- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- E-book olvasók
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
domerator
veterán
Amennyiben a telódon van Clockwork Recovery, akkor én a helyedben még csinálnék egy cache és egy dalvik ürítést is.
Ha nem fut semmi, ahogy írtad, akkor esetleg valami programrész akadt be, amin talán segítenek ezek a törlések (mellesleg többünk véleménye szerint is ajánlott ezt kb. hetente megcsinálni)Task killer pedig szerintem kell, de csak arra, ha valamelyik program úgy van megírva, hogy a vissza gombbal nem hajlandó bezáródni... most nem tudok példát mondani, de jópár effélével találkoztam már.
ja... és ha minden OK lesz a fogyasztással, akkor ne törődj a szabad memóriával (RAM)... azért van, hogy használja a telefon!
-
chab7
addikt
Na csak azért válaszolok mert én egy Defy 10mA-es nyugalmi helyzetű vagyok. Semmi de semmi task killert nem használok és ha nem babrálom a telót nekem is 8-11 mA-re áll be.
Az engem is zavar miért nem megy le ez egyből ha a képernyő kikapcsol, erre én sem találtam választ. De amúgy meg nálam még -szerencsére- nem ragadt be úgy semmi, hogy nyugalmiban ilyen magas maradjon a fogyasztás.
Mindent bekapcsolva tartok én is, wifi, gps, 2g, gtalk, viber widgetek stb...
Egyetlen különbség tehát a task killer használata. Lehet az akar lelőni valamit folyamatosan és pont hogy azzal fogyaszt, miközben ha az adott app mehetne akkor nem enne semmit mert maradna csendben a memóriában. De ez csak tipp
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest