Aktív témák
-
Storms
őstag
Mivel kevés volt a belső memóriájában a szabad hely, link2sd-vel áthelyeztem pár app-t. Ezért root-oltam!!! Tisztába vagyok mit hogy kell nagyjából,sokat olvastam előtte. csak kérdeztem pár dolgot mivel rengeteg program van rá és ti gondoltam jobban tudjátok....hogy mit hol találok mi a jobb launcher, stb...bocs.
-
Storms
őstag
1. Ti milyen launcher használtok ami szép, és a kezdőképernyőre egy órát is kitesz meg időjárást is mutatja mellette, valahol láttam ilyet de nem tudom a nevét. Tudtok segíteni?
2.
Témákat, mozgó háttereket hol tudok letölteni?
3. Olyan programot tudok ami mutatja hány métert haladtam (megtett út), nem navigációra gondolok hanem például biciklizéshez mikor elindulok bekapcsolom és mutatja a max sebességet a megtett távot stb...
4. Status bar módositásra tudtok már valamit?(super status bar fizetős)
(Android 2.2.2)
köszi -
Storms
őstag
üdv
Tudtok olyan camera programot amivel lehet panoráma képeket is csinálni?
ezeket probáltam: Photaf.3D.Panorama.Pro, camera 360, lgcamera, pudding camera, advanced camera, zoomFX. Elsőbe találtam csak a panoráma funkciót de 15 perc mire elmenti a képet..Tudtok valamit ? Esetleg olyat ami szebb képeket készít mint a gyári?
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Horgász topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 6600 , RX 580 8GB , 24GB DDR4 , 256GB m.2 , 640GB HDD
- Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB (sku:11293-03-40G) használt VGA
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Érintős Laptop 14" -60% i5-1250P 12Mag 32/512 FHD+
- Rockrider AM50s enduro - Teljesen új első maxxis DHF, belsők!
- ASUS ROG STRIX B550-F alaplap eladó /Garanciás/
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- OLCSÓBB 09.11.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest