan lenne, mint maga a BKV.
Ha lenne!
-
grotib
tag
válasz
Tarantula33 #31382 üzenetére
Köszi a linket, én is régen kerestem.
-
grotib
tag
válasz
krisztian112 #31344 üzenetére
Soft-reset. Tehát egy egyszerű újraindítás.
-
grotib
tag
válasz
dragon1993 #23447 üzenetére
2.2-es romokban már benne van a modemként való használati lehetőség, bár én csak a mobilnetet próbáltam megosztani sikerrel. A Marketban keress rá a hotspot szóra, hátha találsz megfelelő progit.
-
grotib
tag
Minden Androidosnak és nem Androidosnak Békés, Boldog Karácsonyt Kívánok!
-
grotib
tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy DMC-ROM 2.1 r7 romhoz van-e olyan alkalmazás amely a gépre feltelepített progikat SD kártyára rakja?
Köszi! -
grotib
tag
válasz
theiron320 #4533 üzenetére
Szerintem van. Az amelyik szakszervezeti bélyeget és Lenin képet is ad.
-
grotib
tag
Hogy ne legyen olyan egyszerű a dolgod, én az ellenkezőjéről győződtem meg a Pulse-mon.
Bár hozzá teszem én elég sokszor veszem elő, ha van egy kis időm játszom, vagy valamely alkalmazást használom. Észre vettem, hogy ha naponta többször használom a task killert, tovább bírja az akksi és néhány progi gyorsabban indul, amire előtte várni kellett. Fontos a beállítás is, én úgy csinálom, hogy azokat a programokat, amiket a task killer használata után újra indít a gép /az android sajátossága miatt/ a kivétel listára teszem, hiszen felesleges bezáratni, ha mindig újra indulnak. Persze ez szubjektív dolog és lehet gépfüggő is.
Üdv. -
grotib
tag
válasz
mclaren777 #4340 üzenetére
Androidos IGO? Google!
-
grotib
tag
Kérdés!
Sok programot kipróbáltam, ami nem tetszett, vagy nem futott jól a gépen töröltem. Érdeklődnék, hogy érdemes androidon hard resetet csinálni és már csak azokat a progikat vissza telepíteni amit használok, vagy nem kell mint a wm-nél? -
grotib
tag
Sziasztok!
Elolvastam ezt a nem csekély 4318 hozzászólást, hát elképesztő. Nem is gondolná az ember egyesek mire használják, vagy mire szeretnék használni mobiljukat. Nagyon jó, hogy a felhasználók szemszögéből vannak kitárgyalva a progik, problémák, megoldások.
Lehet, hogy elsiklottam felette, de nem láttam a DailyRoadsVoyager nevű progit, ami autósok számára lehet segítség. A lényege az hogy menet közben videó, vagy fénykép felvételeket lehet készíteni amin rögzíti az időt és a GPS pozíciót, sokféleképpen paraméterezhető.
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest