Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Prezentálta a Rubin CPX-et az NVIDIA
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
domerator
veterán
Amennyiben a telódon van Clockwork Recovery, akkor én a helyedben még csinálnék egy cache és egy dalvik ürítést is.
Ha nem fut semmi, ahogy írtad, akkor esetleg valami programrész akadt be, amin talán segítenek ezek a törlések (mellesleg többünk véleménye szerint is ajánlott ezt kb. hetente megcsinálni)Task killer pedig szerintem kell, de csak arra, ha valamelyik program úgy van megírva, hogy a vissza gombbal nem hajlandó bezáródni... most nem tudok példát mondani, de jópár effélével találkoztam már.
ja... és ha minden OK lesz a fogyasztással, akkor ne törődj a szabad memóriával (RAM)... azért van, hogy használja a telefon!
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Watch Ultra 3 - Titán Natúr / Titán Black 49 mm több szíjjal- bontatlan, 1 év Apple garancia
- Predator Helios Neo 16" QHD+ IPS i9-13900HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Apple Watch Ultra 3 - Titán Natúr / Titán Black 49 mm Milanaise - bontatlan, 1 év Apple garancia
- Nikon Nikkor AF-S 16-35mm f/4 VR ED Nano
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is!
- Egyedi ékszerdobozka
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest