Aktív témák
-
Fagyi
aktív tag
Segítsetek! Nem vagyok egy power user, de noob sem ,de hogy a bánatba tudom megoldani, hogy a telefonkönyvet importáljam a google contacts-ba a telefonról? Link vagy rövid leírás is jó!
-
Fagyi
aktív tag
Mondjatok skype alternatívát pls, klienseknek 1 teló és 1 pc is mennie kell!
-
Fagyi
aktív tag
Melyik program(ok) kellenek ahhoz ha szeretném angolul meghallgatni(felovastatni) a word-ben vagy másban (txt, pdf,...., nem a fájl a lényeg, hanem hogy felolvassa) keletkezett írást ?
Köszi! -
Fagyi
aktív tag
Sziasztok!
Telefonkönyv helyettesítő app van-e ? Mert most szokom át symbianról és hát ahhoz, képest -5 év az android telefon könyv (lg one). Vagy csak én nem tudom beállítani ? Az üzenet kezelés pl. jobban tetszik.
Ajánljatok lehetőleg free alkalmazást , ami a hívásoknál az ismert kontaktok nevét bemondja, mint a symbianokon, az sem baj ha csak angolul tud. Ezt a funkciót nagyon megszoktam és szeretném itt is használni. Köszi.Még1: MI a neve az a samsungok my files vagy valamien hasonló nevű programjának, magyarra fordított nevét nem tudom, app storeban elérhető-e vagy samsung fejlesztés?
Aktív témák
- Battlefield 6
- Lightyear - befektetési app
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Eredeti játékok OFF topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, kevés repülés
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- Gyerek kerékpár 12 Kék színű, tanulókerékkel, kosárral (2 4 éves korosztálynak)
- Segway Ninebot Max G3E
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Azt szeretném elérni, hogy ha a telóba vagy a google acc-baírok egy új contactot vagy naptári bejegyzést frissítés után megjelenjen a mási keszközön is. Vagy ez a világ 9 csodája kell hogy legyen.