Legfrissebb anyagok
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
nexusking #21798 üzenetére
Mondjuk én konvertálás párti sem vagyok. Időt pazarolni ilyesmire nem érdemes. Ráadásul én még a 82 centis TV-n is csak avikat nézek. Persze a jobb minőségű ripekből. Kis méret, gyors letöltés, telefonra is simán másolható.
Na nem mondom én hogy aki filmgyüjtő, vagy csak műkedvelő filmnéző az ne használjon nagyobb felbontást (telón ne, mert ott nincs értelme), de átlag nézésre simán elég egy avi minden fronton(#21799) DemonDani: Na ez mondjuk engem is érdekelne a Defy kapcsán
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 1TB SSD Radeon Pro 5500M
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 16" 2019, Gray i9 64GB RAM 2TB SSD Radeon Pro 5600M 8GB
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - 1 év garancia
- MSI RTX 4070 SUPER 12GB GAMING X SLIM WHITE - 20 hónap garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gombászkönyvek egyben
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged